DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Momentálne mám rozrobené tie predné brzdy a ďalej sa uvidí čo ma napadne pustil by som sa aj do FL palubovky ale na takú robotu si zasa neverím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 hoši tyhle kilometry asi neprověřite.Protože tyhle majitelé jezdily akorát na stk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Oktan presne ako vravíš môj oco s ňou behal asi fakt len na tú STK :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Vítej :) Octa zachovalý kousek,ať slouží co nejdéle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Takže dnes natreté poslednou vrstvou, už iba počkať kým to uschne a zajtra sa to poskladá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Tak to je nadhera :-) fakt moc pekny, nechces to udelat aji na me Oktavce ? :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Týjo, akorát čím si brousil ty kotouče??? Flexou v ruce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Ďakujem dalo to kopu roboty hlavne keď som nemohol poodpájať tie hadičky tak dostať sa na niektoré miesta bol dosť problém :D ale už to iba schne a zajtra uvidím aký bude výsledný efekt :P Oco má na to takú "vec", je to na takom stojane niečo jak flexa ale s brúsnym papierom to robil sa mi vidí, neviem presne ja som maľoval a on doniesol tie kotúče do garáže už vybrúsené :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Čaute, takže brzdy natreté + nové platničky môžete posúdiť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Moc pekne az mi dojede Okta ze servisu taky si to asi udelam :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 ďakujem, nieje to nič ťažké len je to strašná piplačka :D teraz mam nachystanú farbu chcem pozatierať malé odreninky od kamienkov potom to umyjem a hodím sem nejakú "umeleckú" fotku :D :D ...čože sa s ňou stalo keď je v servise ? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 No prej vstrik propalil valec , takze v servisu mi rekli ze druhy valec nema vubec zadny tlaky a je k.o. a tim padem i podpaleny ventily + vstriky k.o. asi.. Prej uz je to na generalku motoru a cena 15-20 tisic - u tebe 600-800Euro :-D Tak jsem dva mesice nejezdil a setril penize s vcera jsem ji odtahl do servisu tak uvidim co mi zavolaji pristi tyden. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Tak to je neprijemné ale nech ti ju dajú čo najskôr dokopy :) ja mám najbližšiu opravu výmenu spetného zrkadla na vodičovej strane, išiel som vnoci a s takým blbcom čo šiel po úzkej ceste po strede som sa zrazil spetnými našťastie, mojmu prakticky nič neni len nejako nefunguje nedá sa nastavovať tak asi len vymeniť :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 To se stane, tez jsem urazil zrcatko o jedouci auto co jelo po prostredku, nove original v laku me stalo asi 1500 ale je elektricky+vyhrivany :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Ou tak to je už iná káva ja ho nemám vizuálne nijako poškodené len nefunguje skusim to rozobrať ešte a uvidím ale vidím to na nové :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Doobeda som vyumýval auto že porobím nejaké foto a ako som doumýval tak začalo pršať možem znova nabudúce...toto počasie je fakt ako naschvál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Tak to je radost noo:-/ Me vzdy kdyz to umyju a nalestim tak to neco posere , ted to nic posrat nestihlo pac jsem ji hned odtlacil pod altan :-D Nerad bych nejakyho čápa sestreloval :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 haha :D :D ...No to hej hlavne keď sa mi to stalo už 3x po sebe že som umyl a hneď poobede búrka jak **** :-/ ...aspoň som sa dostal k tomu spetnému zrkadlu ale jak som dal dole ten spodný diel tak sa mi toľko umelých častí z toho vysypalo že som to zložil a objednal radšej nový, budem mať aspoň zábavku + do toho musím rozrobiť predné dvere a nastaviť poriadne centrál lebo jak som to naposledy skladal narýchlo keď som dával nové repro tak som to troška posunul a niekedy mi neotvorí dvere o.O dosť to naštve keď vonku leje a ja si ich musím otvárať zozadu zvnútra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 nejlepší je když umyješ auto a druhý den dorazí saharský písek a do toho zaprší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 To sa mi ešte nestalo asi by ma šľak trafil :D najlepšie je keď ho umyjem nedojdem ani pri garáž a už mám nejaký darček na skle alebo kapote od vtákov -_- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Čaute chalani, objednal som si tie nové znaky na kapotu a kufor + krytky na kolesá a mám otázku, možno blbú ale nepomôžem si :D Na tej kapote a kufri je to len nalepené ? ...čiže stačilo by to odlepiť a nalepiť nové ? ..a tie krytky na kolesách sú tam len nacvaknuté to viem ale chcem sa opýtať či to ide vylúpnuť aj bez toho aby som dal koleso dole ? Inak tento týždeň pravdepodobne sa púšťam do takéhoto niečoho (obrázok v prílohe) tak potom sem budem dávať fotky ako postupujem + dám aj tie nové znaky :) ...zajtra mi príde nové spetné zrkadlo tak dám nejaký update zajtra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 jojo na kapotě a kufru jsou jen nalepene :) takže stači odlepit a nalepit nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Super, dik len tie na kolesách ma znepokojujú ... Inak aké lepidlo by bolo dobre použiť? Mam len mamut-a v garáži a keby to chcem dat v budúcnosti dole tak by to bol asi problém či ani nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Nejsou jen nalepené, mají zezadu ještě plastové kolíčky, které by měly být správně zajištěné kovovýma plíškama. Ale já jsem je třeba na autě neměl. (asi někdo už dříve měnil znaky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Tak to neviem zajtra to pozriem... Inak bolo mi povedané ze na tých znakoch je už nejaké "lepidlo" len mam obavy aby to po čase neodpadlo lebo týmto "samolepkam" moc neverím :D + ešte sa nájdu aj ***** čo to zvyknú aj odtrhnúť :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 To co je na nových znacích drží dobře :) a když ho bude chtít někdo utrhnout tak ho utrhne a podle mě lepší, když mu to půjde dobře než aby ti oje*al lak na 5. dveřích.. Myslím že dneska už je má spousta aut a neměly by zloděje tak lákat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Hej v tomto máš pravdu :) keby mi odtrhol aj lak pekne by ma to nas**** :D... Hej ma ich dosť áut ale nikdy nevieš aký **** sa nájde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Joo novy znaky jsou pekny a k tvemu autu padnou dobre, treba ke me na stribrnou by to moc neslo spis by ten znak zanikl...leda mit cerny podklad noo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Podľa mňa sa hodia na každú octu :) ja ešte uvidím ako to bude ladiť a možno streknem prednú masku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 předni maskou do černé a novym znakem nic nezkaziš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.