Timil Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Pecka to je ;) jeste by to chtelo chromovy zarovky do blinkru ;) a sundat motorizaci a oznaceni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 Ta kola jsou opravdu luxusní, od koupě neskutečná změna, za mě obrovský palec nahoru! Podsvícení přístrojovky taky nemá chybu! Jen bych sudal z kol ty krytka od Mercedesu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Děkuji, jj nápisy motorizace a nápis Octavia půjdou pryč. u toho i zadní stěrač pryč ať to je zezadu pěkně čisté :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Nadherny auto! Chci se zeptat na ty lakovaný plastový lišty, jsou to origo před facelift? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2015 Díky, jinak už jsem to tady psal, lišty v náraznících jsou původní z auta, lišty na dveřích jsou FL/RS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 zdravím do delší době,na autě nic moc změny, akorát sundány podložky pod SPZ, nahozen kratší prut antény (uvidíme jak dlouho vydrží), a pohrál jsem si s osvětlením kufru a dodělal osvětlení vnitřních klik. fotky zatmy zatím nejsou, ale určitě to někdy fotnu ;) ještě chci sundat zadní stěrač no a pak pár fotek kalkulačkou po dnešním koupání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 (upraveno) Pekny o tech klikach taky uvazuju jen nevim jaky ledky dat aby moc nezarily a kdyz se pouzije regulace osvetleni aby nemeli stav ze sviti nebo nesviti ale aby pozvolna slably :) Upraveno Červenec 17, 2015 uživatelem Timil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Nádherný fotky! Fakt pecka, radost se na to dívat! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 (upraveno) Děkuji pánové. Jinak ledky v klikách svítí trošku víc než bych si přestavoval, tak až budu mít cestu kolem obchodu s těmito součástkami tak pořídím silnější odpory a tím snížím jejich intenzitu. Upraveno Červenec 21, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Heeej, hafo jsem se nasmal v tomhle vlakne, proklikavam a ctu si to postupne a rikam si tak... hele, druhej chjetjov a par postu dal prise chjetjov, ze tu ma segru pak si rikam - jezis fuj, ty koncovky tam fakt nesedi a o dal vymena za RS vidim dal fotky a rikam si, ze ten napic Octa je tam trosku moc a reklamu Kunstatu bych taky nedelal... a tadaa ono se to bude resit... no proste jedes super! takova promena za tak relativne kratke casove obdobi je parada!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 raym0n: děkuji :) Jinak jsem se konečně dostal k tepování sedaček a koberce v autě, no barva vody byla teda solidní A taky konečně zadní stěrač OFF :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 (upraveno) ahoj, taky chci stěrač vyhodit. kde si sehnal tu krytku? popřípadě máš návod jak sundat stěrač? dík :) Upraveno Srpen 11, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Konecne ;) sterac nalift se nemel nikdy davat ;) taky bych potreboval tepovani ale nemam na to vysavac :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 (upraveno) mareczek: krytku jsem použil z felicie/octavie/fabie, tam je to krytka antény. jsou to dva kusy, to co vidíš zvenku a ještě matka zevnitř. krytka je ale poměrne dost přesná a mohla být větší, když ji vycentruješ tak překrývá sklo ze všech stran asi tak 1mm, tak jsem to pak zevnitř pro jistotu pojistil i silikonem :) čísla dílů 6U0817064 a 6U0817940 objednal jsem si díly ve škodovce, stojí to pár korun. jinak demontovat stěrač je jednoduché. vycvakneš plastovou krytku odstřikovače okna, odšroubuješ jednu matku, pak musíš nějakou vhodnou metodou sundat celé ramínko stěrače, je na té "tyčce" nalisovaná na tisícihranu a docela dost to drží. potom už ti stači otevřít kufr, odšroubovat jeden torx u madla, vycvaknout tapec, odpojit konektor a hadičku, odšroubovat tři matky a stěrač je dole ;) Timil: to mi říkej, taky nechápu proč se stěrač na lift dával, stejně skoro nic nestíral a není ho vůbec potřeba :) vše pěkně steče vlivem vzduchu Upraveno Leden 5, 2016 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Nazdar Phobe :-) Koukám že tě ty úpravy nijak nepřešli :-) Musím říct klobouk dolů z čeho jsi udělal to auto které máš teď, opravdu masakr. I ty malé benziňáčky ti asi zůstanou napořád :-) Mám k tobě dotaz, jak jsi změnil to podsvícení ze zelené na "audi" červenobílou? Taky bych to chtěl udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Dovolím si odpovědět za něj: to co chceš změnit, je třeba rozebrat, a přepájet diody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 Dovolím si odpovědět za něj: to co chceš změnit, je třeba rozebrat, a přepájet diody No dopr*** :D :D Tak to vidím na ponechání zelených barev :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 záleží jak jsi zručný a šikovný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Srpen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 (upraveno) quicker: hoj, díky :) nj úpravy mě asi nikdy nepřejdou, ale malé benzináčky mi určitě nezůstanou, toho jsem se už přejedl a další auto už bude snad něco zábavnějšího :wallbash:jinak ohledně změny barvy podsvitu je to bohužel přesně jak odpověděl Hydraulik ;) jinak čím těď vůbec jezdíš ty, že máš zelený podsvit? :) Tak tentokrát jsem se vrhl na exteriér. Původně jsem uvažoval o nabídce kompletního strojního rozleštění laku, ale jaksi na to celé léto nebyl čas a jelikož přes zimu lak dostane zase na prdel, tak jsem se rozhodl, že rozleštění bude lepší až na jaře. Takže klasika = vyčištění laku + 2 vrstvy vosku. Musím říct, že takhle jsem se na čištění laku nenadřel ani na Golfu když jsem ho koupil... Tady to nebylo pořádně čistěné asi dost dlouho, jestli vůbec někdy. Těch teček poletave rzi a od asfaltu, to byl masakr. A vosk auto asi taky vidělo prvně, ale jsem s výsledkem spokojený, zase to dost prokouklo, a taky jsem u toho konečně odstranil i nápis Octavia a motorizaci ;) takže ze zadu už je to konečně pekně čisté Upraveno Srpen 29, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 :-) no octavkou :-) Včera jsme si jí pořídili :-) 2.0TDi 103Kw CR rv 2012 :-) A zrovna dneska večer když jsem jel autem jsem zjistil že zeleně mám jenom podsvícení rádia, ty budíky mám bílo červené :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Říjen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 (upraveno) Tak dneškem je Octa v mém vlastnictví přesně rok :) Za rok najeto cca 9500km a to bez nějakých vážných problémů. Vlastně když opomenu provedené úpravy, tak opravy (s vyjímkou výměny servomotorku u zámku kufru) nebyly žádné. Jen běžný servis, tedy olej, filtry, brzdovka a geo, nic víc :)Jinak na autě momentálně nic nového neprobíhá ani probíhat nebude, jen slouží. Zařizoval jsem si trošku byt, tak finance šly jinam a času je taky málo, dodělávám diplomku. Každopádně větší kufr jsem už využil až až, takové věci bych prostě v GV nepřevezl, takže zatím docela spokojenost, teda až na tu motorizaci no... :D Upraveno Říjen 25, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 (upraveno) novinky žádné, ale nafotil jsem aspoň nějaké lepší podzimní fotky, nejspíš poslední letošní fotky na letních, více kdyžtak zde ;) https://www.flickr.com/photos/97222574@N07/albums/72157660666280475 Upraveno Listopad 1, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 dobrej plazivec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 luxus foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Děkuji vám pánové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Snad se nekdy dopracuji k podubnemu vysledku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Ale jo, však nahodíš kola a podvozek a jsi tam kde já :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Kola snad na jare (18") a podvozek bude zatim resenej pružinama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Proste parada, tady je videt, jak malo staci, listy a zrcatka do laku, slusny kola a podvozek a tadaaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 raym0n - děkuji, je to tak, teda zrcátka už byla v laku z výroby :D Pro jistotu už jsem nahodil zimní, když se to počasí tak často mění, ale zatím jsem to nezvedal. Tady nějaký rychlocvak mobilem té moji tramvaje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.