Sniper_2003 Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Tak za mě mohu říci, že mě již také přestalo bavit, když byl teplý motor tak se při startu ozvala rána jak z děla. Vyměnil jsem baterku a je klid. Ještě uvidím do budoucna, jestli to nezačne, pak by mě čekal repas startéru. Ale zatím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sulax Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 zdravím, zaujímalo by ma, ako ste to vyriešili?u mna začali problémy s týmito " vražednými štartmi" po výmene spojky.. potom som vymenil baterku a štartér a problém zmizol asi na pol roka... odvtedy som zas na tom istom... pripájam video díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Já bych zkusil kouknout na vstřiky. Zkontrolovat hodnoty. Kdy jsi měnil palivový filtr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dudulinek Odesláno Červen 17, 2017 Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 Měl jsem to také. Výměna baterie, kontrola elektřiny, čištění startéru a výsledkem lehké zlepšení. Nakonec jsem vyměnil startér (PL 3500Kc) a problém zcela zmizel. Asi je to rychlé, trvalé, cenově a časově nenáročné řešení. Pozn. horší teplé starty jsme začal pozorovat po výměně spojky vč. dvouhmoty. Odesláno z mého SM-N910F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 18, 2017 Sdílet Odesláno Červen 18, 2017 Me pomohla vymena baterie. Zatim mi to neudelalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dudulinek Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Výměna baterie jistě zvedne (udrží v zátěži) napětí tím i otáčky startéru. Ale pokud má auto při častých startech cca 200000km viděl bych to na blízkou výměnu startéru. Odesláno z mého SM-N910F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 Na dvou autech stejný problém po výměně spojkové sady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 22, 2017 Sdílet Odesláno Červen 22, 2017 bohužel repas startéru na tom jednom nepomohl :( a co sem tu měl další, tak pomohla výměna těsnění pod tandempumpou, ale nájezd 315tkm, tak těžko říct.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.