vlastaaa Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 pulsik: tak je to potřeba, to staré řízení prosakuje tak dám radši nové, manžeta na poloose je povolena tak třeba bude stačit ji přitáhnout H@nZ: díky, ještě teda zbývají tapece dodělat, ale to už je maličkost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 tak řízení je vyměněné (řídí se to jako nový auto), dále se měnilo pravé přední ložisko, tím pádem je na přední nápravě vyměněné snad všechno až na poloosy. dále proběhla technická po novu, prošel jsem s reparátem, kvůli tomu focení musely dolů folie z předních oken, kdybych jel už v prosinci tak je to v pohodě, dále se jim nelíbilo, že nejsou zapsaný kola, i když je v kufru rezerva Spider 17, na víčku nádrže je tlak pro 17 a na štítku v kufru je kód pro 17 kola, v TP mám jen napsané že se pro 17 nesmí použít řetězy, takže když se to auto dovezlo, tak nějaká bába na úřadě byla líná to přepsat z německýho, tak nakonec byly kola smeteny pod stůl, byl tam s tím známý jinak všechno v cajku, dokonce proti těm xenonům lakovaným neřekli ani slovo, a emise taky v pohodě i při diagnostice jinak jsem měl konečně možnost otestovat v mlze ty žluté mlhovky, a výsledek mě hodně překvapil, krásně to prosvítí mlhu a nasvítí krajnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Gratulace k STK ! A máš zase na 2 roky klid. Mě to čeká za chvíli taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Gratuluji k STK, ty máš chip nebo tak něco? Zajímá mě jak na to doopravdy koukají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Gratulace k stk :) me to ceka za 2 mesice :-) ale nejak se toho nebojim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 gratulace k STK, kolik % propustnost si měl folii na oknech ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 díky díky, jo teď bude klídek, chipovaný to nemám, ani o tom nic nezjišťovali, a jak tam s tím byl druhý den ten známý s tím, tak je provokoval, že už mám objednaný nový folie dopředu :-D no kdybych tam s tím jel sám, tak mě vyrazej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 sorry za blbý dotaz, už jsem se dočetl že si tam měl 20%, to se nedivím že to chtěli sundat :D na cestě si s tím nikdy problém neměl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 tyhle "nový" pravidla na STK jsou pěkně trapný.kdyby se tihle blbci na účadech,který tohle schvalujou raději zabejvali jinejma věcma a ne buzerovat jen lidi za folie,kola atp.tohle prostě nepochopim.jinak gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 košin: v pohodě si napsal asi zrovna když sem odpovídal a už jsem si tvého dotazu nevšiml, 20 % no, no neměl jsem to na autě ani rok, a musím zaklepat, že s Octavou za ty 3 roky mě ani jednou nezastavili, a to na mě benga už několikrát koukali dalekohledem a to jsem ty okna už měl tmavý, ale nechám je nalepit znova, v létě to bylo k nezaplacení Luk.ass: máš pravdu, když vidím co za trosky jezdí po silnicích, a nás buzerujou za to, že auto vylepšujeme, aby fungovalo tak jak má, a i aby fungovalo ještě lépe, to všechno zabalený do nějakýho designu, dyť ty folie mají i bezpečnostní funkce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 přesně s tebou souhlasim.taky si chci dávat folie a proč?protože kvůli sluníčku,kvůli vymlácení sklu (nejsou pak skoro žádný střepy),kvůli bezpečnosti proti zlodějům (míň vidět do vozu) a celkově to i tolik nevyhřeje introš,když svítí sluníčko.takže STK a PČR fuck off....no a v neposlední řadě je to designová záležitost,to je jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 chlapi s foliema naprosto souhlas, už teď mám na oknech 70% propustnost a je to jak kdyby na tom okneš nic nebylo, jen o malinko ztmavlo, když jsem v létě vysával v autě a vlezl dozadu tak přes 20% propustnost to slunko skoro vůbec nepálí, kdyby to ti dobytci povolili do nějaké vyšší hodnoty i dopředu bylo by to super..a další věc, přes 20% propustnost vidím ven i v noci bez problému, takže netuším kde mají problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Mají problém s tím, že na tebe jako řidiče pak nevidí oni :D kdybys stáhnul okýnkou s bouchačkou v ruce, tak to pak nebudou ani dopředu vědět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 údajně jde o to aby do auta viděli i ostatní řidiči, aby mohli předvídat reakce toho dotyčného, ne jen PČR, a stáhnout okýnko s bouchačkou v ruce je snad okoukaný z filmu nebo popř. USA, ale ne u nás, ale co nepochopím, že si někdo nechá tónovat čelní okno, pár aut takhle už sem potkal, měl jsem předtím zatmavenou i Boru, ale to už sem tak koupil celý auto, tam byly ty folie snad s 5% propustností i vepředu, a žádnej problém s výhledem jsem neměl a ani s PČR, jen na STK. no jasný je, že je nechám nalepit nově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Kamarad mel ve predu 5% a pry parkovani vecer uz prej byla prdel a nekdy musel stahnout okenko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 každopádně je to buzerace a je to špatně nastavený.dnes jsem se bavil s kámošem o STK,že ze známosti to prej i s foliema půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 musíte hoši na stk jezdit v létě a mít stažený okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 to víš že je měl stažený když tam s tím přijel, ale technik je chtěl kvuli tomu foceni vytahnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 A co pak delaji s temi fotkami? To maji pak nejak k dospozici i policie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 a nebo sehnat z vrakáče nějaký přední okna a vždycky jednou za 2 roky to proházet a je to taky pár takových týpků znám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
valj06 Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 H@nz: STK jsem prošel dva dny zpátky. Mám 81kW chipovanou na nějakých cca 130 koní, už jsem to tak koupil. Prošlo to v pohodě, akorát při měření emisí se mě ptal, jestli tam není chip. Asi se mu něco nezdálo, ale dál to neřešil ;). Každopádně jsem rád, že od toho mám zase na dva roky pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Jj tak to je v cajku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 ty fotky se nahrávají do Dekry, spolu se jménem technika který to auto dělal, takže proto se pod to nechtěl podepsat, a PČR by měla mít přístup tuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
valj06 Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 A ještě se mě ptal, jestli mám nějakou kartičku od folií na oknech...a to je mám jenom vzadu :D. Každopádně jsem mu ji ukázal a ani to nijak neprohlížel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 jo kartičku mám taky k zadním, ale tu nechtěl, stačil mu atest na tech foliich přímo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 bych to shrnul - je to trapný co se poslední dobou děje a víc bych už dál nezasíral topic,takže sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 v pohodě je to diskuze k věci, takže cajk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 tak jsem dneska pořídil takovej menši doplněk do intoše, tak jako mají AMG Mercedy a RS Audiny pásy červený, tak do RS mk1 jedině zelený, na denním světle jsou luxusní je to stejný odstín jako je na oblečení Škoda Motorsport z té aktuální kolekce. jo a je to pouze převinutej popruh na originálních navijácích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Tak tohle je hodně velká paráda, vypadají moc pěkně takže dáš starý pásy nějaký firmě a oni ti je převinou na jakou barvu chceš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 firmě ne, dělal to jeden kluk, který dával příspěvek s těmato popruhama na FB na Škoda Octavia Bazar/Poradna, má to teda pěkně i přešitý, jako originál, přišil tam i cedulky Škoda, a šířka pásu je totožná, říkal že jsou z Ameriky, a barvy má červenou, modrou, žlutou, zelenou a ještě se dá objednat bílá a khaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.