RAAF_96 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ty jo to netuším, ale je předělaný na 75ccm jiný variátor, tvrdá spojka, větší karbec, laděný výfuk, závodní gumy a takové blbosti, ani pořádně nevím :D Malý závoďáček :D Včera jsme s tím jeli stovkou tak něco to udělalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 pěkný skůtřík,taky budu kupovat na léto,abych ušetřil autu jěždění po městě a hlavně v zácpách.......budu kupovat nový skůtřík 125 ccm sice čínu,ale jsou dobrý recenze na ni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Dobrej prskolet :D a podle toho co píšeš, tak to po těch úpravách jede dost dobře pěkný skůtřík,taky budu kupovat na léto,abych ušetřil autu jěždění po městě a hlavně v zácpách.......budu kupovat nový skůtřík 125 ccm sice čínu,ale jsou dobrý recenze na ni Do města je skůtr ideální a že je to čína...? Pokud je to nějaká kvalitnější čína, tak by neměl být problém ;) . Já mám taky 125 ccm čínu (Yuki CSR 125) a jsem spokojenej. Trochu byl problém s plastama, ale to jsem snad vyřešil a jinak jsem se zbytkem motorky nadmíru spokojenej ;) Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Budu jezdit do práce tím,mám to 7 km a to není ideální hlavně pro nafťáka. A na čínu je stejná záruka 2 roky jako třeba na Hondu..... a za cenu Hondy koupím 2x ten můj skůtr a jeden bych měl na díly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Konny: Jede to silene dnes me to zvedlo na zadni ani jsem nechtel :D Opravdu kdo se nesveze nepochopi :) Jinak k cine, mel jsem dva roky Loncin XM 125 a uplne super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Budu jezdit do práce tím,mám to 7 km a to není ideální hlavně pro nafťáka. A na čínu je stejná záruka 2 roky jako třeba na Hondu..... a za cenu Hondy koupím 2x ten můj skůtr a jeden bych měl na díly Jasně, na takové krátké jezdění po městě je to ideální, to by jsi auto jen trápil, protože by se nemělo šanci zahřát. Jinak s tím co jsi napsal souhlasím, pokud od motorky (skůtra) nečekáš opravdu kvalitu, tak kvalitnější čína je dostatečná za opravdu slušný prachy . Jinak pokud to není tajný, co za skůtra chceš kupovat? ;) Konny: Jede to silene dnes me to zvedlo na zadni ani jsem nechtel :D Opravdu kdo se nesveze nepochopi :) Jinak k cine, mel jsem dva roky Loncin XM 125 a uplne super Týýý jo, tak to je mazec, ani bych nečekat, že bude takovej malej motor tak živej . Jinak to je 2T nebo 4T? ;) K tomu Loncinovi, tak to věřím, že jsi byl spokojenej. Kamarád si tenkrát v 16 letech koupil Kentoya Trigger 125 (řekl bych, že to má stejnej motor) a byl taky spokojenej. Po motorové stránce super, jen to bylo horší s plastama... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 maxon ardour mají ho v autokelly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel... http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 vypadá super,ale bohužel nemám papíry na motorku :( nebo stačí B ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel... http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712 Tak dobře naladěnej 2T dokáže divy :D . Jinak díky za odkaz, vidím že tam máš hodně záznamů, tak budu mít aspoň co číst, ale vypadá to, že se u tebe měla máša dobře maxon ardour mají ho v autokelly No vypadá dobře, tak snad bude sloužit bez závad ;) . Jinak kdyby jsi byl členem OC, tak by jsi asi mohl uplatnit i slevu, takže by to bylo ještě o něco levnější ;) Jinak s B můžeš řídit jen skůtra do 125 ccm, na 125 ccm motorku už musíš mít A1 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tak jsem si sehnal RS koncovku tak přemýšlím jestli jí hodit na auto nebo pustit dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Taky jsem jednu sehnal...shodou okolností jsi sem dal fotku mého budoucího vozítka. Já ji tam dávat budu, předchozí majitel tam dal nějakou univerzální a já chci na RSo originál koncovku. Za mě bych ji tam dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Zase nevím no, moc se mi nechce řezat do nárazníku, kdybych dal koncovku, chtěl bych sehnat stříšku, pak nárazník a beztak i Spidery :D A to je peněž... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 tak si ji zkus položit na krabici a dej ji pod nárazník a uvidíš jak bude vypadat, třeba to tam sedne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Když už tu koncovku máš, tak ji tam dej, to auto s ní bude úplně jiný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Nechci z toho moc dělat RS, spíše mě lákají leštěné trubky jak má Košin :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Já mám na autě Laityng, protože starý lauf šel do kytek. Ale koncovku jsem si nechal a vyleštil ji. Taky zvažuju, že ji nechám převařit, ať mám origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Laityng jsem měl na Felině a maximální spokojenost, laďáček by se mi na Octávce taky líbil ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Mám i rezonátor a zvuk je nádhernej. Stál asi 4,5tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 mm to věřím že to musí stát za to ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Mám i rezonátor a zvuk je nádhernej. Stál asi 4,5tis. 4,5 tis. za koncovej díl? to je míň než za origo RS díl s koncovkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Asi myslel koncový Laityng a rezonátor: Ten se dává do středu ne? Originál RS výfuk ti neudělá takový zvuk, tam se snad lišila jen ta koncovka ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 jjo, rozdíl jen v koncovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Mám tenhle + rezonátor. http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia/octrkv2j.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Ale dnes dacani dostali maximální péči ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 je třeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Chci se zeptat, nevěděl by někdo jak deaktivovat dešťový senzor tak aby páčka v první poloze fungovala jako klasický cyklovač? Jsem s tím nespokojen, ikdyž mi stěrače nenechávají na skle film (prý je na to senzor citlivý) tak si to stírá jak chce, strašně nepravidelně, tolikrát bych potřeboval setřít a stěrače nic, nadruhou stranu může pokrapovat a stírá to furt... Co jsem zatím četl tak někdo píše že to nejde, někdo že strašně složitě přes ŘJ, výměnou páčky a jiného zapojení, někdo zaje že stačí VAG nebo dokonce vytáhnout příslušnou pojistku? Spíš by mě zajímalo jestli to někdo řešil konkrétně na O1 :) Předem děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Březen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Ještě dotaz, co to je za filtr u spolujezdcovy strany co je jakoby schovaný pod pravým stěračem? Kabinový filtr? Případně jak často by se měl měnit, moc se mi do toho nechce rozdělávat celý sen spodní plast pod stěračema abych se k němu dostal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 kabinový filtr, vyměnit na jaře asi ideální..kdyžtak ti s tím helpnu pak, není to nic těžkého, jen sudáš stěrač a vycvakneš toperdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 (upraveno) Tak jednou za rok by se měl měnit, já to dělám při kadé 2. výměně oleje, což mi tak 1x ročně vychází :D Je to kabinový(pylový) filtr edit: košin byl rychlejší :D Upraveno Březen 16, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.