Garrett Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Něco nového - včera odpoledne auto píplo, dívám se o co jde a olej. Najeto 4500km a musel jsem dolít 2dcl, olej jsem sehnal v místním bazaru za 500Kč A při dolívání jsem si všimnul už 3 oděrek od kamínků, jo vím, jsou to blbosti, bude to horší, ale sere mě to, v týdnu si zajedu pro lakovou tužku, zatřu to a ještě to vezmu jemnou brusnou pastou od 3M ať je to co nejmín vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Něco nového - včera odpoledne auto píplo, dívám se o co jde a olej. Najeto 4500km a musel jsem dolít 2dcl, olej jsem sehnal v místním bazaru za 500Kč A při dolívání jsem si všimnul už 3 oděrek od kamínků, jo vím, jsou to blbosti, bude to horší, ale sere mě to, v týdnu si zajedu pro lakovou tužku, zatřu to a ještě to vezmu jemnou brusnou pastou od 3M ať je to co nejmín vidět Jooo nevýhoda nového auta (ale jedna z mála ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Jooo nevýhoda nového auta (ale jedna z mála ) a nevýhoda starýho auta je že bych potřeboval tu retuš tužku velkou jak bombu na kyslík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 chipmann: Co se týče laku už ted mám celkem nervy z leštění, nechci si tam vytvořit takový ty mikroškrábanečky, taky jsem na auto ještě ničím nesáh, pouze wapkou a na ní jsem byl snad za poslední 2 měsíce aspoň 10x čermi: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 chipmann: Co se týče laku už ted mám celkem nervy z leštění, nechci si tam vytvořit takový ty mikroškrábanečky, taky jsem na auto ještě ničím nesáh, pouze wapkou a na ní jsem byl snad za poslední 2 měsíce aspoň 10x čermi: když to nebudeš cpát do myčky (což u tebe nehrozí že) tak bych to jako takovej problém neviděl chce to kvalitní autokosmetiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 V sobotu jedu do Prostějova, je tam prodejna Porzelack tam bych tam něco koupil, už brzo to budu potřebovat, sezona je za rohem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 V sobotu jedu do Prostějova, je tam prodejna Porzelack tam bych tam něco koupil, už brzo to budu potřebovat, sezona je za rohem No tak to ti závidím taky budu muset ně co pokoupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Zítra nic nekoupím, ale aspoň něco vydělám, musím do práce :) Ale dneska konečně přezuto, mám z auta stejnou radost jako když jsme si ho poprvé dovezli domů, je krásný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 kráása :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 pěkný chape opravdu ty kola jí slušej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ted nejak lituju ze jsme se rozbily a nekoupily tu novou Tour-ku! No stejne ten sport.paket bylo nemozno objednat takze neva. Ale Tvoe auto je booomba!!!! A ted se my hodne lidi bude smat ale ty 16" spidery jsou na klasicke visce auta paradni, pri RS-ovem snizeni a nebo pri tuning snizeni jsou nejak FUJ! Strati se tam. Ale takhle - nadhera! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Pekna moc...jenom mi nak pride ze je barva na naka mista mat......to je fotak mozda udelal srajdu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Přidávám se k ostatním, na letních jí to moooc sluší PS: ty nemáš přední mlhovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Všem děkuju, jsem moc rád, že se Octa líbí :) MfM: v podstatě s tebou souhlasím, 16" kola a výška auta tak jak teď je mi taky přijde, že to vypadá prostě dobře, snižovat se nechystám a kupovat větší kola taky ne, takže to tak nějakou dobu i hezky zůstane. Jediný co by to chtělo, tak jsou podložky pod kola, mohly by stačit 15mm Vladan: no jo, můj foták kompakt, starý cca. 5let dělá co může ;) Navíc auto nebylo umytý, jen ve středu jsem byl wapce, takže už to bylo trošku špinavý, je to vidět na prahu, lesklý místo je čistý od nastupování kdy se utře kalhotama a zbytek je matný :) Konny: mlhovky jsem nechtěl, budou xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak to potom jooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 No..pěkný... tak sem už natěšenej až taky konečně přezuju na ty Spidery... Moc hezká Octa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Včera jsem opláchnul i Feldu a dnes nasadil i na ni letní kola, na svůj věk vypadá pořád ještě dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Je felina ! Kraska! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Včera jsem opláchnul i Feldu a dnes nasadil i na ni letní kola, na svůj věk vypadá pořád ještě dobře Ty woe! Fakt parada, nema ani orezly lemy nebo zadni kufrovy dvere, jako u vsech felicii.. Moc pekna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Tak zadní lem na levé straně auta je už opravdu zralý na výměnu, ale jinak je opravdu v dobrým stavu, koupil jsem ji loni v červnu a má holka najeto momentálně pouhých 58t km, já už jsem s ní najel celý 3tisíce km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 pěkná chalpe úplně stejnou barvu jsem měl taky a tyhle kola co máš jsem měl na zimu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Pekna Felda :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Oba dva auťáky máš vymazlený.Holt pořádnej páníček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Díky, snažím se a hlavně mě to baví a dělám to rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Včera jsem Octu hezky opláchnul, už to potřebovala ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 paráda ;) a krásnej hlídač u toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 tak se dívám...nemá přední mlhy že?..............jinak vidím že to není jediná OCT v domě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Hlídač je pěknej darebák, ale taky velkej mazel ;) Mlhy nejsou, v plánu je vyměnit světla a druhá Oct je přtele ségry, normálně auto neumývá, ale když jsem šel já tak šel taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Já chci taky umejvat......, asi si vezmu dovču... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 přítel má dobrý v kus.....................na auta ;) :smich: stačí vyměnit jen světla?(nebude to levná sranda), vypínač je stejný? to fakt nwm...ale možná že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.