Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se musel dvě hodiny věnovat Jarušce ,je už hodně naštvaná že se věnuji více Hubertovi .Tak jsem jí pořídil nové budíky :palec: už jen navrtat výfukové svody před turbem a je hotovo .Ale to se bude muset turbo vytáhnout ven tak že se to bude dělat až bude Hubert mimo domov (u klempíře nebo na lakovně) ;)

post-48-1258905113_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekne Mirku :palec:

Jim : poznas na teplote strasne moc, hlavne zpetne si uvedomis co strasneho si delal auto pred tim nez jsi nemel budik :)napriklad i lehke podtaceni dokaze teplotu vyhnat nebezpecne vysoko, i kdyz auto nijak neprotestuje. Dale te chraní aby si v podstate neupekl motor na dalnici behem rychle jizdy, todle vsak hrozi spise hodne upravenym autum s nestandartnim hardwarem. Je treba to sledovat a prizusobit sve chovaní svému auticku .)

Odkaz ke komentáři

Abych se přiznal tak ani nevím jak jsem k tomu datumu dospěl ,ale už jsem to jednou řekl tak na něm trvám :) .Já se totiž znám :) když jednou připustím změnu termínu tak se to bude posouvat stále :) .To by bylo asi tak :) , teť je něco duležitější tak Huberta o týden odsunu však se nic nestane vždyť mě nic nehoní :palec: .A je tu další zima :palec: :palec: .

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...