phob Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 (upraveno) princes: u FL zadních světel by mi asi chyběly odrazky, a FL zadní nárazník s odrazkama dávat nechci. jinak oválná koncovka taky nebude, už mám připraveny origo RS ;) tady jsou fotky změny podsvitu, zvolil jsem červenou-bílou kombinaci :) už se u toho vyměnilo taky rádio i FL climatronic ;) (kvalitu fotek bohužel zhoršila komprese tohoto fóra) :( a nakonec ještě nějaké pěkné fotky co se celkem povedly ;) Upraveno Duben 17, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Hrozny jak to auto omladne diky zmene svetylek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Moc povedena zmena :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 děkuji všem, jinak výška už je doladěná, ještě skočit na geo a snad to bude ok, ať Vás nenapínám tak nějaké fotky zde ;) bohužel nebylo zrovna moc přívětivé počasí na focení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 To je parádní změna. Fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 mas to fakt nadherny...a vis co je.al bych na nejake odrazky v narazniku! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 to je solidní mr*a. Jen mi řekni jak se to hýbe s tou 1.6 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Krásná , to podsvícení top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Parádka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Luxusni povedlo se to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Teda koukam že tu vyrostla okta která je hoooodně podobná tý mojí, doufám že nebudeš dávat černý doplňky jinak je to moc pěkný, a ten zápis kol je teda vostrej to bych se možná až bál že v tom někdo bude šťourat... Technik typu K ty kola viděl třeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Pěkná práce, měl bych otázku. Všiml jsem si že na jedné fotce máš ještě plastové lemy blatníků a dveří a pak je na další fotce už auto s lemy v barvě vozu. To jsou nový a nastříkaný a nebo jsou stříknutý ty plasty? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 děkuji všem za kladné komentáře, potěší to když se líbí i někomu jinému než mě :) chjetjov: popravdě jsem čekal už dřív kdo mi sem písne něco ve smyslu, že Tě kopíruji nebo tak podobně, ale to nebyl vůbec záměr. když jsem si auto koupil, měl jsem nějakou představu jakým směrem se v úpravách vydám, ale to jsem netušil, že už podobná Octa v Česku (sice na druhé straně republiky) jezdí. ale co si budem povídat, vymyslet na autě něco "nového" aby už to někdo neměl je v dnešní době asi dost neuskutečnitelný fakt, vždy se najde někdo kdo bude říkat že to měl první a že ho zbytek jen kopíruje apod... pravdou je, že se mi takový "jednoduchý" styl úprav líbí, nechtěl jsem se pouštět do nějakých RS paketů a tak podobně. to že je to hooodně podobné auto dělá hlavně stejná barva :) každopádně chtěl bych se lišit detaily, to je taky důvod proč nejsem plně rozhodnut pro zadní FL světla :D jinak černé doplňky určitě neplánuji, ty nebyly v plánu ani v prvotní vizi ;) snad jsem si tady na clubu neudělal hned nějaké nepřítele, já to beru tak, že má mé auto na druhé straně republiky sestřičku shamp1x: nevím co myslíš plastovými lemy blatníků, na blatnících jsem žádné lemy neměl. pokud myslíš nárazníkové a dveřní lišty, tak nárazníkové jsou lakované původní co byly na autě a dveřní se sehnaly "lakovatelné" z verze RS/FL, které se mi líbí tvarově víc, ale nebyl by problém nalakovat i ty origo kulaté, proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 phob - přesně to jsem měl na mysli. Jen mě to zajímalo jak drží lak na těch plastech. Mám ťuknutý kufr a někdy v budoucnu mě čeká lakování, tak mě napadlo nechat nalakovat i ty plasty. Otázka ale je, jak dlouho to bude držet. U tebe to na autě vypadá moc hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 (upraveno) Nevím proč by to držet nemělo, je to lakováno stejně, jako jiné plasty na autě (např. nárazníky atd.), když lakýrník ví co dělá, tak si myslím že nebude problém ;) Upraveno Duben 21, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Já když to chtěl nechat lakovat, tak mě lakovna vždy odmítla, že není díl určen pod lak. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Asi je to v každé lakovně jinak. Musím se asi v té naší poptat, jak to je, když by to zvládli, tak bych si to taky nechal nastříkat do barvy auta až bych šel na opravu s kufrem. Možná i tu chromovou mřížku přední masky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 nějaké to srovnání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Zajimave srovnani.Za pul roku jsi z toho udelal uplne jine auto.Ty lakovane plasty auto dost omladily.Mas ho hezke! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Neskutočná zmena za tak krátky čas Je to úplne iné (oveľa krajšie) auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Z čeho že to máš sedačky ? A to tam pasujou i zadní do oktávky bez úprav ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Jsou z VW Golf VI GTD, a samozřejmě zadní lavice nepasuje bez menších úprav ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Velky palec hore neskutocna premena auta tie listy v laku su topka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 děkuju, dneska jeden cvak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 perfektni! auto fakt nadherny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 za mě v pohodě, dvojek v týhle barvě je milion a je jasný že se budou některý podobat i po úpravách. Nehledě na to že já už nejsem tak low srovnání s hummer brutální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Povedená fotka, auto vypadá fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hepa Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Phob : opravdu klobouk dolů.... O2 se ti povedla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 děkuji za kladné komenty pánové tak jsem se rozhodl že se naučím svařovat, zde je můj výtvor :) konečně koncovky na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.