libor.kratas Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 oni šly přiobjednat ostřiky i k halogenům? jasně ja je napřiklad mam že Garrette ;) jen ty xenony chyby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Máš a tiše ti je závidím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Máš a tiše ti je závidím ;) A ja zase tiše zavidim to co maš ve skřince schovane a byl jsi si pro to v Ostravě :D Jinak dneska přišly vzorníky od firmy MAD jsou tam přesne vzorniky jake mame v autě sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Hele sehnat xeny nový xeny není až takový problém, ale za slušnou cenu je má málokdo, většinou je to těch 10t a vejš ;) Ale na sadu komplet ostřiků na OI jsem zatím ještě nenarazil, takže se to nakonec ještě bude shánět hůř než samotný xeny Uvidíme, mám na to celou zimu :D Kdyby někdo o něčem věděl, byl bych vděčný Libore co maxík? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Hele sehnat xeny nový xeny není až takový problém, ale za slušnou cenu je má málokdo, většinou je to těch 10t a vejš ;) Ale na sadu komplet ostřiků na OI jsem zatím ještě nenarazil, takže se to nakonec ještě bude shánět hůř než samotný xeny :D Uvidíme, mám na to celou zimu :D Kdyby někdo o něčem věděl, byl bych vděčný Libore co maxík? Tak tady se daji senat trisky a piramidky za 700kč čisto nove možna i v barvě, a kolik stoji nadobka+motorek a hadičky to už netušim, Maxík ještě musi počkat musi se předělat zpět na zeleno je modry, a ručičky červene tešim se na to až to bude hlavně na ručičky z passata CC jen jak bude mit kamarad čas tak se na to vrhnem,jinak ten maxik budu mit od pepohluda protoze mu nefunguje ma jeste 2,5g tak proto to prodava mi ale vypada to nadherně a po zaruce asi podsviceni ala audi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Záruka - už aby skončila ;) ala Audi - takže bílo červený? Budeš dělat sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Záruka - už aby skončila ;) ala Audi - takže bílo červený? Budeš dělat sám? no už aby :D , ne sam ne i když jsem elektrotechnik tak na to nesahnu ala audi teda na pul bude tam vice bíle, proste cerveno bíla kombinace, a jak vidim tak tu je hodně znamích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 (upraveno) Celá OI ze Škodahome ;) Podsvícení umí parádně s-talker :D Ještě Huríkána sem musíme přetáhnout :-) Upraveno Září 2, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Celá OI ze Škodahome ;) Podsvícení umí parádně s-talker :D Ještě Huríkána sem musíme přetáhnout :-) ¨jj vim s-talker aliaz Marek už jsem snim byl a od něho mam pravě ručičky z toho pasata CC, Hurikana taky přetahneme neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Nemáš fotku těch ručiček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Nemáš fotku těch ručiček? takhlens to bude vypadat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Paráda, ještě bych to doplnil o kroužky kolem budíků ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Paráda, ještě bych to doplnil o kroužky kolem budíků ;) i na to přijde řada, ty asi nejedeš dod te česke skalice co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Nee, nejedu, sleduju to aspoň tady na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Nee, nejedu, sleduju to aspoň tady na foru kež by tady byla aspon online web cam z toho kempu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Umyto, můžu jet na srázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Umyto, můžu jet na srázek na jaký pak srazík jedeš ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 S klukama tady z fora jsme dali sraz ve Vy, bylo hezky, dobře jsme pokecali, projeli se, najedli, mám dost fotek, večer je sem dám, zatím nejsem doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Slíbené foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 pěknyy srazik a auta naleštěná :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tady je vidět jak má Oktávka blízko k závodnímu vozu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Tady je vidět jak má Oktávka blízko k závodnímu vozu ;) pěkny měl jsi jezdit taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Příští týden dám na auto zimáky ať už je počasí jaký chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Ahojky Peťo, zdravím z Brna a co se týče zimáků ---> moje řeč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Není to přece jen trochu brzo? Jinak já je nechám asi tento týden převážit (mají odjeto 2 sezóny) a až nastane ,,zimní,, čas, tak je nahodím na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Ahoj Marku :-) Konny, brzo ani ne, teď to budu mít v servise aspoň bez čekání a termín bude takovej, jakej budu potřebovat a nic mě pak nezaskočí A taky mám krásný poklice, tak se těším :-) Nevím proč, ale nejdou mi smajlíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Tak to potom jo, já ty zimní kola právě nechám taky teď vyvážit z důvodu, že není takovej frmol a pak už budu jen čekat až to příjde PS: taky mám poklice vyblejskaný, po minulé zimě jsem je pořádně vydrhl a teď vypadají jako nový, teda skoro jako nový, až na pár šrámů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Příští týden dám na auto zimáky ať už je počasí jaký chce už?????? nepřivolávej nám tu zimu chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Mě ani ne týden po návratu z dovolené přijde, že ta zima už nastala, takže vlastně nic nepřivolávám, když už je to tady :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Ahoj taky uz mam zakoupene zimaky a minulej tyden sem je nechal nasadit na plechy a vyvazit a ted budu jen cekat na ten pravy cas a mezi tim jen prelestim ty poklice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.