Přejít na obsah

Jak ošetřit poškrábaný plast

Doporučené příspěvky

Dobrej všem . Chci se zepta jak odstranit škrábance na plastech v interiéru?? Mám poškrábaný plasty v kufru a na kastlíku před spolujezdcem. Můžete mi poradit něco účiného. Takový ty rady jako zažehlovat ty fakt nefungujou. Ale slyšel jsem že sonax něco má. Máte s tím nebo s něčím jiným dobré zkušenosti??? Díky moc :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty nekde jsem cetl ze horkovzduskou ale velice opatrne... Asi by jsem to zacalk nahrivat opatrne a z velke vzdalenosti a az se ty skrabance zacely... Skusim najit kde se to resilo

jasně, tohle funguje, zkus to nejdříve třeba fenem, ten tolik nehřeje, ale taky je o dost méně účinný, horkovzduška je lepší

p.s. nefoukej ale úpěnlivě jen na to jedno místo, foukej na větší plochu okolo škrábance

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska zkusil přípravek od Velvany na ošetření venkovních plastů a použil jsem ho na ty poškrábaný vnitřní plasty a překvapivě to zabralo. plast je sice pořád poškrábán ale ten přípravek to udělal neviditelným. A tím pádem je to ok. Až nebudu mít co dělat tak zajdu na vrakáč a tam něco seženu. V tom vrakáči ve Vršovicích maj skoro vše. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

horkovzduška je dobrá taky na otlaky který jsou hodně vidět na světlých plastech v interierech .. mno a poškrábaný černý plasty, na to funguje černá voskovka stačí kousek hadru a jakoby zaretušovat .. takhle to funguje ve škodovce na lince spousty let .. zaběhlý a osvědčený systém ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...