Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) To mi nemusíš říkat dvakrát abych přijel... :) , ale ne každej si musí opečovávat to svoje auto Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 A nějaká příprava na zimu u tebe bude? Já snad ještě zítra něco na autě udělám, chystám se na to už celý rok, ale nebyl na to nikdy nějak čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 všechno je už připravene Kontrola zimních gum (defekt opraven) puklice přichystány clona masky taky gumove koberce vyčištěny auto dnes navoskovano jěšte zimní ADITIVA koupit a je to :) jo a kontroloval jsi si nadobku na servo ? kolik tam máš ? ja tam měl pod minimem a asi to tak bylo od vyroby protože kolem nadobky sucho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 (upraveno) Tak teď před zimou chci ještě auto umýt a navoskovat, natřít gumy u dveří glycerinem, teď jsem měnil olej, mám novou chladící kapalinu, zimní kola jsou převáženy, poklice vyleštěny a ještě budu muset koupit nemrznoucí směs do ostřikovačů a to by bylo asi tak všechno :) Co ty máš v plánu za přípravu? Upraveno Říjen 10, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 jo s tou vodou do odstřikovaču taky ještě nemam, byl jsem dneska v obchodě a oni maj pořad ješte všude letni no mě šlo klepnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 a jakou tu vodu budeš kupovat? Nebo nehledíš na značku? Já jsem měl loni vodu od Sheronu a zdála se mi taková mastná, na skle zanechávala takovej jakoby mastnej film, tak bych chtěl koupit jinou značku, ale nevím jakou, protože všude v obchodech mají jen od Sheronu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Víkend za náma, stihnul jsem navoskovat 3 auta, ségry I30ku, včera Octu a dneska Felinu. Asi bych se tím dokázal i živit, baví mě to :-) Zítra v 15h jedu přezout :-) Ahoj kurna octa jak kdyby vyjela rovnou z autosalonu :) Lesk jako blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Čau kluci, když tady tak čtu, že přezouváte na zimu na plecháče, tak mě tady zůstaly jedny uplně nový poklice na 15 plecháče, pokud máte někdo zájem tak dejte vědět. (Sory, že to dávám sem, ale su taky Vyškovák tak kdyby ste někdo chtěl). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Dívejte se na Vyškováka, až budeme mít sraz, tak doufám že taky dorazíš, jinak co se týká těch poklic, sice mám jednu prasklou, ale kvůli jedné se mi nechcou kupovat 4 nové, tak promiň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 OK, možná vás některé znám od vidění ale rád se seznamím tak až bude nějaké sraz tak dejte vědět. Jinak já to nutně prodat nechci, ale na auto to stejně nikdy nedám (já myslel cenu tak 500 za 4ks). :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 taky mam nove dostal jsem od škodovky ke gumam zimním :) edit: co to jsou žač ? mlada by vzala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 OK, možná vás některé znám od vidění ale rád se seznamím tak až bude nějaké sraz tak dejte vědět. Jinak já to nutně prodat nechci, ale na auto to stejně nikdy nedám (já myslel cenu tak 500 za 4ks). :-) Možny to je, že jsi někoho znás viděl, jinak až se bude konat nějakej sraz, tak určitě dáme vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak dneska tesněni nastřikane všechno dolite,zimní směs dolita koupena a ješte VIF Super Diesel Aditiv zimní .... zapoměl jsem ještě na něco nenapadne vás něco ještě ???? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Hush: ahoj, doufám, že na nějaký ten srázek dorazíš :-) MiR: jsem spokojenej, jak jsi psal, jak z autasolonu, tentokrát jsem si fakt máknul :-) Libore: ještě přezout! :-) A je to tady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Hush: ahoj, doufám, že na nějaký ten srázek dorazíš :-) MiR: jsem spokojenej, jak jsi psal, jak z autasolonu, tentokrát jsem si fakt máknul :-) Libore: ještě přezout! :-) A je to tady! ooo tak tady je už přezuto no teda ja ještě počkám v noci nejezdim ale to jedine mi teda chyby :) pěkny fotečky z pneuservisu a ty plechače :lool: jde vidět že to našim autem nesluši ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 A docela jsem zíral, jak jsou ty kola zalezlý v blatníku, to je děs :-) S puklicema to ale celkem jde, není to tak hrozný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 A docela jsem zíral, jak jsou ty kola zalezlý v blatníku, to je děs :-) S puklicema to ale celkem jde, není to tak hrozný :-) to věřím že jsou zalezli :lool: jake maš puklice ? ja Avangarda co se tíče srazu taky bych rád přijel ale jste kluci moc od ruky ;) Hush: tak jak z puklicema a jake to jsou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Název nevím, ale jsou ty puklice na OII, no takový ty pěkný :-) Hele jak se něco naplánuje, mohl by jsi přijet, tak moc daleko to není, navíc mě musíš dohnat s km :-)) A mám tu ještě fotky mé odpolední práce, konečně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 ty jo tak to jsi se pěkně vyhral :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Motor to už potřeboval jak prase drbání :-)) Se už aspoň nemusím stydět otevřít kapotu Tento týden pošlu konečně objednávku do OB autodíly, ať je to doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Motor to už potřeboval jak prase drbání :-)) Se už aspoň nemusím stydět otevřít kapotu Tento týden pošlu konečně objednávku do OB autodíly, ať je to doma jak si umyval popiš :lool:, clonu obědnávaš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Motor je moc pěknej, taky bych uvítal postup umývání :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Potřebuješ: 1x kýbl 2x hadra 1x nějaký přípravek na čištění motorů, já jsem vzal olejíček na plasty Umyješ ten sajrajt a pak to hezky napucuješ, jednoduchý :-) Clonu + něco pro radost, ale seznam je dlouhý, musím si z něj vybrat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Tak ten návod není složitý, asi to taky zkusím, ale zase na druhou stranu, nevím jestli to má vůbec teď před zimou cenu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Konny: ted to nema cenu ja mam skoro tak stejnej cisti budu az po zimě, nejradši bych auto do něčeho zabalil aby nebylo spinave ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Taky si říkám, že ten motor nechám až na jaro, zvlášť když nemám ten kryt pod motorem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 OK, možná vás některé znám od vidění ale rád se seznamím tak až bude nějaké sraz tak dejte vědět. Jinak já to nutně prodat nechci, ale na auto to stejně nikdy nedám (já myslel cenu tak 500 za 4ks). :-) Tak te tady taky vitam Vyskovaku na nejakej srazek se urco domluvime ps. poklice mam zatim ok ,ale kdyby si nekdo nejakou ode mne pujcil tak se urco ozvu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 To: Garrett máš to pěkný, motor se leskne jak psí kulky :-). Gumy už sem taky přezul, přeci jenom teploty ráno už sou dost nízký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 To: Garrett máš to pěkný, motor se leskne jak psí kulky :-). Gumy už sem taky přezul, přeci jenom teploty ráno už sou dost nízký. Hush: a co maš za auto ??? představ nám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 OII Combi Facelift Black 1,2 TSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.