DaviD79 Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit jak vyndat celé táhlo ruční brzdy na němž je vlastně součástí tlačítko ruční brzdy. Rozdělal jsem středový panel, povolil táhlo lan ruční brzdy až měl páčku úplně volnou,ale nebyl jsem schopen přijít na to, jak z toho táhla vyndat ten kolík, který drží v tom táhlu a jezdí po zubech ruční brzdy. Hledal jsem tady jestli to někdo řešil,ale nic jsem nenašel. Předem díky za radu. David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Já jsem ho normálně dostal ven,že jsem ho upnul přes hadr do kleští 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 mělo by se to jen odcvaknout, opatrně zapáčit šroubovákem (třeba podložit hadrou aby se něco nepodrbalo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 No, hlavně výměnný díl není jen to tlačítko,ale celá ta tyč na níž je to tlačítko nasazené..., nevím jak vytáhnout celou tu tyč s tím tlačítkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drevak3 Odesláno Květen 21, 2017 Sdílet Odesláno Květen 21, 2017 Mám podobný problém. Nedopatřením jsem ulomil ten chromovaný knoflík. Nové táhlo už mám doma, ale když jsem to rozebral, mám pocit, že je třeba odvrtat čep co drží tu západku co zapadá do rozety. Pokud je jednoduší možnost tak sem s ní. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.