jopoz Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Zdravim Na zadnej kotucovej brzde mi na brzdovom valceku praska manzeta. Da sa vymenit aj bez nutnosti odpustenia brzdovej kvapaliny. Tesnenie menit nechcem len gumovu mazetu. Menili ste to uz niekto, alebo napiste kto mate s tymto skusenosti. Nahradnu sadu uz mam http://www.cc-autodily.cz/sada-nd-trmen-zad-kot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Treba to vymenit komplet vsetko!!!! Vidim ze nemas ziadne skusenosti tak to daj do servisu vymenit!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopoz Odesláno Srpen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Treba to vymenit komplet vsetko!!!! Vidim ze nemas ziadne skusenosti tak to daj do servisu vymenit!!! ;) Dik za radu, fakt pomohla :(, kebyze mam skusenosti tak sa to tu nepytam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 Ved som ti dal radu ze to treba komplet vymenit!!!!! Pusti sa do toho a ked to poseries tak to das potom do servisu!!! Tak jednoduche!!! ze??? :palec: Potrebujes na to aj pripravky. Ale zbytocne to sem budem tebe pisat ked aj tak nemas skusenosti. :prcprc: A podakujem si sam. Diky PROCHY603 :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 16, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Nejlépe sundat celý brzdič, odpojit od brzd.hadic a gumy vyměnit. Pak to dát dokupy a ovzdušnit celý systém. Dělal jsem to cca měsíc zpátky. A jak říkal PROCHY603, není to tak jednoduché a potřebuješ přípravky. Pokud je nemáš, je opravdu lepší to svěřit někomu, kdo je má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jopoz Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Dakujem, pripravky samozrejme mam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Tak s chutí do toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malyhonza Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 Mě prolínala brzdovka kolem páky ruční brzdy a zkoušel jsem opravnou sadu, ale tu hřídel jsem měl tak vydřenou ,že to stejně teklo. a vyměnil jsem komplet třmen. dnes už to nestojí naštěstí tolik peněz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattiass Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 mě popískává po cca 10km zadní kolo na mojí O2 pístek jsem rorhýbal a stříknul pod prachovku nějakej sprejík, čepy chodí krásně, destičky se taky mohou pohybovat, zkrátka všechno jsem vyčistil a namazal. Dva dny jsem měl klid ale je to tu zase. Myslím si že bude špatný ten mechanismus ručky. Parkuji na ručku a jestli se správně neodbrzdí tak to přibrďuje a popískává. Mohlo by to tak být??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Jo to je možný, já měl přirezlý lanko a po ujetí delší trasy když jsem sahl na dysk kola, tak byl teplej a druhej studenej, výměna lanka to vyřešila a spotřeba šla o 0,3L dolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Mě to taky pískalo a byl vzadu prasklej ten plíšek co drží destičky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Ahoj mam problém a nevim jak ho vyřešit. ve třmenu pod pístkem je "segrovka" a je prasklá. praskla tak blbě že tam je celá jen se ulomil ten háček pro uchycení kleštěma. vyndat to nejde. nevím jak jí dostat ven nebo jestli se k ní nedá dostat z jiný strany? Nebo teda ani ne k ní, ale těsnění co je za ní. tam mi teče brzdovka, a nejde to vyměnit kvůli ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.