Garrett Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Lišty zatím ničím, jsou zatím pořád hezky černý, ale až na ně přijde řada tak mám doma na ně přípravek od želvy - http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika...ym-ef-s29719932 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 trapně naleštěný :D :D :P ...a když potřebuješ odvézt cement ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 hele ty seacky nebudes nahodou prodavat :D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Fire: Myslíš jako málo naleštěný nebo co? Na cement a podobný věci mám přece Feldu i s tažným, Octa je a dlouho bude leštěnka :D MfM: tak možná bych je prodal - ale tak za 10let i s autem :D Budu na tebe pak myslet jako na možného kupce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Super pekna skoda...a je moc cista :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Good job :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 MfM: tak možná bych je prodal - ale tak za 10let i s autem :D Budu na tebe pak myslet jako na možného kupce jeeee diky, to jsem rad, uz auto zadne nebudu shanet, budu jezdit s moji dokud se nerozpadne a pak ji rovnou vimenim za tu Tvoji, a budu zase jezdit v 10 let starem aute! To je parada! :D ! Ne faktem je ze jsi vybral opradvu dobre, i rozumem i srdcem! A nebylo nejak moc brzo na lesteni! Jak jsem cetl tak novej lak neni treba lestit prvnih 3 mesice nebo pul roku (uz jsi nepamatuju presne kolik). Akorat voskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tak s výběrem jsem spokojený, auto naprosto přesně splnilo co jem od něj čekal po všech stránkách, takže jsem opravdu spokojenej :D Výjimkou je spotřeba, ta snad sleze ještě dolů, najeto máme zatím lehce přes 6tisíc Leštění, no měl jsem spíš napsat voskování, leštěnku jsem nepoužil, pouze vosk a autí už má 3 měsíce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Za kolik jezdis aktualne ze jsi ze spotreby takovy spatny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Špatnej z toho nejsem, to zas ne, už jenom proto, že na spotřebu vůbec nejezdím, spíš naopak, když jedu tak se snažím motor protáhnout ať pěkně tahá :P Najeto je cca. 6350km a podle spotřeby.cz jezdíme za 5,96 což je vlastně o litr víc než s Fabkou, pokud to klesne dlouhodobě na 5,5 budu naprosto spokojenej, no uvidíme, na nějaký soudy je asi ještě brzo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 hihi, 5,95 je moc? Ja tam mam mezi 6,5 a 8,5l/100km a s tim nic nenadelam. Urcite to sleze dolu (to auto jeste nams ani zajete - 6tkm) ale i pokud ne tak bych sy s tim nelamal chlavu, proste to je jenom story ze octa jede za 5 na sto gdyz se s tim jezdi jak ma! Proste ani dusit ale ani ne vytacet = 5,5 az 6l/100km! S tim pocitej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Srovnávám to s Fábkou - podle papírů kombinovaná spotřeba 4,9 a moje reálná spotřeba za víc jak 40t km, kdy jsem si ji počítal byla 5,1 a Octa má mít 5,1 na to se nemůžu dostat, ale těch 5,5 by snad mohlo být. Uvidíme až najedeme nějakých 15t kde to bude :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 To prijde chce to jen cas si myslim Jen at si auticko nezlenivis, fabina je bozi na spotrebu, kdyz s ni jedu ja s lehkou nohou a jedu eko jizdu, tak citim ze se to tomu auto libi, a neni problem se podle maxiku dostat pod 4 ku na trase kolem 100km (nevim jak presny je maxik, zatim se moc nenajelo sotva 2500km). Ale kdyz zvolim opacny styl jizdy, tak protestuje a narika ale hold musi se holka preucit :D U moji octavky je to presne naopak, jak ji davam eko jizdu tak ten motor protestuje duni, a nevim co :)kdyz si jede svojich 180 tacho po dalnici na 6tku tak je spokojeny, a vytaceni primo miluje, zvuk je uplne jiny pritom ty motory maji fakt hodne spolecneho z hlediska dilu Takze je to fakt o tom ja se to auto zajede a co se mu naimplantuje za jizdni styl podle me ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Neblázni, pod 4? To už je brutál ekojízda, já když jsme jeli opravdu v poklidu na spotřebu tak jsem byl nejlépe 4,1 a výš, pod 4 nikdy Nechci mít z Octy línou potvoru, které se moc nechce, rád se teď svezu, tak se snad zajede dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Fakt ukazuje takove cifry rekord je zatim 3.3 :)o vikendu se najelo nejakych 150 km za 3,7 :)ale rikam je to maxidot udaj :)nad 5 se mi to nedostane ani nahodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Dálnice v tom ale žádná není, že ne? To by vylezlo určitě vejš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 (upraveno) Jinak já mám na autě novinku - poznej rozdíl Upraveno Duben 6, 2010 uživatelem Garrett 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Dálnice v tom ale žádná není, že ne? To by vylezlo určitě vejš :D Je v tom min 50% dalnice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 octavia club :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Přesně tak Jarysku :) Ještě chci velkou nálepku na okno, ale zatím nejsou, takže na ni si budu muset ještě počkat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Taky vám to počasí leze na nervy? Všude voda, bláto šterk :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 :) kudy to jezdíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 no a co? Mas aspon zadarmo slick protektor pneumatiku :) To musy drzet v zatackach jako formule 1! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Cesta ke garáži má asi 25m, uježděná hlína a tyhle monzumový deště ji totálně rozmáčely a vypadá to jak to vypadá :) Ráno to šlo dolů, pár kaluží a bylo to pryč :D Byl by to dobrý vzorek na zimu, bych se vyhrabal odevšad Formule když tohle má na gumách, tak většinou už je pěkně zahrabaná v kačírku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 bůhví kde s tím mazlem všude zajíždíš.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Čerti to né, je neposkvrněná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 tak ji ještě nemáš tak dlouho,že...to vše časem přijde.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Móóc pěkná oktule na mne sice krátká :) ale krásná! Ať ťi dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 tak jsem se dočetla,že jdeš brzy do chomoutu :P tak gratulka pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Živočich7007 - díky pane cerrtinka - kde pak ty informace bereš, co? Ale ano, je to tak, už se to chystá, skoro všechno už je zařízený, zbývají jen detaily a v červnu jsem jasnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.