vlastaaa Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 no kousek z TDI na RSu mám, a to čistou středovou trubku výfuku místo mého původního středového tlumiče, který už byl KO, zvuk se změnil jen decentně dále teda demontovány tapece, zítra valím za čalouníkem, a když už jsou dole, tak sem je rozebral do posledního šroubku a jejich součástí potká sterilizace a v týdnu objednám nějaký to tlumení zatím vytlumený jen boky v kufru a C Sloupky, a namontovány MDF od Dzordzina, a změna je znatelná a proběhlo trochu očisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Krásný auto, hezky sis s tím vyhrál nejhezčí a nejvymazlenější O1 Lift co jsem kdy viděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 kocka87 - přesně má slova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 mě nejvíc fascinuje ten koberec v garáží, ta octa se prostě má, možná líp jak já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Když miluješ není co řešit OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 ciimaa: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 dík moc chlapi, vážím si toho, ale určo jezdí spoutu hezčích, ještě hodně co dodělávat, koberec je po předchozím majiteli baráku, parkoval na něm Gallardo Spyder, plus k tomu udělanej strop s ledkama na motiv hvězdného nebe ale letos bude rekonstrukce, takže to pude pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 tak to si předchozí majitel udělal z garáže pokojíček já kdybych chtěl mít hvězdný nebe v garáži, tak bych musel leda zrušit střechu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 tady je to vidět, klasika v podhledu ze sádroše, ale celá ta garáž byla prý dělaná na rychlo, a je to odfláknutý, proto se bude předělávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 I tak to vypadá parádně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 tojo no paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 To ja v garazi nemam ani světlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 já momentálně taky ne, jak u nás tál sníh po té kalamitě na Praze-západ, tak garáž hází zkrat celýmu baráku, tak je odpojená od proudu, je problém někde v zemi ve vedení z garáže do pojistek v baráku, takže jsem rád, že se začíná prodlužovat den :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 co víc napsat než je je to mrda tohle auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavlik01 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Co to tam máš prosím tě za denní svícení je moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 nikdy sem netušil, že sklidí takové ovace, když si vzpomenu jak vypadala když sem ji před 3 rokama pořídil http://www.autodoplnky-prodej.cz/22059-led-svetla-pro-denni-sviceni-skoda-octavia-i-2000-10-ece.html tohleto, odřezaný všechno aby zůstala jen ta prostřední část, která drží samotný DRL a uzpůsobený tvaru otvorů v nárazníku, akorát mám kouřové provedení a funkci ztlumení na parkovačku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Pekne sa hraješ :) s tymi bixenonmi to vyzerá neskutočne!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 díky díky, no tapecy zatím hotový nejsou, ale mám vytlumený přední dveře STPčkem, jak na vnejší tak na vnitřní střeně dvěří, a za reprákama danou akustickou pěnu, dotlumil jsem boky a hranu kufru Ground Zerem, a částečně mám vytlumený i zadní dveře i když v nich nic není, tak se aspoň odhluční, akorát musím doobjednat STPčko. jinak jsem si už dříve koupil kevlar-carbon folii, že budu polepovat různý části intoše, ale nemám na to nervy, a chci aby to bylo dokonalý, např ty madla všechny jsou u O1 hrozně fádní, tak jsem se rozhodl pro hydrografiku, takže všechno co je na obrázku bude ve vzoru, ten vyberu na místě. ještě mi tam chybí mřížka středová z palubky pod oknem, tu nevím jaky vydělat a bojím se abych tam něco neulámal a ještě mám od H@nze koupenou lištu na pozičky, hodně mi to tím usnadnil a tímto mu děkuji, jen musí jíst do barvy auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Kdopak ti bude dělat hydrografiku a za kolik? To by mě hodně zajímalo, koukal jsem na to na YouTube a jak dělají třeba kola to je fakt pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 http://www.wtpart.cz/ tady, dneska tam jedu, komplet všechno co je fotce výše vyjde na 3500-4000 (zahrnuto je potisk, přelakování jako ochrana a zaleštění) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Tyjo to je docela dost to bych asi nedal o.O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Na výsledek jsem opravdu hodně zvědavý! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 fuuu,to bude isto super. hned by som do toho siel som zvedavy na vysledok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 jako na takové množství dílů i když malých ploch myslím že cena dobrá, kdybych měl tohle všechno nechat lakovat jen černýho lesku, kterej ma skoro každý, tak to vyjde na stejno na foto je jejich práce, pro info, který vzor karbonu jsem vybral, myslim, že k mému pojetí interieru se hodit jo a ještě to musím všechno zbrousit aby to byla hladká plocha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 tak do čtvrtka bych měl mít hotové věci z hydrografiky, akorát mi ještě nedošlo madlo na spolujezdce, od středy trčí na depu pošty v Říčanech, předtím mí za boha nešlo odcvaknout, tak musel vyvrtat díry, abych se dostal ke šroubkům k odmontování tapece, zatím to uvnitř vypadá takto jinak tapecy zatím nevím v jakým jsou stadiu, takže zatím jen foto vytlumení a na zadní dveře jsem ještě doobjednal tří pláty STP, aspoň jsem měl dost času ty dveře očistit, byly pěkně zaprášený jinak jsem zkusil nasadit černou lesklou lištu s pozičkama jak by to vypadalo, a vůbec se mi to nelíbí, už bylo moc černých prvků vepředu, takže půjde na 100% do stříbra zase, což mám v plánu od začátku, ale pozičky budou fajn, už jen udělat výřez do plechovýho držáku nárazníku, zapojit a je to, oranžový LEDky mám objednaný, a vzal jsem i malou sufitku do přihrádky před spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 jojo na stribrne jsou lepsi listy v barve auta, navic cerne leskle na to cpe kazdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 tak tak, a auto se opticky stane jedním celkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 malá ochutnávka, v pátek bylo mělo by vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Tak to bude vypadat hodně dobře ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Za me pecka ! ;-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.