libor.kratas Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Skoro jako nové pekne, ja bych je jeste prehodila prodal plechy, co mas dokud je jeste zajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 nee, protože ty gumy co teď mám tak už jsou dá se říct za hranicí životnosti a nový koupím až na příští zimní sezonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Petre kolecka jsou fakt pekne. Tise zavidim a preju ti je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 ty kola vypadají opravdu jako nový, paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Kluci dík, taky to dalo, doslaova měsíce každý den na netu na bazaru ale hlavně, že se to povedlo :) Ještě se pochlubím dnešním úlovkem, jeli jsme do Zubří, což je kousek od Rožnova pod Radhoštěm a a dovezl jsem si letní alu na Fabii, typ Sprint 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 (upraveno) super, ty ses ale rozjel a co octa, ta nedostane nějaký větší letní kolečka? :) Upraveno Leden 7, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Dostane, ale napřed musí spravit D1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 tak to se chuděra asi nedočká... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Petre ty Spirity jsou taky mooc hezke ale na Bublinku jsou male. Ted tam ma ty stare 14" na zimu a to je malo. Ja bych ji chtel na pristi zimu sehnat nejake pekne 15" jenze Rubi se zadne originalky moc nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Tak ano, 14" jsou malý, ale na tu moji 1,4 MPI je to akorát, navíc dle mého nejhezčí 14" alu co Škodovka dávala :) A Bublina chce větší, díky motoru si to může s přehledem dovolit a jestli chcete origo a 15", tak bych volil nejspíš alu Antares z FII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Pěkné pane jsi dobrý lovec, krásné úlovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Díky, je to o trpělivosti nejlépe denně inzeráty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 (upraveno) JO ty Sprinty jsou fakt moc pekne,skoda,ze nejsou i v 15" :( To bych je na Bublinu dal hned. Minulou zimu jsem s ni parkrat jel a ty 14" ten vykon nestihaji prenaset na cestu. Ale na tu vasi stacit budou to mas recht ;) A diky tvym radam jsem na bazosi obevil jedny kola pro me Na Lilo asi puvodne byly protoze jsem jedno mel jako rezervu ale vybuchal jsem ho s brachou co je ma na aute. Jsou to tyhle kola B) Upraveno Leden 7, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 JO ty Sprinty jsou fakt moc pekne,skoda,ze nejsou i v 15" :( To bych je na Bublinu dal hned. Minulou zimu jsem s ni parkrat jel a ty 14" ten vykon nestihaji prenaset na cestu. Ale na tu vasi stacit budou to mas recht ;) A diky tvym radam jsem na bazosi obevil jedny kola pro me Na Lilo asi puvodne byly protoze jsem jedno mel jako rezervu ale vybuchal jsem ho s brachou co je ma na aute. Jsou to tyhle kola B) Tyhle se mi hodně líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Kube dobrá volba, další pěkný origo 15" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Jo Peto jsou taky moc pekne a cena taky fajn ale ted me ve vsem brzdi ta moje nemocna haksna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 jj, to je trošku problém :D Jak dlouho s tím ještě budeš doma odpočívat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 No 13.1 jdu na kontrolu s rentgenem tak se pak uvidi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Tak ať ti to co nejlépe dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Jen doplním info, dnes opět Octa v servisu na reklamaci pazvuků v palubce (je to lepší, ale něco tam ještě drnčí) a byl i vyměňený zadní znak (dostala se do něj nejspíš voda) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Peťo ty s tou palubkou zkusíš, snad už budeš mít klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 ta palubka drnci minimalne i me netusim cim, ten znak taky menil dostala se do ne voda a zbelal,ale vymenily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 njn, je to otravný, ale teď po tom posledním zásahu se to fakt o dost zlepšilo :) Libore, taky zadní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 jj zadní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Liborku pozdravuj Vasu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Liborku pozdravuj Vasu pozdravim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Kdo pozná rozdíl? No je to jednoduché, sundal jsem folie z předních skel a musím popravdě uznat, že jsem se dlouho k tomu musel přemlouvat, protože ty folie pro mě měly dost výhod, ale teď mám hlavně klid a nemusím se bát kontroly a co z ní bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 no z těch fotek to zas až tak moc poznat není ;) mě to taky čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Tak u mě to není hrozný díky tomu, že jsem ty folie neměl moc tmavý a taky barva auta udělá svoje, mít nějakou tmavou, tak to bude určitě horší :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Tak u mě to není hrozný díky tomu, že jsem ty folie neměl moc tmavý a taky barva auta udělá svoje, mít nějakou tmavou, tak to bude určitě horší :( no právě ti ted závidím tu červenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.