Přejít na obsah

Dešťový senzor

Jirkalbc

Doporučené příspěvky

Dobrý den,mám problém.Dešťový senzor asi špatně vyhodnoucuje.Když začíná malinko poprchávat stěrače setřou i při pár kapičkách.Takže skoro na sucho.Regulaci mám samozřejmě na minimum když přidám je to ještě horší.Když už poprchává o něco víc stěrače stírají neustále bez zastavení.(přitom by stočilo jednou za 5 sec.)

Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuji

Odkaz ke komentáři

on celkově dešták někdy se chová divně ale pokud je vše ok neni zas tak blbej :-))))

nemáš přelepované čidlo ????výměna okna????

řešil jsem to člověku u superba a dělalo to hrozné blbosti a záhada vyřešena spatné stěrače dali jsme nové (origo žádné tunning benzínka) a naprosto ok......ono to stíralo dobře ale v oblasti čidla asi špatně a nechávalo to tam bordel.....M.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
on celkově dešták někdy se chová divně ale pokud je vše ok neni zas tak blbej :-))))

nemáš přelepované čidlo ????výměna okna????

řešil jsem to člověku u superba a dělalo to hrozné blbosti a záhada vyřešena spatné stěrače dali jsme nové (origo žádné tunning benzínka) a naprosto ok......ono to stíralo dobře ale v oblasti čidla asi špatně a nechávalo to tam bordel.....M.

Čidlo mi zlobí asi půl roku,před týdnem mi měnily čelní sklo.A je to pořád stejné.Stěrače mám original aero twin.

Vůbec nevím co stím.Když prší tak musím stěrače ovládat ručně.Připadám si jak ve škodě 120.

Mohli by mi prosím někdo poradit co stím? Případně jak z toho udělat cyklovač?

Odkaz ke komentáři

Pokud předtím fungovalo dobře a jen vyměna okna a problem tak asi blbě nalepené čidlo......mastná plocha zespodu bublinky v tmelu deštáku a podobně a nebo čidlo nakopnuté.....a nebo ty stěrače opotřebované od starého okna.....!!

Dešták se dá předělat na normal celkem jednoduše......pod palubkou u volantu vyměníš jednotku s označením 192 za třeba 377(ještě je druhá s podporou na ostřikovače tak pozor na vybavení vozu) a budeš to mít bez deštáku a přepínač nebude reagovat na citlivost ale na dobu kdy má stírat :-)))))MRS.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
Pokud předtím fungovalo dobře a jen vyměna okna a problem tak asi blbě nalepené čidlo......mastná plocha zespodu bublinky v tmelu deštáku a podobně a nebo čidlo nakopnuté.....a nebo ty stěrače opotřebované od starého okna.....!!

Dešták se dá předělat na normal celkem jednoduše......pod palubkou u volantu vyměníš jednotku s označením 192 za třeba 377(ještě je druhá s podporou na ostřikovače tak pozor na vybavení vozu) a budeš to mít bez deštáku a přepínač nebude reagovat na citlivost ale na dobu kdy má stírat :-)))))MRS.

Ty stěrače zkusím vyměnit a uvidím.Jinak moc děkuji za rady! Vážím si jich!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
Ok pane tak dej potom vědět jak si dopadl spoustu lidí mne píše člověk poradí a potom když jim to chodí tak nedají reference jak to dopadlo a to pak mrzí :-))))))))))

Mrs.

Zdravím, zde je má odpověď jak jsem slíbil.Stěrače jsem vyměnil za nové ramínkové BOSCH.Je to o malinko lepší.Pár minut sensor stírá dobře ale cca po 5 min. začne stejně stírat trvale i na nastavenou nejnižší citlivost.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 4 roky později...

Podařilo se to někomu vyřešit? Mám stejný problém, okno nové, stěrače zánovní, senzor také (montoval Rolbař). Na nejnižší rychlost to ještě jakž takž jde, ale jakmile dám druhou nejnižší, stírá skoro neustále :( Může být vadný senzor?

Edit: Sorry, mám O2 face, prosím případně o přesunutí do správné sekce.

Upraveno uživatelem soray
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdravím.

Je opravdu nutné při výměně skla vyměnit i ten senzor, co pořád stojí na O1 nějakých 3.000,- ?

Se senzorem problém nemám, funguje parádně, akorát čelní sklo bude za chvíli na výměnu...

Když to dám do autorizáku, tak je jasný, že mi nabídnou i tu výměnu senzoru.

Ale někde jsem se dočetl, že stačí vyměnit jen ten gel mezi sklem a senzorem...

Má tu někdo kromě "jirkalbc" měněné čelní sklo se senzorem?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...