vlastaaa Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 díky chlape, od kolegy RS si to vážím, pěkně napsané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 nemáš zač,jen tak dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 tak sem si udělal v Malování návrh, jak bych chtěl přečalounit Recara, budou z černého originál vinylu VW, dosedací a opírací plocha chci šedou perforovanou látku jako má O2 RS, nebo bílý vinyl/látka, bílé čárky je prošití bílou nití po obvodech, a zelené (okrasné) mřížky na bočních vedeních je prošití zelenou nití, v reálu ta barva nebude tak křičet jako z malování, takže se toho nebojím, logo RS bych si představoval na opěrce hlavy, a v místě kde je logo RS na fotce bych chtěl nápis Recaro, nejspíš zelený. Foto není Recaro ale sedačka s podobným tvarem problém je, že je čalouníkovi povezu až tak za 3-4 týdny, má toho hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 moc pěkný návrh, těším se až to budeš mít hotové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Sakra to bude pecka !! Na kolik vyjde precalouneni ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 na výsledek jsem taky hodně zvědavý, hele celý auto, teda přední a zadní sedačky ve stejném stylu, 8 tis., časem nechám udělat i výplně tapeců, a ty vyjdou od 2 tis. do 4 tis. za všechny 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 já bych byl nejradši,kdyby ta bílá látka na sedačkách a tapecích byla v jiný barvě,pěkně se to zasírá.nejlépe v kůži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 to mi povídej, nezdá se to, ale umí pěkně zežloutnout, nebo třeba modrý rifle, to je konec, a pak loket na tapec no. každopádně něchat vyměnit tu bílou látku v origo sedačkách by neměl být problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 tak pozičky z Hong Kongu, nebo odkud to vůbec je, už přicestovaly, no nějak není čas na montáž, a v budoucnu plánuju upgrade zadních brzd na 280 kotouč s třmenem z VW T5, tak sem radši od uživatele kocka87 pořídil adaptéry, aby ještě vůbec byly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Pozičky budou octě určitě slušet , jinak jak svítíš na ty vrata tím žlutým světlem, to jsou ty žlutý mlhovky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 Tak ta je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 25, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2015 pozičky budou dělo, ale bacha na klasické žárovky, hodně hřejou tak aby se ti neroztekla pozička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Konny: ano ano to jsou ty mlhovky RAAF_96: díky chlape košin: počítám do nich s LEDkama, jinak s těma pozičkama jsem inspiroval u tebe, máš s tím zkušenosti, tak bych se ti nejspíš ozval do SZ o rady, pokud můžu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 jasně klidně napiš, nebudeš první komu s tím radím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 tak jsem se konečně dočkal a sedačky jsou hotové (jen to chce lepší foto za denního světla teda) a po novém roce se ještě udělají tapece, jinak se teda ještě čistil celkově interier, hlavně koberec, ale je na něm už vidět stáří po delších odkladech jsem byl nucen přezout na zimáky (je to hnus) a rovnou jsem sebral vrut do zadní gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Ty sedačky nemají chybu! Hodně velká paráda ;) Jako celek je ta okta luxusní, máš to hezky vymazlený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Uz jsem ti to psal na FB, ale je to proste bomba ! Nemuzu se na to vynadivat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Sedačky máš teda hodně vymakané a celé auto krásně doladěné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 dík chlapi, jsem z nich nadšený, ale hlavní pochvalu si zaslouží čalouník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 úžasný to máš,víc neni co k tomu dodat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 ty sedačky jsou opravdu vymazlené, krásné vozítko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Sesle odzkoušené na živo. Krásný, pohodlný, voňavý a přijemný. Celý auto vymazlený do detailu. Víc takových RSek. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 ještě jednou díky chlapi, jinak zjistil jsem další pozitivní věc na těch sedačkách, když jsem druhý den sedl do auta, tak voní novotou, jakoby vyjelo z továrny zrovna :-D a ani nepotřebuju California voňavku michal92: zas neblázni, k vymazlení do detailu to má hodně daleko, holt je to 13 let starý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 ale jedničky jsou jako víno, čím starší tím lepší...holt zrajou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 to je pravda, nedám na to auto dopustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Ty sedačky vypadají luxusně, stejně jako celý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 díkes, takový reakce vždycky potěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 tak RSka, tento týden dostane něco málo oprav, doma už se mi válí nové kompletní řízení, pak se musí vyměnit přední ložisko a manžeta na kloubu poloosy a celý se to snad završí technickou a možná do konce ledna vyberu nějaký nový 17 kola na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Hezky ji dopřáváš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 moc pěkný sedačky vypadá to dobře a hodějí se tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.