Milaninho Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Zdravím.:) Když startuju za tepla tak to udělá ránu že se oklepe i řadička,už se mi taky stalo,že motor nenaskočil....Za studena uplně bez problému..prý baterka,nebo startér v servisu jsem ještě nebyl...má někdo zkušenosti ??? Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Stava se ti to pravidelne ? Nekdy jako by to nastartovalo a zaroven to hned zdechne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Stava se ti to pravidelne ? Nekdy jako by to nastartovalo a zaroven to hned zdechne ? Jo přesně tak jako by to nastartovalo a zdechne....pravidelně když je motor ohřátý no...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 to ti zaclo delat z niceho nic nebo po nejakem oprave motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 to ti zaclo delat z niceho nic nebo po nejakem oprave motoru ? Auto jsem už bohužel takhle koupil...ale můžu zjistit od předešlého majitele jestli dělal nějakou opravu před tím nebo jestli z ničeho nic....řikal mi buď startér nebo baterka..Ale čím myslíš že to nejspíš je ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Ta baterie bývá to nejjednoduší, pak startér nebo i těsnění na vstřikách. To chce zajet k někomu kdo tomu opravdu rozumí a nezačně ti postupně měnit kde co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 (upraveno) je to takovy divny zvuk a projev,kdyz mi to udela ze tapu cim to muze byt. Dela mi to nepravidelne takze tezko muzu zkoumat. ja se take priklanel ke starteru nebo chcipaci klape ale je fakt ze baterka si myslim letos v mrazech umre. Jak pise šulda,tebe to dela pravidelne,tak zkus pucit baterku od nekoho jineho a chvili jezdi s jinou a uvidis. Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 A za studena ti to někdy udělalo ??? mě právě ještě úbec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Vubec,jen nekdy za tepla a rikam neni to pravidelne. Neudela to ani dva krat po sobe ,jak to hned zkusim po tom co to udela ale je fakt ze ten druhy start neni hladky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Tak mě to taky neudělá 100% po každý ,ale spíš jo než ne... Jak to budeš řešit ?? Mám v plánu s tim skáknout do servisu v brzké době..Dám kdyžtak vědět ,ty taky když budeš něco vědět dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Prosinec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 Auto jsem dal včera do servisu tak uvidím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milaninho Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 Vyměnil baterku a ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 2 maros Ta rána je nakopnutá dvouhmota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak mě to udělá tak 2x za léto :) Jde o to jestli je to stejná rána. Baterie OK, nová dvouhmota, nový těsnění na vstřikách. Nic z toho se samozřejmě neměnilo kvůli ráně ale bylo to potřeba. Nicméně za krátkou dobu po údržbě motoru se mi to stalo. Byl hic, auto za sebou asi 40km a startoval sem znovu po cca 5-7min (to moc nedělám proto to mám asi jen 2x za rok). Nějaký člověk psal že má od technika ze škodovky vysvětlení, prý to udělají olejové výpary v sání, olej se tam dostane když začne propouštět turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Mne to zaclo delat po vymene spojky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sycak1 Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Mne to zaclo delat po vymene spojky. Zdravím, mám stejný problém a taky po výměně spojky, chci se zeptat, vyřešil to někdo? v servise si myslí, že si vymýšlím...a teď jak přišlo teplo tak ty starty jsou strašné... budu rád za každou radu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Pripísal by som to opotrebeniu štartéra resp.jeho púzdram a uhlíkom.Nové ozubenie na zotrváku má menšiu vôľu na pastorku a dáva trochu viac odporu na štartér krorý pri štarte nedá potrebné otáčky a motor naskočí zle.Toto je môj názor no neviem možno zlý, ale ak ma niekto iné vysvetlenie nech ma poopraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest novakj Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Mám stejný problém, taky po výměně spojky, pomohl repas startéru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Štartér von a skontrolovať vôlu na puzdrách a aj slabá baterka je ako alternatíva tohto problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
v.lauf Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Mel jsem to same. Vydelali jsme starter ven a neco v nem mlatilo kdyz snim clovek zatresl tak se dal pro sychr novy Valeo ktery mel o zub navic. Probirali to myslim na dieselpower foru. Jenze to taky nepomohlo. Nakonec i pres dobre namerene hodnoty baterky jsme dali uplne novou a silnejsi a uz 3 mesice nadherne starty. Akorat me sere ze jsem mohl zacit tou baterkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PedroO2 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 můj servisman mi na toto tvrdil, že je je něco špatně s ŘJ motoru. Že při teplém motoru pustí málo nafty. Přehrál jednotku original daty ze škodovky a problém zmizel, krásně startuje na první otočení za tepla. Mi ta moje dělala to že když byl motor na devadesáti stupních třeba otočka do obchodu, benzínku a tak, tak věšinou točila 4x i vícekrát pak se celá zatřepala a pak chytla bylo to nepravidelné proto jsem nevěřil že flashnutí jednotky pomůže, ale kývl jsem na to, zaplatil tři litry a už je ready. Udajně z výroby tam byla chyba, kterou pak ve škodovce někdo opravil a nahrávalo se automaticky při servisním zásahu v záruce. Předem píšu, že jsem na vlastní pěst měnil baterku a nechal repasovat starter bez úspěchu, až flash pomohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Chalani a tý čo ste mali špatnú baterku nestupla vám aktuálna spotreba na volnobeh až na 09-1,0l/hod pri teplom motore a vypnutých všetkých spotrebičoch?? Mám občas spatný štart, ale táto spotreba ma trápi už dlho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 můj servisman mi na toto tvrdil, že je je něco špatně s ŘJ motoru. Že při teplém motoru pustí málo nafty. Přehrál jednotku original daty ze škodovky a problém zmizel, krásně startuje na první otočení za tepla. Mi ta moje dělala to že když byl motor na devadesáti stupních třeba otočka do obchodu, benzínku a tak, tak věšinou točila 4x i vícekrát pak se celá zatřepala a pak chytla bylo to nepravidelné proto jsem nevěřil že flashnutí jednotky pomůže, ale kývl jsem na to, zaplatil tři litry a už je ready. Udajně z výroby tam byla chyba, kterou pak ve škodovce někdo opravil a nahrávalo se automaticky při servisním zásahu v záruce. Předem píšu, že jsem na vlastní pěst měnil baterku a nechal repasovat starter bez úspěchu, až flash pomohl. Plne s tebou súhlasím lenže tento problém sa može diať aj po flashi a to je problém baterka alebo štartér.Soft som mal prehraný a naskakovalo zle, dal som na skúšku zánovný štartér a naskakovalo na šup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JANO LE Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Ahojte, mál som tiež tento problém, riešil som to dosť dlho, povymieňal som veľa súčiastok napr. batéria odišla v zime, štartér som menil za nový , atď... nič nepomohlo, až kým ma to nedožralo a dal som flashnuť RJ. Od tej doby či je motor studený alebo zohriatý štart na brnk. výmena súčiastok je nákladnejšia ako flashnutie RJ. Jano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanholub07 Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Ahoj mam tiež ten problém už neviem čo mám stym robyt ....Prosím vás čo je to RJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 RJ= Řídící jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomikam Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Moj problem vyriesila nova baterka :-) .... Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milanholub07 Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 můj servisman mi na toto tvrdil, že je je něco špatně s ŘJ motoru. Že při teplém motoru pustí málo nafty. Přehrál jednotku original daty ze škodovky a problém zmizel, krásně startuje na první otočení za tepla. Mi ta moje dělala to že když byl motor na devadesáti stupních třeba otočka do obchodu, benzínku a tak, tak věšinou točila 4x i vícekrát pak se celá zatřepala a pak chytla bylo to nepravidelné proto jsem nevěřil že flashnutí jednotky pomůže, ale kývl jsem na to, zaplatil tři litry a už je ready. Udajně z výroby tam byla chyba, kterou pak ve škodovce někdo opravil a nahrávalo se automaticky při servisním zásahu v záruce. Předem píšu, že jsem na vlastní pěst měnil baterku a nechal repasovat starter bez úspěchu, až flash pomohl. Ahoj ..mam ten problém ...a už neviem čo mám stim robyt čo sy tím myslel že flash ...nerozumiem Prosím ťa mohol by sy my to vysvetlit Odoslané z GT-I9505 pomocou Tapatalku RJ= Řídící jednotka Ďakujem za odpoveď .....Čo tím misia že flashnut riadiacu jednotku...dakujem Odoslané z GT-I9505 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Provést aktualizaci softwaru ŘJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 dej si do google "oprava teplých startů TDi". Najdi si firmu, zajeď tam a je po problému. Cena mezi 1000 - 1500 Kč za flash. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.