Werbik Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Čau, chlapi, jestli tu tady něco takovýho je, tak se předem omlouvam, nenašel jsem konkrétně tenhle problém. Měnil jsem zámek u řidiče, jde otevřít zvenku, zevnitř, zamyká ok ale odemyká jen "částečně" jakoby "nedojel", musim praštit do dveří a až potom je možný je otevřít, přitom ten mechanismus normálně chodí, táhlo se hejbe, jde krásně slyšet jak to pracuje... A otázka je, dělám něco blbě při montáži a nebo jsou ty zámky prostě špatný? Už mi to udělaly dva, tak si řikam, jestli neni chyba ve mě. Docela to hoří, budu moc vděčnej za každou radu, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Mne stačilo prečistiť všetky kontakty a bol pokoj na dlhú dobu. Tá vlhkosť nerobí dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 vrací se ti klíč sám při zamykání a odmykání zpět do svislé polohy ?nemáš v háji fabku ten konec je hliníkovej a rádo to praská ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Srpen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Diky za postrehy, uz to mam poreseny, byly spatny ty zamky, az treti zamek z vrakace byl ok, dal jsem ho tam a vsechno chodi jako za mlada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Já měl zase tento problém : z ničeho nic nešly odemknout dveře u spolujezdce - nereagovaly na žádný "povel" :D Když jsem se zaposlouchal, tak jsem zjistil, že při odemykání/zamykání v zámku spolujezdce nic necvaká tak jsem šel rozebrat tapec =problém. Nešel vytáhnout celý ven tak jsem rozebral vše co šlo kromě dvou torxů z boku u palubky, kde tapec držel. Nicméně šel odehnout natolik abych se dostal k zámku. Při současném odemykání na dálku v klíči jsem ťukal kladívkem po zámku. Po chvíli v něm začalo vrčet a po pár pokusech LUP a dveře se otevřely. Pak jsem všechny konektory prostříkal kontakt sprejem a zbytek WDéčkem...nyní vše funguje jak má. Tak pokud by měl někdo podobný problém - ať zkusí. Jinak jsem zkoušel odpojení baterie, bouchání a tahání za kliky jak zevnitř tak zvenčí při současném odemykání apod. nic nefungovalo. Až přišlo na řadu minikladívko :D:D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.