Přejít na obsah

vittorio - customSCOUT

Doporučené příspěvky

1. ja jsem na FB nepsal. ze neni muj :) jen jsem napsal, ze je to z Danska :)

2. aranzovani nebylo treba, na plazi jsem jen popojel tam, kde kolem nebylo mega dalsich aut a lidi a aby se tam vesla ta bourka nad morem v leve casti :)

3. viz bod 2 : jezdi tam i jiny auta, proto ty koleje :)

4. vyjel jsem uplne v klidu, jelikoz mam 4x4 a nedelal jsem veci typu: "mame nejede to, pridej plyn" :D prislo mi to jako jet na ulajdanym snehu, takze pomalu a s citem. to ze tam zapadlo asi 5 nemcu s obytnaky za ten den, to uz nekomentuji :D

a diky za pochvaly, na tehle fotce je krasny, pri blizsim pohledu jsou tam silnejsi vady v laku po 4 letech : takze asi bude nejake to lakovani a pak sup pod vosk

Lokalita : https://www.google.cz/search?q=vejers+strand&client=firefox-a&hs=QPc&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=IGffU8mKFaup7Abd6IHwBg&sqi=2&ved=0CDgQsAQ&biw=1366&bih=641

Odkaz ke komentáři

Foto je naprosto TOP, Viktore! :palec: Úplně jej vidím jako hlavní fotku nahoře na fóru, namísto toho béžovýho scouta. Jen je blbý, že Tvoje auto stojí na pravý straně fotky, když je vše v hlavičce fóra dělaný na auto na levé straně obrázku :D

Tak fotka se dá zrcadlově otočit, že. ;-)

Jinak vypadá parádně, bílý scout je asi nej.

Odkaz ke komentáři

a diky za pochvaly, na tehle fotce je krasny, pri blizsim pohledu jsou tam silnejsi vady v laku po 4 letech : takze asi bude nejake to lakovani a pak sup pod vosk

koukám že i po totálce jsme nepoučitelní :D jinak pěkná kokta.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...