Jirkalbc Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Dobrý den,mám problém.Dešťový senzor asi špatně vyhodnoucuje.Když začíná malinko poprchávat stěrače setřou i při pár kapičkách.Takže skoro na sucho.Regulaci mám samozřejmě na minimum když přidám je to ještě horší.Když už poprchává o něco víc stěrače stírají neustále bez zastavení.(přitom by stočilo jednou za 5 sec.) Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 on celkově dešták někdy se chová divně ale pokud je vše ok neni zas tak blbej :-)))) nemáš přelepované čidlo ????výměna okna???? řešil jsem to člověku u superba a dělalo to hrozné blbosti a záhada vyřešena spatné stěrače dali jsme nové (origo žádné tunning benzínka) a naprosto ok......ono to stíralo dobře ale v oblasti čidla asi špatně a nechávalo to tam bordel.....M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkalbc Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 on celkově dešták někdy se chová divně ale pokud je vše ok neni zas tak blbej :-)))) nemáš přelepované čidlo ????výměna okna???? řešil jsem to člověku u superba a dělalo to hrozné blbosti a záhada vyřešena spatné stěrače dali jsme nové (origo žádné tunning benzínka) a naprosto ok......ono to stíralo dobře ale v oblasti čidla asi špatně a nechávalo to tam bordel.....M. Čidlo mi zlobí asi půl roku,před týdnem mi měnily čelní sklo.A je to pořád stejné.Stěrače mám original aero twin. Vůbec nevím co stím.Když prší tak musím stěrače ovládat ručně.Připadám si jak ve škodě 120. Mohli by mi prosím někdo poradit co stím? Případně jak z toho udělat cyklovač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 (upraveno) Pokud předtím fungovalo dobře a jen vyměna okna a problem tak asi blbě nalepené čidlo......mastná plocha zespodu bublinky v tmelu deštáku a podobně a nebo čidlo nakopnuté.....a nebo ty stěrače opotřebované od starého okna.....!! Dešták se dá předělat na normal celkem jednoduše......pod palubkou u volantu vyměníš jednotku s označením 192 za třeba 377(ještě je druhá s podporou na ostřikovače tak pozor na vybavení vozu) a budeš to mít bez deštáku a přepínač nebude reagovat na citlivost ale na dobu kdy má stírat :-)))))MRS. Upraveno Leden 19, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkalbc Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Pokud předtím fungovalo dobře a jen vyměna okna a problem tak asi blbě nalepené čidlo......mastná plocha zespodu bublinky v tmelu deštáku a podobně a nebo čidlo nakopnuté.....a nebo ty stěrače opotřebované od starého okna.....!! Dešták se dá předělat na normal celkem jednoduše......pod palubkou u volantu vyměníš jednotku s označením 192 za třeba 377(ještě je druhá s podporou na ostřikovače tak pozor na vybavení vozu) a budeš to mít bez deštáku a přepínač nebude reagovat na citlivost ale na dobu kdy má stírat :-)))))MRS. Ty stěrače zkusím vyměnit a uvidím.Jinak moc děkuji za rady! Vážím si jich! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ok pane tak dej potom vědět jak si dopadl spoustu lidí mne píše člověk poradí a potom když jim to chodí tak nedají reference jak to dopadlo a to pak mrzí :-)))))))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkalbc Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Ok. Dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkalbc Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Ok pane tak dej potom vědět jak si dopadl spoustu lidí mne píše člověk poradí a potom když jim to chodí tak nedají reference jak to dopadlo a to pak mrzí :-))))))))))Mrs. Zdravím, zde je má odpověď jak jsem slíbil.Stěrače jsem vyměnil za nové ramínkové BOSCH.Je to o malinko lepší.Pár minut sensor stírá dobře ale cca po 5 min. začne stejně stírat trvale i na nastavenou nejnižší citlivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 Tak jak si to nakonec vyřešil? Mám stejný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milkyss Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Mám stejný problém.. Nejde dešťový senzor nějak vypnout (třeba přes počítač) aby fungoval cyklovač jako u aut bez senzoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 jedině vyměnit cyklovač za ten bez senzoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Podařilo se to někomu vyřešit? Mám stejný problém, okno nové, stěrače zánovní, senzor také (montoval Rolbař). Na nejnižší rychlost to ještě jakž takž jde, ale jakmile dám druhou nejnižší, stírá skoro neustále :( Může být vadný senzor? Edit: Sorry, mám O2 face, prosím případně o přesunutí do správné sekce. Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem soray 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Zdravím. Je opravdu nutné při výměně skla vyměnit i ten senzor, co pořád stojí na O1 nějakých 3.000,- ? Se senzorem problém nemám, funguje parádně, akorát čelní sklo bude za chvíli na výměnu... Když to dám do autorizáku, tak je jasný, že mi nabídnou i tu výměnu senzoru. Ale někde jsem se dočetl, že stačí vyměnit jen ten gel mezi sklem a senzorem... Má tu někdo kromě "jirkalbc" měněné čelní sklo se senzorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Není nutno senzor, jen sklo musí byť určeno pro dešťový senzor. Mi už měnili sklo několikrát a nikdy senzor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 A jak jsi s tím spokojený? Stírá to pořád stejně? Nebo se jeho funkce zhoršila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Stále stejne dobře. Vzdy před předáním mi to předvedli a i potom to funguje jako od novoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 A to jsi měl v autorizáku? Nebo kde ti to dělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Ne, vždy v nějaké firmě na výměnu skel, kterou mi doporučila má pojišťovna. Mám připojištění skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 A to se nemusí nějak po výměně skla v autorizaku nechat třeba překalibrovat? Třeba francouzsky auta to tak maj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 kolko stoji ta kalibracia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Moje nikdo nekalibroval a funguje stále stejne i po třech vymenach skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Tak v tom případě záleží na šikovnosti servisu co vyměňuje skla.... Jiní si stěžují že jim to funguje hůř než před výměnou... V které firmě ti to dělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Nevíte někdo, jestli u Octavie I je ta "verze" s gelem mezi senzorem a sklem, nebo bez gelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 a kde ti to robili? viem ze niektori mali uz problem s tym ze po vymene im dazdovy senzor nepracoval ako mal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Tady jsem byl 2x a vse v poradku. http://www2.autosklogo.cz/pobocky/ostrava/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strasiak6 Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 dazdovy senzor je velmi haklivy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Zkusil bych i Autosklo Roger...bylo mi řečeno, že starý gel ze senzoru vyjmou, a dávají tam originál Škoda gel na senzory, přesně podle popisu výrobce...(údajně) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest laik Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 udajne, len ci je to aj naozaj tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 No prej to dělají už 14 let a ještě se jim nestalo že by jim někdo přijel že jim nefunguje nebo špatně funguje senzor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan02 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Mám stejny problém,uz 2 roky co sem OII koupil,tak stiram rucne jako ve 120 ,je pravda,ze sterace sem jeste neměnil,tak je zkusim. Uz to tady nekdo vyresil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.