Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Hoši :D :D :D Dnes proběhla tedy výměna těch svíček, tak jsem hned zapřáhl svou polovičku ať se učí :P Jinak před tím jsem tam měl nějaké iridiové svíčky Brisk které jsou snad prý ještě lepší než ty Double platine od Bosch, ale tak uvidíme snad to pomůže jinak bych musel měnit ty podtlakové hadice, už jsem zkusil vše, pal. filtr, škrtící klapku, teď svíčky... Jedině mrknout ještě na kabel ale čert ví.
20150425_111905.jpg?ver=020150425_120337.jpg?ver=0
Jo a kluci, u výměny poslední se mi podařilo ulomit ten jistící plastík, je to velký problém? :wallbash:
20150425_115049_1.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Já měl na mysli zas celou dobu žhavící...mi to nešlo moc na rozum, že maj nějakééj interval :D

Tak to jsme se taky nepochopili, ale Závy to naštěstí rozseknul :D

Hoši :D :D :D Dnes proběhla tedy výměna těch svíček, tak jsem hned zapřáhl svou polovičku ať se učí :P Jinak před tím jsem tam měl nějaké iridiové svíčky Brisk které jsou snad prý ještě lepší než ty Double platine od Bosch, ale tak uvidíme snad to pomůže jinak bych musel měnit ty podtlakové hadice, už jsem zkusil vše, pal. filtr, škrtící klapku, teď svíčky... Jedině mrknout ještě na kabel ale čert ví.

Jo a kluci, u výměny poslední se mi podařilo ulomit ten jistící plastík, je to velký problém? :wallbash:

To máš šikovnou přítulku, to se jí do života ta výměna svíček bude určitě hodit :D

Jinak máte pěknýho psa, taky máme doma NO... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak mi to dnes udelalo zase, vzdycky chytne, chvilku klepe pod otacky cele se to trepe a zdechne. Tak to udela 1-2x a pak chytne, otacky vyleti tak na 3tis a klesnou na normalni volnobeh a pak bez problemu. Takze svicky jsem ani menit nemusel, uz jsem z toho v pasti, jeste jsem dokurvil ten zobacek :/

Odkaz ke komentáři

Tak ja mam takyto problem, ked mi auto stoji dva tyzdne bez startovania a potom idem nastartovat. Naucil som sa,ze toto spravim a uz je to ok. Natlakujem palivovu sustavu poriadne. Navrhol som ti to skusit, lebo to moze byt ,ze ti nedrzi tlak benzinu a "pada" ti benzin. Spatny ventil ma byt priamo v palivovom cerpadle.

Snad to nie je tym ventilom,lebo to by si musel vymenit cele cerpadlo.

Alebo ako Konny hovori, cidlo teploty. Mozno si mysli auto,ze je stale zahriate a tak dava malo paliva .

Takisto by som aj preventivne zrobil cez VAG zakladne nastavenie skrtiacej.

Odkaz ke komentáři

no ked za tepla to nezrobi nikdy a startuje to pekne,tak tiez by som povedal,ze to cidlo teploty. Ale lepsie by bolo merat hodnoty na nom,nech si si na sto pro isty. Vag kabel je nas kamarat ,ktorym minimalizujeme financie za nove diely :palec:

zmes si vies tiez pozriet lambdu,ako sa tvari, ci zmes nie je prilis chudobna,alebo bohata. Ale tak vsetko nad urcitu medz by ti vyhodilo chybovu hlasku :palec:

Senzor teploty chladiacej by mal byt tu :

http://www.anthonydanna.com/vw/tempsender/tpsinstall.JPG

Odkaz ke komentáři

Tak to čidlo je na stejném místě jako u 1.6, čili z předního pohledu je u hlavy na pravé straně ;) . Jinak pokud máš VAG, tak se napíchni při studeném motoru a podívej se jakou teplotu čidlo posílá do ŘJ motoru a jakou do budíků, měla by být +- stejná a hlavně by měla teplota odpovídat studenému motoru ;)

Jinak tady máš to čidlo ;)

http://www.autodilyplus.cz/search/?kod_alt=059919501A&carId=11346

Odkaz ke komentáři

Nemáš zač. teď mě ale tak napadlo, nebyl jsi se dívat na to čidlo, jaký má konektor? Předface octy mají hranatý konektor http://www.autodilyplus.cz/cidlo-teploty-dvojite-4-pol-modre-zelene?carId=11346 a i když už máš facelift, tak by jsi tam ještě mohl mít ten hranatý konektor... Rok 2001 už bude mít určitě ten oválný konektor, ale v roce 2000 se mohli ještě používat ty staré čidla, tak bacha na to... :)

Odkaz ke komentáři

Kluci díky moc, přitom jsem oproti vám na autě udělal opravdu jen pár věcí a z toho spíše detaily :) Kentaury jsem sehnal za 7500kč a to mi je chlapík dovezl téměř před barák :) Jen příští sezónu budu muset koupit gumy. Ohledně spotřeby nedokážu říct, ale o půl litru určitě. Sníženo mám 35/35 řekl bych tak optimální aby se s tím dalo bez nějakého většího omezení jezdit :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...