Přejít na obsah

zámek odemkne po ráně do dveří

Doporučené příspěvky

Čau, chlapi, jestli tu tady něco takovýho je, tak se předem omlouvam, nenašel jsem konkrétně tenhle problém.

Měnil jsem zámek u řidiče, jde otevřít zvenku, zevnitř, zamyká ok ale odemyká jen "částečně" jakoby "nedojel", musim praštit do dveří a až potom je možný je otevřít, přitom ten mechanismus normálně chodí, táhlo se hejbe, jde krásně slyšet jak to pracuje... A otázka je, dělám něco blbě při montáži a nebo jsou ty zámky prostě špatný? Už mi to udělaly dva, tak si řikam, jestli neni chyba ve mě. Docela to hoří, budu moc vděčnej za každou radu, díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Já měl zase tento problém : z ničeho nic nešly odemknout dveře u spolujezdce - nereagovaly na žádný "povel" :D Když jsem se zaposlouchal, tak jsem zjistil, že při odemykání/zamykání v zámku spolujezdce nic necvaká tak jsem šel rozebrat tapec =problém. Nešel vytáhnout celý ven tak jsem rozebral vše co šlo kromě dvou torxů z boku u palubky, kde tapec držel. Nicméně šel odehnout natolik abych se dostal k zámku. Při současném odemykání na dálku v klíči jsem ťukal kladívkem po zámku. Po chvíli v něm začalo vrčet a po pár pokusech LUP a dveře se otevřely. Pak jsem všechny konektory prostříkal kontakt sprejem a zbytek WDéčkem...nyní vše funguje jak má. Tak pokud by měl někdo podobný problém - ať zkusí.

Jinak jsem zkoušel odpojení baterie, bouchání a tahání za kliky jak zevnitř tak zvenčí při současném odemykání apod. nic nefungovalo. Až přišlo na řadu minikladívko :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...