ciimaa Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Pěkné ...já mám Zimmermany ve předu a v zadu už 5rokem a zatím dobré před rokem co sem byl na technický tak říkal že kotouče sou v normě že ještě vydrží takže já snima mám dobrou zkušenost ze šroubem nevím ale ve škodovce nebo v kelly ti řeknou a prodaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Kola budou octě slušet a šroubek tam patří tento http://www.cc-autodily.cz/sroub-m6x15-zapustny?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Na kolech už je zase k sežrání.. zimáky dobrý.. ale takový nemastný neslaný. Ve spiderech vynikne i Zimmermann Sport 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) Čip určitě smysl má :-D Už je tam? Upraveno Březen 30, 2015 uživatelem Lumen1.8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) Není... Trochu mě brzdí divný zvuk po rozvodech, video s podobným zvukem je na youtube jako "water pump noise 1.8T" Odkaz jsem dával u Garnyho v topicu... Teď jsem na stáji u koní takže nemůžu přímo najít mám 4% baterky... Až se tenhle zvuk vyřeší tak jdu do něj :-P PS: musím asi nechat znovu převážit kola, dával jsem je vyvážit před nazutím.. vypláznul 200,- a při 120kmh+ mi vibruje volant... chjo Upraveno Březen 31, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Parádní očista! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 (upraveno) Tak takhle dopadl střet s popelnicí, minulý rok v listopadu: Tady už je opraveno, přelakováno (včetně křídla, které minulý majitel bouchl o garážové vrata a loupal se lak), přiděláno lízátko + difuzor a výměna nekvalitních DELPHI destiček za ATE na předku. + 5W40 5l do chřtánu Cestou od kamaráda mi ještě u blow offu vylétla hadička a turbo pískalo ale netlačilo.. hodinu jsem to tam montoval, šlo to blbě jak byl motor horký a málo místa na prsty, spálenin pár bude. Nakonec vše OK (ještě, že vozím stahovací kroužky v zásobě) No a teď už huráááá na chip Upraveno Duben 29, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Paráda, hezky se o ni staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 (upraveno) Dunlop SP Sport Bluresponse 205/50 R17 89 V nové botky na léto jsou na cestě Upraveno Květen 3, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 update: 1) zadní náprava měla na levém kole odklon 2,5° na pravém 1°... takže speciální na zakázku podložka a už jsou kola rovně. 2) zadní tlumiče - výměna za BILSTEIN B6 (drží o dost líp, příští měsíc jdou B6ky i na předek) 3) palivový filtr 4) tyčky stabilizátoru 5) kontrola brzd a celkového stavu: - v červenci technická - TO HLAVNÍ, ZÍTRA SE JEDE NA ROAD TRIP DO RAKOUSKA V plánu je 1700km za 3 dny (jezera u Salzburgu, U Adolfa na kávě v Orlím Hnízdě, Zell Am See, Grossglockner-Hochalpinestrasse, Korutanská jezera a pak dle času a počasí buď přímo domů a nebo ještě kolem Hallstatu na čumendu do Solného dolu. Fotky budou až se vrátím (jestli teda předpověď nekecá tak u grossglockneru mám mít -8°C a sníh... leťnáky, držte se ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Já bych se tam těch letních asi trochu bal,pokud chceš jet nahoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 (upraveno) Tak letní gumy naprosto v pohodě, sněhu bylo dost ale mimo silnice... a jako celý výlet neskutečná nádhera, 6.8l/100km, 1700km krásnýho asfaltu, zatáček, kopečků, počasí tak akorát 12-19°C,... Prostě paráda. Fotky jsou v příprave Upraveno Červen 20, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 (upraveno) na rychlo pár fotek, pak upravím a přidám další... tohle jen výcuc z mobilu Upraveno Červen 22, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Moc pěkné fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 (upraveno) ještě přidám video, sice se to nezdá ale kopce tam jsou pořádný,... Cedule 24% stoupání byla celkem častá Upraveno Červen 23, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 krásné fotečky, musela být radost se tam projet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Parádní , moc se mi líbí foto kufru s pozadím přírody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Trocha toho letního rozmazlovani musí být... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Pěkné dárečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) Tak dnes na výměnu cívek u škodovky, svolávací akce přece jen platná ( i když na online webu to podle VIN žádnou akci nenašlo ). jinak bude výročí 170.000 (chybí 69km)... od 28.8.2014 co auto mám tak je zatím průměr 82km na den - a to jezdím jen výlety a projíždky + nějaké to pohybování Praha - Kladno a nebo Praha - Davle... Kolik stál benzín jsem spočítal jen jednou a okamžitě jsem šel reklamovat kalkulačku Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem Footman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 kam ty lišty přijdou usadit?na prahy nebo kam to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Jojo, je to na prahy dveří... původni "octavia" už byly dost opotřebený a na dvou místech odstávaly... Jinak dnes super zkušenost v AUTO STYL praha, byl jsem tam objednaný přes týden na tu výměnu cívek. Dnes jsem auto předal a zároveň převzal a sdělení při předání bylo k smíchu: "Dobrý den, tak auto je hotové ale jelikož jsme 2 cívky pro váš motor neměli tak se musí objednat, ty 2 co jsme měli je jedna originál, druhá ne. Takže jsme Vám vyměnili dvě co jsme měli a na další dvě si přijedete ve středu, co vy na to?" ... Nebýt to zadarmo tak už mě tam neuvidí. PS: něměl by autorizák škodovky dávat jen ORIGO škoda díly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Hlavně bych asi trval na všech čtyřech origo... Nemůže se ta jedna neorigo chovat trochu jinak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 No to je šílený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Tak dnes jsem se vracel domů za deště, celkem popojíždění v koloně aut a když jsem přibrzdil lehce tak mi 2x zachroupalo v brzdovým pedálu (asi jako když přejedete větev) no a půl minutky na to svítí ABS a ESP, už nezhasnulo... a dle testu se kola kousnou a jdou do smyku a rozjezd taky hrabe jak blázen. Takže se jde ve čtvrtek k panu dottóooremu na výměnu oleje a filtrů a navíc ještě se bude i operovat asi. Ještě, že to přišlo teď a né v září kdy se pro velký úspěch bude opakovat ROAD TRIP AUSTRIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2015 update ABS: prasklé pouzdro čidla ABS u pravého předního kola. Takže pan Dottore musel sundat komplet brzdy a vyměnit za nový. 900 Kč senzor a práce... A jezdíme už zase bez kontrolek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 abych se nenudil tak mi předevčírem padlo levý zadní okno do dveří. Na rychlo se to řešilo kusem dřeva ale známej co mi pomáhal sundat tapec nechtěně urval konektor od repráčků ve dveřích. Máte někdo představu jak je tohle s opravou ? Výměna stahovačky proběhne až v půlce zaří. Mám auto-dottoreho na dovolené. Zatím jsem to jen rozebral a potvrdil zacuchání lanka, takže jen výměna jezdce nepomůže. No co už. Přítelka cpe prachy do koní já do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Srpen 28, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2015 Přesně tohle se chystám zítra řešit na rodičích Octě. Taky zacuchaný lanko, takže se musela kupovat nová stahovačka. Provizorně to taky vyřešil kus prkna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Nemáš s 5w40 problém se spotřebou oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 No hele,... asi takhle: Mám auto rok a za tu dobu jsem měnil 4x olej ( 1x Castol 5W30, 1x Liqui Moly 5W40 a 2x OMW 5W40 ). Nikdy problém nebyl ale za léto jsem 2x dolil litr, protože bylo na spodní hranici, kontrolka nesvítila, ale při běžné údržbě a kontrole jsem raději dolil. Těžko říct, jestli ten úbytek oleje není způsobený tím, že přes léto jsem hodně jezdil. Za Červen - Srpen jsem dal 12tkm. A v těch vedrech taky možná svoje vezme. Každopádně motor je suchý, oleje měním po 10tkm. Akorát výfuk nějak černý, takže doufám, že ten úbytek oleje má velká zátěž turba, které jsem speciálně v srpnu dost trápil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.