princes Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 kryt je the best 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Nj na promo fotkách vypadá vždycky všechno líp, než v reálu. Trochu zkresluje i to, že je foceno mobilem. Když dáš silikonový obal, zvětší se ti daleko víc objem celých klíčů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Mě se celkem líbila ta jednobarevná varianta. Jak je široký výběr z barev. Bral bych tu světle modrou, ale mám trošku obavy z provedení. Dej pak vědět, jak ti to drží :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Ono držet to snad bude. V těch rožkách je to trochu odchlípnuté, protože v nich nebyla nalepovací páska, jako v jiných částech krytu. Spíš jde o to, že je to leštěný plast, na kterém půjde vidět každý škrábanec. Pokud by se to nosilo v kapsi s jinýma klíčama, za chvilku by bylo asi po krytce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Tak to pro mě nemá význam, mám ty klíče v kapse na stavbě a dostávají docela záhul. Pořád v tý kapse mám ještě něco dalšího společně s klíčema od bytu atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 U me by to taky bylo brzo poradne odrbane. Je skoda, ze ten silikon teda tak zvetsuje tloustku tech klicu, nemam rad, kdyz mam moc veci po kapsach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 S tim silikonovym obalem to byla nadsazka. Rozdil tam je, ale nijak dramaticky, do kapsi to v pohode das :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Ze ja starej blbec na vsechno skocim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) Nj na promo fotkách vypadá vždycky všechno líp, než v reálu. Trochu zkresluje i to, že je foceno mobilem. Když dáš silikonový obal, zvětší se ti daleko víc objem celých klíčů..A jakou jsi měl škodolibou radost, že jsi mi vyfoukl Columba a teď můžu říct, že jsem taaak rád. A tohle všecko kolem něj vyřešíš ty a ne já :jelen: :jelen: Já mám už víc jak rok tento....byl to dárek od bráchy, sám bych si to asi nekoupil Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Na to, ze to mas uz cca rok to vypada porad slusne zachovale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) napajedlak: Na začátku jsem chtěl koupit USB adaptér ke Streamu a nakonec to dopadlo úplně jinak a dost neočekávaně :D Nj, plus teďka pro Tebe. Ono to zas taková hrůza není, stejně to nejdůležitější (výměnu PDC jednotky a celkové nakódování) musíš nechat udělat někým znalým :) Taky hledím... Na to, že máš krytku přes rok, vypadá fakt zachovale. V tom případě jsou moje obavy zbytečné a zkusím ji nosit v kapse s jinýma klíčama :) Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem mikk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Na to, ze to mas uz cca rok to vypada porad slusne zachovale Jojo, taky hledím. Je to docela tvrdý plast. Nosím to normálně v kapse, i s klíči...nehledím na to. Sem tam mi to i spadne a pohoda. Samozřejmě sem tam škrábanec tam je, ale jen takový jemný :-) napajedlak: Na začátku jsem chtěl koupit USB adaptér ke Streamu a nakonec to dopadlo úplně jinak a dost neočekávaně :D Nj, plus teďka pro Tebe. Ono to zas taková hrůza není, stejně to nejdůležitější (výměnu PDC jednotky a celkové nakódování) musíš nechat udělat někým znalým :) Taky hledím... Na to, že máš krytku přes rok, vypadá fakt zachovale. V tom případě jsou moje obavy zbytečné a zkusím ji nosit v kapse s jinýma klíčama :) Nooo, ale já "L" gateway měnit nemusím, ne? Zatím si pomalu odkládám, takže to vypadá nejdřív na jaro :)a toho krytu se neboj...jak jsem psal výše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 V tom případě je to dobrá zpráva ohledně krytky na klíče A které jaro máš na mysli? Už toto? :D L-kovou gateway nemusíš měnit určitě. Já nejspíš nebudu měnit ani K-čkovou. Zatím mně to baterku nevybíjí, takže potom by také nemělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Dneska proběhla návštěva u Váši v Prostějově a mám tak zprovozněno vše kolem Columba, spárovaný Maxidot, MF volant, vyměněna jedntoka parkováků a vyměněna nakonec i gateway za index AA. Zbývá už jen vyřešit druhou FM anténu. Otázka: teď tam mám SW 3984 a verzi map 7918, půjdou nahrát mapy V12 bez přehrátí SW, případně jaký SW mám dát? A ještě maličkost, co potěší - nový znak ve volantu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Super, proč jsi nakonec musel měnit tu gateway, když nevybíjel baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 nevybíjela, ale nechodila s ní jednotka parkováků... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Ty parkovaky sakra zavidim!;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Mas to paradni! Tu parkovacku bych jedinou chtel mit taky opticky...Umi to i Bolero, nebo jen Columbus? I kdyz, asi bych toho musel menit vic, nez jen radio... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Umi i bolero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Hmm, to je hodne velka vyzva...diky moc! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 jj ta grafika parkováků je na Columbovi úplně někde jinde než na Streamu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak srovnavat generacni zmenu a k t u monochromaticky displej a barevny TFT :D A pokud mas origo tazne, tak se ti bude zobrazovat i vozejk:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak ja to neporovnaval, spis konstatoval :-D nejde srovnavat nesrovnatelne, no je to ted proste parada :) Tazne nemam, zobrazeni voziku nevyzkousim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 No, preju ti to ;-) Ja si dnes nacenil to co letos dam do udrzby - spojka, setrvak, letni gumy, mozna rozvody - pokud byvaly majitel doda vic info (nevim, jestli je delal ve 150 nebo ve 120) dva servisni intervaly, na par mistech oprava laku a srovnani predku...Jsem tak na 50ti...A to jsem nezjistoval stav brzd a tlumicu... Mam i jine konicky, nez je auto (treba manzelcino auto :-) ), tak "creme de la creme" bude muset jeste rok pockat...:-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Ahoj, s odstupem mesice... Jak se ti jezdi s Columbem? Spokojenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 S odstupem zhruba měsíce musím říct, že jsem z Columba nadšený. Pro mě je největším přínosem (oproti Streamu) - kvalita zvuku, slot na SD karty, lepší příjem rádia, dotyk. displej a samo navigace, ikdyž tu zas tak často nepotřebuju (využil jsem ji asi 5x). Určitě této investice nelituju :) Jinak co je nového, po sraze v PN mám aktualizovaný SW a mapy v Columbovi, dokódovanou druhou zadní mlhovku, místo druhé antény do C. jsem pořídil frekvenční výhybku, liťáky jsou nachystané na finální vrstvu barvy a laku a dnes jsem dokončil takový pěkný detail, kterým je podsvícení koleček ofuků - viz. foto (v reálu to vypadá líp, blbě se to fotí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 to mas v cervene barve ty ofuky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 V červené ne, jsou tam bílé ledky :D ale ten plast v kolečku z toho dělá spíš zeleno - bílou barvu. Realita oproti fotce je trochu jiná, někdy zkusím ještě lépe vyfotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Kurňa...jak to tak vidím, tak jsem neškutečně pozadu :D ...columbus, podsvícení nohou..atd atd..sáákra :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Njn, asi u tebe tak trosku plati, ze kovarova kobyla chodi bosa :-D budes moset zabrat ;-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.