vlastaaa Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 dneska nainstalovaný nový radio, od 2din.cz, nahraná originální podoba radií koncernu, sedí přesně do otvoru, žádný rámeček, navigace je iGo, USB je v kastlíku, je to taky na SD, učit se s tím budu až v klidu večer. jo a ráno nastartuju a svítí ABS a ESP, takže asi čidlo ABS, protože pojistka zoxidovaná není a brzdový světla svítěj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Tak to je luxusní rádio ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 hmmm hodně luxusní radio ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 tyjo, paradni radio, fakt tam sedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 je pěkný no, libí se mi, že se i vzhledově blíží Columbusu, jinak toho mají dost na O2 třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 (upraveno) Moc pěkný radio co vše umí SD, USB? Nebo jsi musel následně dodělávat, že más USB v kastlíku? Jinak k tomu ABS, svítí stabilně ? Mě se teď děje to, že jednou ABS,ASR svítí, někdy zase ne, jak se tomu chce, asi je na odchodu jedno z čidel nebo nevím Nějak jsem se tomu zatím nevěnoval Upraveno Květen 10, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 navigaci, mapy jsou TomTom na SD kartě, dále SD karta je zepředu rádia, ale USB je zezadu jen, takže jsem prikoupil prodlužovací kabel a je zakomponovaný do kastlíku jako by to tam patřilo, umí to prej vzít i externí harddisk, jo a DVD a filmy z USB taky to umí. ABS ESP, mi svití stabilně odedneška, takže je to nejspíš čidlo, ale nemám diagnostiku, tak si musím počkat, koukal jsem že stojí okolo 300 to čidlo, pokud to tobě svítí občas, díval ses na tu pojistku co je v krabičce na baterii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Tak to je paráda, určitě lepší než DX který ve výsledku neumí nic Taky se mi den před STK rozvítilo jako sálá závada. Na pojistku jsem nekoukal, jdu se podívat. Díky za typ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 DX je naprd no, akorát mám teď tu horní třetinu maxidotu vypnutou, protože to nový nepodporuje zobrazení údajů. ta pojistka umí být zoxidovaná jak jsem psal výše, stačí očistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Tak pojistky ok ;) ja mam podezření na kabeláž co vede ke kolu, přímo u čidla, až bude chvilka kouknu na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Tak rádio tam sedne jak prdel na hrnec...co je to za model? Juknul bych na cenu a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 milos: i kdyby to bylo čidlo, tak jsem koukal že stojí okolo 300, takže cajk surfman: je to tohleto https://www.2din.cz/2din-autoradia/2din-autoradio-skoda-35 + plus 200 za kabel USB jo a má i bluetooth handsfree a umí i streamovat hudbu z telefonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 Jo, uz jsem je jednou menil. Napichnu na vaga a uvidim co tam je. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 nevíte někdo kde bych sehnal nový ručičky, a to konkrétně z lepších budíků z Fabie 2? na druhý foto jsou v O1, vypadají peckově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Vypadají moc pěkně to je fakt Zkus napsat na FB do White-styling, třeba bude něco mít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Ta druhá fotka nemá chybu, vypadá to luxusně :) Jinak sleduj bazos, sbazar. Kolikrát se tam dají sehnat samotný ručičky nebo i celý budíky za málo peněz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Miloši o White-styling sem přemýšlel že by věděl kde co jak, asi mu zkusím napsat kocka: jo budíky jsem našel za 500, ale do Ostravy se mi nechce, je to super, asi se pustím do podsvícení intoše, ale zachovám zelenou, jen chci aby byla jasnejší než teďka, a změnu barvy maxidotu, a k tomu tyhle ručičky. tak jsem zabrouzdal po sbazar (na tenhle portal často zapomínám) a jsou tam 4 budíky s těmahle rafičkama, a všechny v praze, nejlevnější za 800 ještě mě láká předelat to na tyhle tubusy, je to použitý z dvojkový Audi TT, ale ve vlákně majitele z polska není zmínka o postupu a ty budky samotny stojej 5tis, což je dost na to že se použije jen ten předek z nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 25, 2016 Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Tak si je nech poslat, 500 za komplet budíky je super cena. Zelená je pěkná, ale jen pokud by byla sytější než má v originále O1. Origo zelená je dost o ničem, proto jsem taky šel cestou změny podsvitu na bílo červenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 tak nic, ty budiky v Ostravě mají ručičky z F1, ale na foto mají ještě původní. možná vymyslím nějakou kombinaci bílá/zelená a maxidot černej s bílýma číslicema jako to má O2 jinak jsem si konečně pohrál s maskou taky a mám konečně doma lištu nalakovanou na pozičky, už jen složit dále proběhla včera výměna klimakompresoru za nový od Helly, takže v autě je zase jako v ledničče, a ztišil se zvuk od motoru, protože ta spojka na něm už vydávala divný zvuky, no a odešlo ABS čidlo na zadní levém kole, takže to už mám taky vyřešený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 jsem oficiálně první komu White-Styling dělal zelený budíky, sehnal jsem ty budíky z Fabky2, takže tam jsou i ty rafičky, na živo je to neskutečný, i on z toho byl překvapený jak pěkně to svítí, a origo žlutej maxidot už mě štval tak šel na červeno, dále mi dělal všechny ovladače okýnek a ovladač zpětných zrcátek do bílé, a ovladač oken u řidiče je kombinace zelené a bílé, příští měsíc se udělá zbytek dále jsem dával nový šrouby na rozpěry v kufru, které mi sehnal milos0785, tímto mu děkuji, pasují tam pěkně, protože jsem dával nový koberec do kufru a ten tisícihran v nich jsem ztrhal, tak teďka radši imbus jinak mě před 14dnama poprvé za 3,5 roku nechala ve štychu, odešel 1,5 roku starej hlavní spojkový válec od Bosche (kovovej), takže spojka zůstala na podlaze, u vstupu hadičky od pomocného válce, byl zrezlej, takže teď je tam origo plastovej FTE, a Bosch šel na reklamaci, tak jsem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Podsvícení je fakt hodně pěkný! celkově to máš moc hezky vyladěný přijeď na Žamberk, ať tu parádu můžu omrknout naživo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 děkuji Ti, na Žamberk asi pojedu, každopádně se můžem potkat jindy, bydlím ve Zvole, což je Praha-západ. ještě dodám, že už se dá ochcat na STK zatmavení předních oken, když se fotí levá strana auta, tak na pravý straně stáhnout okna dolů, tím pádem tam jde světlo a vypadá to jako by tam folie nebyly, a naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Sakra ty budiky jsou parádní !! Škoda, že jsi posledně nedorazil Octou, snad jindy Jsem rád, že šrouby sedí. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 to mě taky štvalo, ale však jak dorazíš z dovolený, tak zas něco spácháme, třeba bude už poskládaná :-D u budíků jsem si uvědomil, že mají RS trikolor, to sem ani nezamýšlel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Nemáš zač ;) na Žamberk určitě přijeď, je to super sraz a hlavně super lidi. Tak to mám k tobě ze Slanýho kousek, to bych se za tebou někdy mohl přijet podívat a trochu tě popohnat s těma zadníma brzdama :) možná bych se stavil ještě s jedním kámošem z OC. Jinak pěkná ochcávka s STK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Budiky paráda, ako celá okta ...krása.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 kocka87: neboj Žamberk už mám zahrnut do plánů, RSka je totiž už ve stavu, kdy ji můžu ukázat veřejnosti, je abych už měl konečně hotový tapece :-D nebo se můžem potkat na půli cesty, dojedu kamkoliv, a s brzdama nevím, ty v tom Ústí jsem provařil, už nebyly Optimus: moc děkuju, každá chvála potěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Bude fajn, když se na Žamberku s oktou ukážeš a myslím, že máš oktu ve stavu, kdy ji můžeš v klidu ukázat i bez tapeců a bude to pořád pěkná podívaná :D Klidně můžeme na půl cesty třeba OC Šestka, to máme oba kousek. Škoda těch brzd, na oktě by vypadaly dobře. Poohlídni se po jiných ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Šestka je v pohodě, viděl bych to na víkendy, v týdnu to nedávám. Jinak teď sem znova koukal na brzdy a jsou zase na sbazaru, asi mu jen vypršela platnost inzerátu, a dokonce už je nenabízí za 2tis, ale za 1800, čtvrtek nebo pátek mám cestu do Litoměřic, a Ústí už je kousek že, takže je vezmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) OK, tak se pak nějak domluvíme. Za ty peníze je vem, uděláš repas a budou jak nový. Upraveno Červen 28, 2016 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.