celeston Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Zdrvaím. je nekdo z Prahy nebo střední čechy,kdo umí vymazat hlášku prasklé žárovky? Budu měnit zandí světla na OCT. II za LED světla a ty když tam dám bude svítit kontrolka. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Ahoj ja mam zadni led lampy a chybu mi to nehlasi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Záleží na verzi BCM jednotky a na nastavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Zkus rolbare z prahy - cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 spatna sekce, presun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Zdar mam dotaz. Menil sem ted svetla za LED, vse ok, svitivost sem si snizil, chybu mi to nehlasi, ale spis by me zajimalo, jestli se u FL da nastavit pouziti mlhovek jako brzdovek. U pred FL modelu to jde, ale projizdel sem BCM od zacatku do konce asi 3x a nikde jsem to tam nenasel. Predpokladam, ze to bude stejny problem jako druha mlhovka, co? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Druhá mlha není problém pres vas, ale to brzdění asi je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 no, k VASu pristup nemam (sam mam orig. VCDS)... Ze bych nejak nutne chtel druhou mlhovku ani ne, spis mi jde o ty brzdovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Hmlovky s brzdami je zbytocne zapinat, ked mas tie origo cinske LED, nezatmavovane. Staci si zvysit svietivost brzdoviek na maximum a svietia ako blaznive :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Vzhledem k tomu, ze mam Combi, cinska verze orig. svetel se pro nej nedela ;) Mam Litec ;) Ono to sviti jak imbecil, ale jen horni cast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Vzhladom k tomu, ze si si podpis upravil az teraz, tak uz viem, ze mas Litec :D A tie vrchne ti nestacia pri brzdeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dusani Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Pani da sa nejako nastavit citlivost aby mi nevypisovalo chybu ked nahodim ledky do spiatociek a denneho na O2fl. odpory tam dorabat nechcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 forum si moc neprocitas co ? :D ... uz to je daaavno vyresene, jsou takove LEDky co ti tu chybu nehazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dusani Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Tak presne také som si kúpil a ups vypísalo chybu. Každé auto je trochu iné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike 007 Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 musis to vyriesit tak, ze vypocitas odpor a paralelne k ledke priletujes... odpor vytvori umelu zataz a auto chybu nehlasi... mam ale iny problem - kedze som sa sem dostal cez vyhladanie vyrazu "kontrolka"... O2FL s dennym svietenim - neexistuje moznost, ako dostat vystup o tom, ze denne svietenie svieti na panel kontroliek? povedzme na zelenu stretavacich svetiel? nechcem to furt riesit tak, ze musim zastavit a skontrolovat cez maxidot, ze ci je polozka zaskrtnuta... na O2pFL MR2006 som nakodoval denne svietenie cez hmlovky (americky system, kde sa berie do uvahy poloha rucnej brzdy) a ked denne svietenie svieti, rozsvieti sa zelena kontrolka stretavacich svetiel, avsak bez ostatneho bezneho podsvietenia celej pristrojovky (co je ok, lebo je den). zapnem tlmene svetla a dorozsvieti sa aj ostatne podsvietenie... ma to zmysel - napr. pri polohe zatiahnutej rucnej brzdy vidim, ze denne nesvieti... a teraz spat k O2FL - obcas ked dlho stojim pri zap.motore alebo len zapalovani, zvyknem denne cez maxik vypnut, aby zbytocne nesvietilo (mam taky charakter prace) - obcas sa mi stane potom, ze zabudnem to zas zaskrtnut naspat.... keby ta kontrolka fungovala ako na pFL, bolo by to super, lebo hned vidim, ci sa mozem pohnut alebo nie... takze otazka - ak sa niekto vyzna - da sa to nejako nakodovat? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 O2 FL vypnutí denního svícení při zatažení ruční brzdy. V Byte 11 přidáš +1. Z 80 na 81. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike 007 Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 dakujem ale mne skor ide o rozsvietenie kontrolky stretavacich svetiel (alebo inej) pri zapnutych dennych svetlach na O2FL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.