Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Ty budíky se i povedly ! Vypadá to moc parádně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 jako vždy parádní práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 díky chlapi, z budíků jsem nadšený, jenom mě štve, že po výměně radia mi nesvítí horní část Maxidotu, takže to vyřeším jednotkou Maxi-K jinak ten rozdíl mezi novou zelenou a origo zelenou je obrovský, takže na pondělí mám domluvený dodělání zbytku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 tak tapece jsou doma, a rovnou jsem je vytlumil pěnama od Gladen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 VYpadají parádně , jen je škoda, že u těch zadních tapeců nejsou ty nášivky na stejném místě... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 jo no, ale tak já sem hlavně rád že už jsou od velikonoc konečně doma, a až budou v autě tak nebudou vedle sebe jako na ty foto, takže to nebude tak zjevný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Je jasný, že až to bude na autě, tak nebude takový výrazný rozdíl v těch nášivkách, jako když jsou ty tapece vedle sebe, ale je škoda, že když jsou tapece jinak tak moc pěkný, tak si mohli ty nášivky taky pohlídat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 možná to je tím, že na ně zapomněl, a pak je narychlo dodělával, protože se přiznal, že celkově na ty moje tapece zapomněl, proto to tak dloooouho trvalo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Tak jsi se konečně dočkal :-D musím říct, ze vypadají skvěle ! :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 konečně no, jako už bylo na čase, jinak jsem nakoupil i veškerý ty plastový držáky tapeců nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Honem nahoď na auto a přijeď se ukázat! :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 ooooo pecka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 a jsou tam, konečně to vypada uvnitř jako v autě, neskutečný jak se ještě zlepšil zvuk repráků po nasazení Michale, zítra nebo středa to jistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Tak ty tapece a celkově interiér nemá chybu ! Opravdu moc pěkně uděláno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Tak ještě přečalounit volant a introš bude TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 díky, volant je na řadě i s řadičkou, a dodělat podsvit, dále už mám doma zadní brzdiče z VW T5 a budou se dávat nový koncovky výfuků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Hodně pěkný pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Luxusní :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Jako vždy to máš parádní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 tak to je mooooc povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Luxusni interier ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 S těma sedadlama a i jako celek ten interiér vypadá opravdu perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 chlapi moc Vám děkuju za chválu, nakonec jsem se rozhodl, že pojedu na Žamberk, takže to budete moc všichni osedět :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 tak zde serie lepších fotek, kde jsou vidět i zbylé díly v hydrografice jinak teda ten volant je fakt potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Opravdu parádní výsledek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Moooc hezký, jen škoda toho promáčklého tapece u řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 ten interiér je mega, muselo to stát peněz jak cyp, ale fakt krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Interier moc peknej, ale na me je tam moc napisu RS, bez nich by ty vyplne byly hezci Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Pekne sedacky a tapecy ale vydechy stred a madla by mozna byly lepsi v cernem klaviru:-) uz toho tam je strasne moc a bije se to trosku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 díky chlapi tapec byl hold promáčklý už když jsem koupil auto, ale v reálu to není tak viditelné, tak to neřeším. nápisy RS jsem chtěl ty tapece něčím odlišit to samé ten dekor, klavír jsem nechtěl, protože to za prvé má skoro každý, a za druhé se to nehodí do RS ale spíš do Elegance nebo L&K, je to spíš dle mého luxusní dekor než sportovní, a navíc by na těch šedomodrých tapecích nebylo pěkný a bylo by to furt zapatlaný. Každopádně na živo ten celkový dojem z interieru je uplně jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.