Přejít na obsah

rada ohledně silného klaksonu

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit ohledně výběru silného účinného klaksonu, dnes mi jeden motorista nedal přednost v jízdě, tak sem ho chtěl alespoň vytroubit ale po zmačknutí houkačky to jen mizerně zachraptělo, chtěl bych si místo origo klaksonu koupit nějaký silnější který bude mít hlasitý hrubý zvuk, nemáte někdo zkušenosti s nějakým účinným klaksonem? Na různých e-shopech jsem našel pouze různé trumpety s fanfárou apod. ale nic takového nechci, chtěl bych klakson se silným hrubým zvukem. Kdysi jsem viděl na jednom tuning srazu obyč klakson a okolo byly připojeny nějaký relátka a mělo to přesně takový zvuk jak si představuju, ale co to bylo a jak to bylo zapojený netuším, poraďte prosím. Samozdřejmě musí to být klakson co jde snadno vyměnit za origo a musí být schválený pro provoz na pozemních komunikacích abych pak neměl problémy na technický apod.

Odkaz ke komentáři

A není to tak,že máš nainstalovaný obyčejný jednotón,který se dával myslím do nižších výbav.Pokud dvoutón máš,mohla odejít jedna fanfára.

Dvoutónový troubí dostatečně.

http://www.skoda-dily.cz/eshop/191951221-fanfary-vyskove.html

http://www.skoda-dily.cz/eshop/191951223-fanfary-hloubkove.html

http://www.autodilyhh.cz/fanfary-octavia-sada-vyskove-hloubkove-3b0951221

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Musím se přiznat že zatím jsem ten svůj klakson ani neviděl, nevím jaký tam mám a ani kde je umístěn protože dřív sem klakson vůbec neřešil většinou ho nepoužívám a zrovna dnes byl potřeba a jen mizerně zachraptěl, ale počítám že tam bude nejspíš origo protože celé auto je v origo stavu bez ůprav ( mám OI předface). Ty klaksony v těch odkazech vypadají docela dobře, který by byl podle mých požadavků nejlepší (potřebuju silný hrubý zvuk) . a jak poznám jednotón a dvoutón klakson? a bude mi tam pasovat konektor když koupím ten dvoutónový klakson co je v odkaze? Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři

Jednotónový je obyčejný klakson a je tam jeden.(foto)

Dvoutónová je sada dvou fanfár,jedna pro vysoký a jedna pro nízký tón.Potřebuješ obě,jak jsem dával link v příspěvku výše.

Umístěná je v nárazníku před řidičem.

U fanfár pozor na objednání,předface má hranatý konektor,poface kulatý. viz foto

post-43-0-20733900-1415383540_thumb.jpg

post-43-0-39475300-1415383554_thumb.jpg

post-43-0-29475700-1415383845_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Tak sem ten klakson byl dnes omrknout a mám tam už ten dvoutónový klakson, očistil jsem konektory a prostříkal kontaktolem a už houkají normálně jak mají ale stejně je to málo asi by to chtělo něco silnějšího, a ještě bych se zeptal když jsem vylopnul tu malou mřížku předního nárazníku tak tam jsou vidět ty klaksony a hned za tou mřížkou je i nějaký malý plastový černý čidlo ke kterému je zapojen konektor s kabeláží co to je? to je nějaký teplotní čidlo? nebo něco jiného?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...