Přejít na obsah

Mikk's black elegance


mikk

Doporučené příspěvky

Postman007:

to rád slyším, že s nima máš dobré zkušenosti :palec: předtím jsem měl Contíky runflat a vycházel úbytek vzorku na přední náprávě skoro milimetr na 1000 km, hrozné pneu a nedržely :wallbash:

 

Napajedlak:

jj, jenom buď nasraný :lol: taky se jednou dočkáš (možná) :D

Dík za typ té PDC jednotky, no nechám to na Ludvíkovi, něco snad najde

Odkaz ke komentáři

Někde jsem se dočetl, že pod předníma podběhama na straně od řidičových dveří se hromadí spousta nečistot. Odšrouboval jsem od spodu 3 torxy, odehnul podběh a opravdu jsem byl nemile překvapen, co za ''sajrajt'' se tam skrývalo a jaké množství :ph34r: Z obou dvou stran bych tím bez problému naplnil menší květináč. Kdo se tam nedíval, doporučuju, ať se tam mrkne a vyčistí ;)

post-36883-0-64869000-1422913342_thumb.jpg post-36883-0-93381800-1422913393_thumb.jpg

 

Jinak dneska došla od MaroCZ vnitřní gps anténa a Columbus už zvládá i navigovat :)

Jede zatím v provizorním režimu, takže bez ukazování PDC a bez spárování s Maxidotem. Ikdyž jsem z prvu myslel, že Maxidot pojede, není tomu tak, je nutné dokódování.

Odkaz ke komentáři

Bohužel mrazy a hraní se s Columbem (bez nastartováného motoru) si vyžádaly svoji daň a baterka, která už na tom byla od koupi auta docela špatně, odešla nadobro. Byla tam nějaká noname ještě se zátkama, cosi už pamatovala, dolétí destilky ji odrovnalo uplně. Řídil jsem se podle rozměru, tak abych ji dostal do krytu, který tam na ni mám. Vzal jsem Vartu Silver Dynamic 74 Ah, 750 A start. proud.

Včera jsem si ve škodovce vyzvedl 2 objednané věci a to rámeček pro navigaci + climatronic předFL a kobereček do kastlíku místo popelníku. V přihrádce jsem rovnou vyměnil žárovku za led-ku, ale i tak je svítivost malá. Chtělo by to asi led pásek se 3 diodama :) a rámeček by to chtělo hodit asi do černé...

pár fotek, ještě přikládám umístění gps anténky - příjem bezproblémový

 

post-36883-0-41138700-1423664788_thumb.jpgpost-36883-0-51133700-1423664122_thumb.jpgpost-36883-0-27990300-1423664817_thumb.jpgpost-36883-0-08173300-1423664201_thumb.jpgpost-36883-0-05138500-1423664302_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Ještě nejsu rozhodlý, co s tím rámečkem udělám, nejlepší by bylo dát ho do dekoru lišt dveří a palubky, ale taková tmavě šedivá carbon fólie se nejspíš nedělá.

 

Na dokódování jsem domluvený u Váši, musí se přehodit i jednotka PDC, potřebuju s indexem E a takovou jsem na netu ani nikde neviděl, on ji má prý skladem. Ale dík za nabídku, Praha je pro mě trochu z ruky :)

Ty podběhy by chtěly každý rok vyčistit...

 

Já doufám, že mi tam vydrží...doma parkuju v garáži a v práci máme parkoviště monitorované kamerema, ale vím, riziko je velké :ph34r:

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Tak jen bezpečnostní, otázkou je, jestli to pak projde na STK. Už z více zdrojů jsem slyšel, že i "čirá" folie to posune mimo toleranci. Jelikož Octavia má tónování přesně na tu mez a cokoliv na ní to o nějáké % zhorší.

 

mikk: nebo nahoď SunSave skla, ty prý taky vydrží o cosi víc :D

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Ramecek kolem radia by byla fakt blbost davat do cerne, bych musel kdyztak vsechny listy a to se mne nechce...

 

Hm, s tema bezpecnostima foliama to byla chyba, ze sem je tam nedal pred zatmavenim..ted bych dvakrat platil tonovacky, jeste to promyslim..

Sunsafe asi ne :-D

 

Kod koberecku je 1Z0 857 938 C, jj je paradni

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Co jsem tady pročítal ty diskuze na to bezpečnostní sklo, tak jsem si o tom udělal obrázek. Jakmile se přes to zloděj nedostane, vypáčí dveře a způsobí daleko větší škodu. Platí zde asi případ, že pokud se zloděj bude chtít dostat do auta, tak se do něj nějakým způsobem dostane. Takže asi zbytečná investice. Pořád bud levnější sklo, než opravovat celý dveře a pokud má člověk havarijní pojistku, je to stejně jedno. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Ono záleží i na pojistovne. Čim více toho máš aby se tam Zloděj nedostal, tim lepší postoj bude pojišťovna mit. Já mam allrisk čili i proti vandalum

 

Navíc pokud se zlodej nedostane během chvilky do auta, dle mého to vzdá než aby jsi hrál ještě s dveřmi, ale to neznamena ze mam pravdu. Raději zvazit všechny moznosti

Odkaz ke komentáři

Jedno okno 800kc...pokud das bezpecnostni a nato tonovanou skla se stavaji temer nerozbitna....odolavahi hod kamenem..rany kladivem a basebolkou....rany boxerem vydrzi stezi ale dotycny si porani osklive ruku

Princi, musí to být nutně v tomto pořadí sklo-bezp.-tónovací, když by se to dalo sklo-tónovací-bezpečnostní, tak je to k ničemu?

Odkaz ke komentáři

Ano musi....sklo se vytahne a natahne se foliie do okraju skla kdezto tonovane sklo se uu nevytahuje a nalepi senjen na viditelnou vast okna...tudiz kdyz to udelas v opacnem pripade prostredek skla bude takto krehci....

Ano...amater se dostane do auta vetsinou oknem....ten kdo ti chce auto ukrast...nikdy nerozbije sklo.....ale tady se bavime o tom radiu....fetka ktera chce neco zpenezit ti neukrade auto...ale ukrade ti veci vo nechas nebo mas v aute...takze jde nejcasteji kudma?Pres okno ;)

Odkaz ke komentáři

No jelikoz neplatim havarijko, tato investice se mi asi nevyplati. Mam jen minihav (kradez auta, zivelni pohromy, srazka se zveri a okna).

Uvazoval bych o tom jedine tehdy, kdyby to melo smysl davat i na tonovaci folii..

To by potom chtelo vyradit i vlozky zamku dveri a dat zaslepky..

Upraveno uživatelem mikk
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...