Doubeq Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Zdar chlapci, před chvílí jsem dořešil problém s automatickým naklápěním světel, xenony OI 2003 81 kW. Mechanik mi ulomil při demontáži ramerne ramínko snímače G78 (slepil tekutým kovem :D ) . Naklápění po opravě ok, nebylo potřeba seřizovat polohu mechanického spojení s nápravou. A přepadla mě zvědavost, jak ten snímač funguje, nevíte to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Tipuju, že uvnitř je potenciometr (měnící se odpor), stejně třeba jako na rádiu pro zesilování.. Pardon na starších radiích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 Sem studoval čidla a spíš to tipuju na optické inkrementální čidlo polohy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 25, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2014 jak jiz bylo zminovano cidlo polohy na zadni naprave jak je pro funkci brzdeni u O1 tak to same bude na naklapeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.