Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

Dnes jsem celé odpoledne makal na tom vytlumení předních dveří , od spolujezdce jsou vytlumeny a kromě vyškoveho repro je to komplet zapojené .Teda kluci je to makačka mám toho plné kecky,a zítra mě čeká druhá strana snad to dodělám a prubnu jak to hraje. Maroši dik za pomoc :D

Odkaz ke komentáři

To nepůjde ;) podívej se kolik mi je roků. :) :) :D :(

Tak dnes je konečně vytlumeno a tapeci na svém místě :palec: ,ale jsem totálně grogy :palec: a zítra jdu pomáhat kámošovi se střechou na baráku tak nevím jak dožiju večera. ;)

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
To nepůjde :palec: podívej se kolik mi je roků. :) :) :D :(

No a kde vidiš problem ? :palec:

Akorat jsem možna někde přehlédl, proč jsou ty subače dva a navíc oddělené v malych škatulích ?

Vychazel objem na male krabice ? mohls to hodit do jedne a pěkne vytvarovat do kufru ;) ;)

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
jo pane paktestněte na:

Big Chief Ft. Jim Jones - My Swag

http://beemp3.com/download.php?file=3681412&song=My+Swag

má to tak nízké basy že mi na těch předních repracich nejdou slyšet, doma na mym 6.1 musím dát basy na subači naplno a pak je to nááááářeeeezzz :)

Nedalo mi to a vykoušel jsem to a mohu potvrdit, že je to opravdu masakr. I pedály se mi třepaly :)

pak bude balit slečny na hair tricky

To by ty slečny musel Míra zavírat do kufru :)

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem celé odpoledne makal na tom vytlumení předních dveří , od spolujezdce jsou vytlumeny a kromě vyškoveho repro je to komplet zapojené .Teda kluci je to makačka mám toho plné kecky,a zítra mě čeká druhá strana snad to dodělám a prubnu jak to hraje. Maroši dik za pomoc :)

Nemas zac dekovat,ja jen cumel a zaclanel :) ale neco jsem se i priucil ale spousty veci stejne nechapu :D

Mirek je sikula :)

post-147-1251391593_thumb.jpg

post-147-1251391618_thumb.jpg

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři
No a kde vidiš problem ? :)

Akorat jsem možna někde přehlédl, proč jsou ty subače dva a navíc oddělené v malych škatulích ?

Vychazel objem na male krabice ? mohls to hodit do jedne a pěkne vytvarovat do kufru :) :)

Ono tak dopadne já jsem jen potřeboval zjistit jestli ta litráž pasuje a jak to pojede ,už se bude pracovat na zástavbě. :D
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...