RAZTY Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 KOUKÁM, ŽE SI ZASE O KUS DÁL :) ZÍTRA SE STAVÍM DO GARÁŽE NA ČUMENDU. MIRO VYPADÁ TO JAKO DUDKY NA SADO MASO ;) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Jj sádlo a maso to já můžu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 to je takové pojistkové rozvětvení proudu ? bo co to je ? jak řešíš páté třepající se dveře a veškere plasty vzadu v kufru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) To jsou distrybuční bloky :) ,to aby se nemuselo tahat od baterky ke každému zesilovači kabel zvlášť ;)A to cose bude třepat to zjistím až to bude hrát ,ale jinak tlumit,tlumit ,tlumit a zase tlumit Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Ty si dobrej blazen.. :) Me se ted rozbil 4. LOW INPUT na mojem jedinym zesiku a jsem z toho upe na sracky. Mam na tom teda jeste rok zaruku, ale nez mi prijde opravenej, tak budu mesic poslouchat pouze radio na voleme 4 a niz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Dnes jsem celé odpoledne makal na tom vytlumení předních dveří , od spolujezdce jsou vytlumeny a kromě vyškoveho repro je to komplet zapojené .Teda kluci je to makačka mám toho plné kecky,a zítra mě čeká druhá strana snad to dodělám a prubnu jak to hraje. Maroši dik za pomoc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) jo pane paktestněte na: Big Chief Ft. Jim Jones - My Swag http://beemp3.com/download.php?file=3681412&song=My+Swag má to tak nízké basy že mi na těch předních repracich nejdou slyšet, doma na mym 6.1 musím dát basy na subači naplno a pak je to nááááářeeeezzz :D Viz: Octavia RS Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Tak to video je dobrý masakr. Věřím, že Mirek nebude pozadu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 pak bude balit slečny na hair tricky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) To nepůjde ;) podívej se kolik mi je roků. :) :) :D :( Tak dnes je konečně vytlumeno a tapeci na svém místě ,ale jsem totálně grogy a zítra jdu pomáhat kámošovi se střechou na baráku tak nevím jak dožiju večera. ;) Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 (upraveno) To nepůjde podívej se kolik mi je roků. :) :) :D :( No a kde vidiš problem ? Akorat jsem možna někde přehlédl, proč jsou ty subače dva a navíc oddělené v malych škatulích ? Vychazel objem na male krabice ? mohls to hodit do jedne a pěkne vytvarovat do kufru ;) ;) Upraveno Srpen 26, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 jo pane paktestněte na: Big Chief Ft. Jim Jones - My Swag http://beemp3.com/download.php?file=3681412&song=My+Swag má to tak nízké basy že mi na těch předních repracich nejdou slyšet, doma na mym 6.1 musím dát basy na subači naplno a pak je to nááááářeeeezzz :) Nedalo mi to a vykoušel jsem to a mohu potvrdit, že je to opravdu masakr. I pedály se mi třepaly :) pak bude balit slečny na hair tricky To by ty slečny musel Míra zavírat do kufru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Vazne atomova soustava :) Rekl bych ze ted urcite poznam kdy jsi sedl do auta a zapnul muziku at uz budes v jakekoliv casti Havecu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 (upraveno) Dnes jsem celé odpoledne makal na tom vytlumení předních dveří , od spolujezdce jsou vytlumeny a kromě vyškoveho repro je to komplet zapojené .Teda kluci je to makačka mám toho plné kecky,a zítra mě čeká druhá strana snad to dodělám a prubnu jak to hraje. Maroši dik za pomoc :) Nemas zac dekovat,ja jen cumel a zaclanel :) ale neco jsem se i priucil ale spousty veci stejne nechapu :D Mirek je sikula :) Upraveno Srpen 27, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 No a kde vidiš problem ? :) Akorat jsem možna někde přehlédl, proč jsou ty subače dva a navíc oddělené v malych škatulích ? Vychazel objem na male krabice ? mohls to hodit do jedne a pěkne vytvarovat do kufru :) :) Ono tak dopadne já jsem jen potřeboval zjistit jestli ta litráž pasuje a jak to pojede ,už se bude pracovat na zástavbě. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Mirek-soudě podle investic do svého vozu patří mezi nejbohatší důchodce v ČR :) :) :D , Jen ať nepřijdeš o sluch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Dnes jsem dal Jarušce volno :) , kolega mě požádal o výpomoc při předělávání střechy.To jsem si dal ,ale kámoš :) je kámoš tak co.Hodím foto jaká je to předělávka ,a ja už jsem na Jaruně par předělávek dělal,né. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 JJ další sezónu mě čeká to samé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 MIRO JARUNKA ČEKÁ NA DOKONČENÍ TUC TUC A TY NĚKDE LÍTÁŠ PO STŘECHÁCH ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Dnes jsem Mirkovo TUC TUC slyšel na vlasní uši ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 TY VOE NEKECEJ UŽ TO MÁ HOTOVÝ A JAK TO HRAJE ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Hraje to asi takhle : TUC TUC TUC TUC..... S tím jak to hraje a jak je spokojen se musí pochlubit majitel! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 NO IO, ALE NĚJAK SE DNESKA NECHVÁLÍ ŽE BY BYL NA UŠNÍM ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 mno bratranec si do auta narval len 2X 1000W subáky a na ušnom ho za to potom aj patrične pochválili sakra tak ta strecha to je slušný zaberák ! Som sa tomu tento rok vyhol, ďaľší padám niekde na Kubu radšej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Tss vy ho navštěvujete všichni , a všichni už měli tu čest si poslechnout audio. Já chci taky. Řekněte kdy tam budete a já jsem tam co by dub !! (80km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Ja to tez jeste neslysel a to jsem se tam vcera protahl,zda neni u garaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Ty woe,kdě má ten vysloužilí štajger tu garáž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Tez by me to zajimalo :) Ale mozna to pozname podle cedulek - autorizovany hifi servis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Tak že asi mám problém ,ten zesík co mi měl pohánět ten větší woofer od ground zera tak nejede , prosvědcuje tam červená kontrolka.Asi bude nutná oprava ,ale kdo a kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 (upraveno) Tak to nevím ale optám se! Upraveno Srpen 31, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.