vlastaaa Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 a takhle vypadaj origo odrazy xenonu po tachometrových 219 000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 trochu rozdíl no, jak ve vzhledu tak v účinnosti, ale asi zainvestuju do originálních blinkrů, rozebrat a stříknout, tyhle jsou dost žlutý už 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 luxus jak to stříklé do lesku tam se mi tam líbí to odrážení parkovačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 jo děla to pěkný efekt, ještě se mi libí jak ta ledka nasvítí modrou baňku té H1 Cool Blue Hyper 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 ty svetla sou fantasticky a hlavne ta barevna linka v pravem svetle je super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 díky, ale ta trikolora z lišt v mřížkách pude pryč, aby to nebylo přeplácaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 tak to je už na tobě :) já bych to tam nechal vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Já bych to dal taky pryč, takové přeplácané mi to přijde :( u těch dálkových Ti funguje světelná houkačka jen na žárovku nebo i xeny? Jinak jsem zvědavý na denní svícení ala S6, zajímá mě, kam ho dáš, když je zaoblené. Do teď jsem nenašel denní svícení, které se mi na O1 líbí :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 pude pryč, teď je tam jak pěst na oko, taky pudou do černa. u dálek mám jako houkačku jen tu původní H1, aby se rozsvítil i xenon tak by se to muselo udělat nějak přes relátko, aby modul jednorázově nažhavil výbojku u toho DRL z S6 by se muselo řezat do nárazníku, ale od toho zatím upouštím, s denním který mám teď jsem spokojen a když svítí vypadá podobně jako to z S6, jen to zatmavím tou světlou folií např. tu černou sem potkával v Pardubicích a ta bílá je z Německa, takže už to někdo vymyslel jak to tam napasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 To z S6 na té černé vypadá dobře, jen ta cena je neskutečná :( Ale to Tvé jsi vyřešil pěkně, musím uznat, že asi nejlepší, co jsem zatím viděl Ohledně těch bi-xenů máš SZ, taky jsem to zvažoval, ale nechtěl jsem právě, aby mi na houkačku svítil i xenon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 no ale dají se koupit zdařilé repliky těch S6 za polovic. díkes jo a máš odpovězeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 trikolora z lišt je fuč a světlou folii jsem zatmavil denní a zadní světla a vypadá to mnohem líp podle mě a přidávám video tak ty xenony svítěj do dálky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Tohle vypadá naprosto fantasticky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Máš pravdu jak jsi to sundal z těch mřížek u denního svícení tak to vypadá líp a víc čistě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 je to pěkný, konečně jsem spokojen, hlavně sem se konečně dostal na wapku a jak je to celý čistý tak je to pecka. už chci jaro a nahodit osmnáctky kola. jinak v únoru půjdou na auto pružiny H&R -2cm a nový uložení tlumičů, možná nový silentbloky zadní nápravy, vyříznout středový tlumič výfuku a když se podaří sehnat spodní dveřní pant na řidičovy dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 při montáži modulu s funkcí poziček pro DRL mi to denní vyhořelo, tak jsem sehnal nové už teda v černém provedení rovnou s tou funkcí poziček, výsledek se mi hodně líbí, na živo za tmy je to supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Moc pekne to sviti ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Pěkně Ti to svítí, vypadá to uceleně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 moc děkuju, příď bych měl hotovou, už jen aby mi konečně došly žlutý zárovky do mlh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 (upraveno) Černý xeny bych chtěl taky, ale jsem strašnej posera je rozlepit. Jak se znám, tak někde něco praskne. Upraveno Únor 23, 2015 uživatelem Lumen1.8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 jsem právě koupil druhý, už byly černě lakovaný, čili jednou rozlepený byly, tak jsem to jen objel nožíkem a bylo, jinak to bylo řešený tak, že je odříznutá vnější část drážky, do který se to plexi zasouvá, po celém obvodu světla, kromě místa kde jsou packy pro blinkr, to pak už jde lehce, ale tím pádem odřízneš packy pro vrchni a bocní krycí gumy, ty se pak musí přilepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Koukal jsem i na návod, jak to někdo pek v troubě jako buchty. No uvidím, třeba seberu trochu odvahy a pustím se do toho. Výsledek je naprosto parádní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 troubu bych si asi netroufl :-D díkes, výsledek za tu odvahu stojí když se to povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Vydrží ta barva, až rozsvítíš dálkový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Lumen: zkus to ve dvou, ostrý odlamovák a druhý horkovzdušku, fouknout na hranu aby to trošku povolilo (nepřepálit to) a rozřezat. Já to dělal bez horkovzdušky jen nožem a taky se to dalo, ale dost fuška, muselo se to vzít fakt silou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 barva drží, mám ji i na masce, a lakýra říkal že je i žáruvzdorná, původně jsem tam chtěl dát H1 LED jen na problik ale žádná neprošla skrz otvor v parabole, a když se rozsvítí dálka čočce tak ta se tý černoty vůbec nedotkne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 jaro je tu, čas pro letní kola, ty zimní Mangelsy už nechci ani vidět, pujdou do světa a budu shánět Spidery 17" na zimu, a druhý bod je, že RSka je blíže k zemi, pouze ty pružiny H&R -2 cm + nový uložení tlumičů, pro mě je to uplně ideální snížení, a jízdně předčily mé očekávání, ani to není kostitřas, dle mého je to přijemně tvrdý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Co víc říct, snad jen že je to NÁDHERA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Vážně luxus, to nemá chybu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.