Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jo, to byla moje fotka, je to hliník a na zadních je jen černý plast. :-) Možná bych se trošku bál, že je ten hliník poměrně měkký a můžou být na tom vidět brzo nějaký oděrky, nebo myslíš že to bude v pohodě? Ty druhý mají ten nápis z oceli, to by mohli být odolnější na poškození 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Garrett lišty v černém laku by byly určitě zajímavé, ale já jsem měl na mysli nechat stříknout lišty do barvy vozu :) Do barvy auta já ti nevím, mě to pak přijde takový příliš jednotvárný, je tu myslím jedna červená RSka s lištama v barvě auta a nevím no, rozhodně to chce mít srovnání a pak se člověk rozhoduje líp ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Možná bych se trošku bál, že je ten hliník poměrně měkký a můžou být na tom vidět brzo nějaký oděrky, nebo myslíš že to bude v pohodě? Ty druhý mají ten nápis z oceli, to by mohli být odolnější na poškození Tvrdý to je dost a myslím že ty "tvoje" jsou se stejného matroše akorát jiná povrchová úprava.., možná. Ale důležitá je ochrana prahů. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Tak dneska jsou to dva měsíce co mám auto doma, najeto 3106km s průměrnou spotřebou podle PP 5,7l a na spotřeby.cz mám 6l. Někdo z nich mi kecá :P A dnes poprvé jsem jel večer až byla opravdu tma a zjistil jsem, že potkávací světla svítí celkem normálně, ale dálky jsou katastrofa, buď koupím lepší žárovky a nebo rovnou xenony, Fabie na tom byla líp :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak dneska jsou to dva měsíce co mám auto doma, najeto 3106km s průměrnou spotřebou podle PP 5,7l a na spotřeby.cz mám 6l. Někdo z nich mi kecá :P A dnes poprvé jsem jel večer až byla opravdu tma a zjistil jsem, že potkávací světla svítí celkem normálně, ale dálky jsou katastrofa, buď koupím lepší žárovky a nebo rovnou xenony, Fabie na tom byla líp :P dej origo xeny bude to pecka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Šel bych do nich hned, ale mám to doma těžký, odpověď je napřed našetři peníze na svatbu a pak si na auto kup co chceš Ještě, že už se to blíží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Šel bych do nich hned, ale mám to doma těžký, odpověď je napřed našetři peníze na svatbu a pak si na auto kup co chceš ;) Ještě, že už se to blíží :) Kua toe nomální vidírání chlape :) njn ženský ty tohle nikdy nepochopí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to je hustý ultimátum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to je hustý ultimátum :) viď brrr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 to je klasický príklad toho, že muži sú utlačovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak to máš pravdu :) Zase tak tvrdý to ale není, prosadil jsem si nový auto, prosadil, takže pohoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak to máš pravdu :) Zase tak tvrdý to ale není, prosadil jsem si nový auto, prosadil, takže pohoda :D Toe pravda ajaký pěkný :D :D holt to chce pomalu polehoučku tak se na ně musí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A počkej až bude po svatbě, to bude doufám ještě lepší a na autě to bude poznat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A počkej až bude po svatbě, to bude doufám ještě lepší a na autě to bude poznat :) No jen aby jsi se nedivil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 :lool: To né snad Jestli tohle počasí vydrží, tak za 14 dní by na autí mohly být letní kola :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 :lool: To né snad Jestli tohle počasí vydrží, tak za 14 dní by na autí mohly být letní kola :lool: Tak tak už mám objednány gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 To né snad :D Jestli tohle počasí vydrží, tak za 14 dní by na autí mohly být letní kola Co mas za kola...RS 16'' nebo 17''? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Kola mám 16" V sobotu jsem je pěkně vyčistil, protože byly trošku špinavý jak byly pár dní na autě a pneu natřel přípravkem od želvy, dělal jsem to tak už loni když jsem koupil nový pneu a jsou pořád krásně černý, jednou za 14 dní přetřít a vypadá to parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Chválím červenou Ocťulu a děkuji, že sis ji koupil a díky tomu já mám odedneška ,,tvoji - moji" modrou fabulku :) Cesta domů byla v pohodě, tak doufám, že takové budou všechny další cesty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Děkuji :D Po obědě jsem si říkal jak jste na tom, jestli už jste doma a jak se ti jelo a hlavně když jste odjížděli měl jsem opravdu zvláštní pocit, s Fábulkou jsem byl moc spokojený, těch hodin a dnů strávených mytím a leštěním, různých výletů - no je na co vzpomínat :D P.S: máš supr avatar :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Cesta byla fajn :)asi 50km sem ridil ja tak sem ji trosku otestoval a vsecko v richtigu:-)pak uz sem ji musel predat a Verush uz mi ji asi ani nepujci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jen ji nech ať jezdí :) Trošku jsi ji protáhnul, že jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Trosicku :)Verush se sice asi moc casto (cti nikdy) za 150km/h nepodiva, tak je treba aby se obcas auto protocilo jak ma .)Ale bylo to v pohodicce :)A musim rict ze mam motor mnohem prijemnejsi zvuk nez moje stara fabinka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Někdo řekne traktor, ale přitom ten zvuk je krásnej, mě se taky líbil, Octa zní jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak tak souhlasim plne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 (upraveno) Tak teď už bude všechna péče jen pro Trumfa co?? Upraveno Březen 10, 2010 uživatelem Rob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Velká většina ano, ale sem tam se musím ještě postarat o Felicii, ať taky vypadá trošku k světu ;) Dneska jsem dostal dáreček od mé nastávající tchýně, originál tričko Škoda, věděla, že bych ho chtěl, tak mi tím udělala velkou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 DOBRÁ TCHYNĚ JDE VIDĚT ŽE MÁ MOTORISTICKÉHO DUCHA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 To jsou cyklistycké ne ? Kua taky bych bral takovou tchyni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Snad jí to vydrží, dárky mám rád, zvláště když je to něco co se mi fakt líbí Neměli by jsme to ale zakřiknout ;) Jo a není to teda tričko, ale polokošile, díval jsem se na stránky Škodovky a tam tyhlety nový ještě ani nemají, jetě tak vesta by se mi líbila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.