Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Dobrej prskolet :D a podle toho co píšeš, tak to po těch úpravách jede dost dobře :palec:

pěkný skůtřík,taky budu kupovat na léto,abych ušetřil autu jěždění po městě a hlavně v zácpách.......budu kupovat nový skůtřík 125 ccm sice čínu,ale jsou dobrý recenze na ni :palec:

Do města je skůtr ideální a že je to čína...? Pokud je to nějaká kvalitnější čína, tak by neměl být problém ;) . Já mám taky 125 ccm čínu (Yuki CSR 125) a jsem spokojenej. Trochu byl problém s plastama, ale to jsem snad vyřešil a jinak jsem se zbytkem motorky nadmíru spokojenej ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Budu jezdit do práce tím,mám to 7 km a to není ideální hlavně pro nafťáka. A na čínu je stejná záruka 2 roky jako třeba na Hondu..... a za cenu Hondy koupím 2x ten můj skůtr a jeden bych měl na díly :lol:

Jasně, na takové krátké jezdění po městě je to ideální, to by jsi auto jen trápil, protože by se nemělo šanci zahřát. Jinak s tím co jsi napsal souhlasím, pokud od motorky (skůtra) nečekáš opravdu kvalitu, tak kvalitnější čína je dostatečná za opravdu slušný prachy :palec: . Jinak pokud to není tajný, co za skůtra chceš kupovat? ;)

Konny: Jede to silene dnes me to zvedlo na zadni ani jsem nechtel :D Opravdu kdo se nesveze nepochopi :)

Jinak k cine, mel jsem dva roky Loncin XM 125 a uplne super

Týýý jo, tak to je mazec, ani bych nečekat, že bude takovej malej motor tak živej :palec: . Jinak to je 2T nebo 4T? ;)

K tomu Loncinovi, tak to věřím, že jsi byl spokojenej. Kamarád si tenkrát v 16 letech koupil Kentoya Trigger 125 (řekl bych, že to má stejnej motor) a byl taky spokojenej. Po motorové stránce super, jen to bylo horší s plastama... :)

Odkaz ke komentáři

Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel...

http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712

Odkaz ke komentáři

Konny: To ja taky ne :D Necekal jsem od toho prave vubec nic ale fakt dabel :D Je to vodou chlazeny 2T. Loncin byl super kupoval jsem ho novy za 30 a pak v nem dalsich 15 utopil aby vypadal podle me. Pak jsem ve 40ti napral do auta, menily se budiky, riditka, zrcatka a predni maska jinak vse vydrzelo, vidle motor ram... Bylo to na mereni a super :) Vzhledove a zvukem to vypadalo pomalu jak 450. Ale vykon chybel...

http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=65175&act=denik-motorky&scr=712

Tak dobře naladěnej 2T dokáže divy :D . Jinak díky za odkaz, vidím že tam máš hodně záznamů, tak budu mít aspoň co číst, ale vypadá to, že se u tebe měla máša dobře :palec:

maxon ardour mají ho v autokelly :palec:

No vypadá dobře, tak snad bude sloužit bez závad ;) . Jinak kdyby jsi byl členem OC, tak by jsi asi mohl uplatnit i slevu, takže by to bylo ještě o něco levnější ;)

Jinak s B můžeš řídit jen skůtra do 125 ccm, na 125 ccm motorku už musíš mít A1 ;)

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat, nevěděl by někdo jak deaktivovat dešťový senzor tak aby páčka v první poloze fungovala jako klasický cyklovač? Jsem s tím nespokojen, ikdyž mi stěrače nenechávají na skle film (prý je na to senzor citlivý) tak si to stírá jak chce, strašně nepravidelně, tolikrát bych potřeboval setřít a stěrače nic, nadruhou stranu může pokrapovat a stírá to furt... Co jsem zatím četl tak někdo píše že to nejde, někdo že strašně složitě přes ŘJ, výměnou páčky a jiného zapojení, někdo zaje že stačí VAG nebo dokonce vytáhnout příslušnou pojistku? Spíš by mě zajímalo jestli to někdo řešil konkrétně na O1 :)

Předem děkuju

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...