drolmaner Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Zdar, v aute som mal staré rádio ktoré chytalo signál fakt zriedkavo. Kúpil som teda nové (Kenwood KMM-100GY) a signál už nechytám vôbec. Tak som sa teda pustil do opravy antény, avšak po rozobratí sa mi naskytol takýto pohľad(viď foto). Návody popisovali ako opraviť anténu ale nie tohto druhu :/ ... Poprípade, kde by mohol byť ešte problém? (anténa nevyzerala nijak poškodeno) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Fantomové napájení máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 je to ta samá anténa co sem dělal já prostě to proklemuj kusem drátu a vyřad zesilovač http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18156 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest TomSyk Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Kromě antéry doporučuju ještě pořídit zesilovač signálu (jen se to nacvakne mezi radio a kontakty), jakékoliv radio hraje o poznání lépe, mám vyzkoušeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.