Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Hele sehnat xeny nový xeny není až takový problém, ale za slušnou cenu je má málokdo, většinou je to těch 10t a vejš ;)

Ale na sadu komplet ostřiků na OI jsem zatím ještě nenarazil, takže se to nakonec ještě bude shánět hůř než samotný xeny :lol: Uvidíme, mám na to celou zimu :D

Kdyby někdo o něčem věděl, byl bych vděčný :lol:

Libore co maxík?

Odkaz ke komentáři
Hele sehnat xeny nový xeny není až takový problém, ale za slušnou cenu je má málokdo, většinou je to těch 10t a vejš ;)

Ale na sadu komplet ostřiků na OI jsem zatím ještě nenarazil, takže se to nakonec ještě bude shánět hůř než samotný xeny :D Uvidíme, mám na to celou zimu :D

Kdyby někdo o něčem věděl, byl bych vděčný :lol:

Libore co maxík?

Tak tady se daji senat trisky a piramidky za 700kč čisto nove možna i v barvě, a kolik stoji nadobka+motorek a hadičky to už netušim,

Maxík ještě musi počkat musi se předělat zpět na zeleno je modry, a ručičky červene tešim se na to až to bude hlavně na ručičky z passata CC jen jak bude mit kamarad čas tak se na to vrhnem,jinak ten maxik budu mit od pepohluda protoze mu nefunguje ma jeste 2,5g tak proto to prodava mi ale vypada to nadherně a po zaruce :lol: asi podsviceni ala audi :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak to potom jo, já ty zimní kola právě nechám taky teď vyvážit z důvodu, že není takovej frmol a pak už budu jen čekat až to příjde

PS: taky mám poklice vyblejskaný, po minulé zimě jsem je pořádně vydrhl a teď vypadají jako nový, teda skoro jako nový, až na pár šrámů :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...