phob Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Nějak nerozumím té reakci? Je na tom něco špatného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 ne nic jen tak ;) ja jen ze uz jsem tohle u nekoho videl tak proto.... me se akorad.moc nelibi ty polstry do dveri atd jinak vse fajn ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Dnes dojdene veci Ti dosly ze zahranici (ebay nebo aliexpress)? Jestli dobre vidim, tak nerezovy pedal plynu neni cely pedal, ale jen naslapna plocha, jak se bude upevnovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 princes: mě gumy do dveří mi příjdou praktické, cokoli do těch dveří dám, tak to tluče jak je to tvrdé, taky tam mohlo být už něco z výroby, jako třeba ve středovém tunelu. jak pro odkládání nápojů, tak třeba ve skřínce nahoře na palubovce vevnitř pogumovaný povrch je. mikk: je to z aliexpress, a ano je to samostatný nášlap pedálů. jak se to mění ještě nevím, ale nejsem první co to takhle má, tak to asi nějak vyměnit jde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 ja musel trosku myslim pravy roh upilovat (pedalu) abych to mohl tam dat, ale nic vazneho, z jedne strany jsem mel uz ty plisky ohnute, tak na tu stranu jsem to nasadil prvne a jen spravne dopasoval a na druhe strane kde jsou plisky rovne jsem je ohnul at to drzi, uz jsem s tim ujel nekolik malo km a zatim vse OK, nehybe se nic, tak snad problem nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Pokud je to z prakticke veci tak to chapu...jinak souhlasim ;) ja tam proto nic nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Mam kryt plynoveho pedalu sice z cech a origo skoda ale i tak se musel drobne ohnout jelikoz je to tenky plech a vlevem dolnim rohu od pedalu odskakoval...5s uprava a drzi jak ma, max spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak dnes jsem nahodil pedály a koncovku výfuku. Koncovka trčí trošku víc než bych si představoval, možná ji časem poupravím. No a udělal jsem nějaké foto GTD interiéru v autě, vše foceno jen kalkulačkou a je to špindíra, takže to berte s rezervou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Luxus interier :) ten volant bych taky chtel tyjo, jen penize jdou ted jinam :) pedaly jsou dobry doplnek, kazdopadne ten vyfuk je nevim no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Děkuju, z pedálů mám rádost :) no a z výfuku mám taky smíšené pocity, zatim jsem ho tam nechal, ale s největší pravděpodobností se buď upraví, nebo půjde úplně pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 interiér s pedálama a volantem luxus ;)...Ta zadní lavice je velikostně totožná jako má Octa ? Jinak koncovka, kdy by se poupravila tak OK, takhle mi tam moc nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Zadní lavice je přibližně stejně velká ;) akorát úchyty má jiné, tak se to muselo upravit. Nepočítal jsem, že se k těm sedačkam vlezou ty bočnice, ale vlezly a dokonce i látka je odstínem skoro totožná, sedí jak k těm bočnicím, tak loketce i tapecům, takže jsem nadmíru spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Tak dorazily další díly do sbírky ;) Ještě rádio + rámeček a může se začít rozebírat interiér :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Jaky to je rok toho climatronicu? Koukam ze nema automatiku vnitrni cirkulaci vzduchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Interiér je super! A podle podčíselníku koukám, že máš auto od nás (Autos Kunštát). :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 MaroCZ: jj je bez automatické recirkulace, což jsem scháněl, nemusím aspoň dodělávat senzor kvality vzduchu. je na něm vyraženo datum 28.11.2008 ;) Martty23: děkuji, jj pro auto jsme tehdy byli v autosalónu v Kunštátu (výlet asi 200km) :D ale podložky zachvíli půjdou z auta pryč, nelíbi se mi žádné podložky, pěknější je to bez nich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 (upraveno) Tak už jsem taky oficiálně mezi váma :) Chci se zeptat, nálepka mi přišla jen černá, ale na karoserii si to lepit nechci, dá se někde sehnat i bílá? Nalepil bych si ji na sklo... (popř. jestli by byla varianta i lepitelná zevnitř, tak by to bylo super) Upraveno Březen 19, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 (upraveno) Auto podstoupilo nějaké opravy laku, opravu dveří které někdo pomuchlal na parkovišti a ujel, ale hlavně dostalo omlazovací kůru :) No pořád je to koza vysoká... Ale i na to už se chystám ;) Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 fešanda ešte by to chcelo trošku lepšie kolieska a nie je čo riešiť B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 co chystas za podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 (upraveno) tomiq: Děkuji, už se to začíná líbit i mě :) Jinak jsem zatím na zimácích, kola na jaro jsou připravená viz fotka na 2.straně... Laurin Klement: podvozek už tady v topicu je taky ;) pořídil jsem FK Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 priznávam nevšimol som si ale teda.. chválim ;) som zvedavý ako ukážu na aute :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Taky bych to chtel omladit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Vitej kolego s golfem a nyní octavií: D máš to pěkné. Tak ať slouží a hod nové fotky: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 (upraveno) Zdarec, ani jsem nevěděl že máš teď taky Octu, heh ten svět je vážně malý :D Upraveno Březen 21, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 (upraveno) Uz máš podvozek na autě a obuty kola nějak jsem přehlédl. Ty sedačky jsou z golfa gti ? Upraveno Březen 21, 2015 uživatelem Hepa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Nn, podvozek ani kola na autě nemám, poslední aktuální foto je na předchozí straně. Sedačky jsou z GTD ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Jojo hezké hezké....:) fakt klobouk dolů... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Nadhera, ty sedacky jsou bomba BTW ja psal v Praze do peti lakoven a dva napsali ze plasty nejsou pod lak a tri vubec neodepsali tak jsem lakovani list a spodku narazniku vzdal :(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Děkuji, no nalakovat jde všechno, jen se musí chtít ;) naštěstí mám kamaráda lakýrníka, který s tím neměl žádný problém :) Boční lišty jsem ale volil lakovatelné z Octavie RS/ Octavie FL, ale to kvůli tomu že se mi tvarově líbí víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.