speKtis Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Jop, jen průchozí trubka... Jinak kokta dneska dostala konečně zimní poklice, takže už to nevypadá tak strašně a docela to prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 To už ani nemělo cenu, za chvilku budeš přezouvat :D Ba ne,pěkně prokoukla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Já alu koupené nemam a chci jí konečně už doplatit v létě, takže asi strávíme sezonu takto, sjedem zimáky až na dráty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Jo, pěkná změna ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Dneska jsem jí viděl naživo a máš jí moc pěknou Stál si před autodílama na Pražský. Bohužel jsem měl zrovna dost naspěch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Díky, díky Škoda, mohli jsme hodit řeč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Tak jsem si do mazlika pořídil novou loketku :) Za tu cenu jsem jí nemohl nekoupit :) Originál, plně funkční, a téměř nová... Oproti té staré, která byla špinavá, nešla otevřít a byla úplně tvrdá je to pocit jak sedět v mercedesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) Tak máme za sebou další důležitej krok Zapojen podsvit budíku, krásně funguje i regulace jasu, nakonec jsem nemusel ani nic narušit, zapojeno elegantně Teď už jen sehnat zelenou žárovku a bude to top Sehnal jsem i spodek dvojité podlahy a nový tapecírunk kufru, starej se mi propadl Upraveno Únor 15, 2015 uživatelem speKtis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Měl bych ještě otázečku. K čemu je dobrý ten egr mít takhle průchozí když většina to spíš zaslepuj ? :D Jinak Od koho máš ten budík ? Na jaře budu měnit turbo a soft a rád bych taky něco podobného :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Ten průchozí kus vypadá určitě líp jak EGR "klobouk" dle mého názoru Jinak při zaslepení EGRu není nutnost to tam dávat, ta funkce je stejná, a navíc můžeš zachovat chcípací klapku. Já ten mezikus dával právě kvůli budíku na turbo, má na sobě vývod a nemusel jsem teda nikam vrtat a dělat se s tim.. Jinak budík je klasika mechanickej (tlaková hadička a +/- na žárovku) od JOMu (400-500,- kč). Je hodně jednoduchej, ale v porovnání s jednoduchými budíky a celkově interiérem se mi tam prostě líbil nejvíc... Ty ledkové digitální mi tam přijdou jak pěst na oko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Dnes výměna spodního dílu kufru (překližky, originál k dvojité podlaze) + propadlého bočního tapecírunku . Konečně se dostanu k rezervě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Tak jsem si dnes udělal radost další skládačkou od oblíbené značky :) V létě ještě nové repro do dveří a kufru + vytlumení dveří Jinak je to Hifonics Zeus ZLi12BP, 750W RMS, 1500W MAX, napájenej je 4-kanálem Hifonics Titan Tx880 o stálém výkonu 440W na 4ohm Musim říct, že to dokáže udělat pěknej bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Tak to ti věřím, že to dokáže udělat pěknej bordel :D , jinak i na masáž zad je to dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Noo hezký :D To by se mi taky líbilo,ale neměl bych kam dat psa a kočárek PS: Máš tam víc uklizeno jak já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Úklid je na prvním místě Já jsem rád že jsem ho konečně sehnal... Jel jsem pro něj 85km daleko s tim, že když jsem vyjížděl jsem měl být za 2,5 hodiny v práci... Tak si asi umíte představit ten fofr Za ty prachy by mi ho někdo vyfoukl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Tak to musel být fofr jak sviňa :D , jel jsi aspoň po dálnici? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Právě že ne, nemam známku Takže okresky... A 15km před cílem mě navigace zatáhla někam do hor nebo co to bylo Tam jsem hodně času ztratil, ale zpět jsem si nechal od prodávajícího poradit a byl jsem doma skoro hned Na to že mam už rok a půl turbo zralý na odpis to pořád jede parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Tak někdy je potřeba tomu dát za uši, i když je špatný turbo :D , já taky jezdím jen po okreskách a kdyby mě někdy chytli když tomu dám, tak by mě asi zebrali i to auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Já tomu právě nedávám, snažim se na tempomatu jet konstantně :) Když jsem tomu naložil posledně plnej tak mi tlak vyletěl na 2,3bar a než to přestalo hrabat tak mi uletěla hadice za EGRem Něco je špatně, ale turbo nebudu měnit dokud to jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Pěkné taky mi v kufru dopřává zesík (Titan) a subáč(Titan) Hifonics dobře sis vybral ... na turbo jezdi dokud nelehne kámoš na toledu taky měl pochybné turbo furt chtěl koupit nový pak sme ho rozebrali vyčistili namontovalo se zpět, táhne a nepada do nouzáku ;) už rok a je spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Tak jsem hrozně rád ,že s tim turbem nejsem sam :D Mám ho nějake zatuhl,ale furt tahne :) Tak at ti nelehne cestou z prace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Ono ma zkrouceny krouzek.. Pod lopatkama takze drhne.. V lete ty lopatky podlozim a bude to.. :D Jinak ke kolegovi s hifonicsem, co mas ve dverich za repra? Chtel jsem zachovat znacku a dat taky hifonicse, tak treba muzes poradit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Ja kupoval první radio s reprama a vytlumením potom sestavu zesík a subáč repra mám přímo ty to Audio System Radion 165 http://www.carhifi-profi.cz/reproduktory/00239-radion-165.html (měl sem aktivní sub. FLi 1000w)to sem počítal že dám přední repra na zesík ale po vytlumení a odladění neni třeba B) cca 14dní co sem prodal FLi než koupil set sem jezdil jen na přední repra hrajou parádně a dobře duní ,ještě mají nastavení v decibelech na výšky a na basy za další rok sem koukal po zesíku a subáči padla volba na set od Hifonicu Titan nelituji jen užívám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Já tomu právě nedávám, snažim se na tempomatu jet konstantně :) Když jsem tomu naložil posledně plnej tak mi tlak vyletěl na 2,3bar a než to přestalo hrabat tak mi uletěla hadice za EGRem Něco je špatně, ale turbo nebudu měnit dokud to jede Tak já tomu taky moc nedávám, jako svižněji většinou jezdím, ale jak mě to někdy popadne, tak jdou obě velké ručičky na budíkách hooodně daleko... :D Jinak je potřeba tomu někdy naložit, aby se vyhnaly pavouky z výfuku, ale vždy je lepší, když se nic nestane ;) . Jinak nevím kolik to turbo má tlačit, ale není 2,3 bar už nějak moc? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Je to kurevsky moc.. Ma tlacit 0,9 :D Je pravda ze tam mam vetsi, ale jsem bez softu.. Regulace mi proste nechodi a pere to tam o sto sest.. Proto jezdim radsi v klidu, na vyssi rychlosti zrychluju pozvolna, jinak to pro me temer vzdy znamena nouzak.. Proto jsem si delal i ten budik, abych to mel jaks taks pod kontrolou a vedel co si jeste muzu dovolit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Dovolil jsem si malou ukázku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Slušný , teď už tě co delší cestě ani nebudou bolet záda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Únor 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 No takhle se to poslouchat nedá... :D Hrálo mi to asi 10 minut takhle a po vypnutí mi už bylo dost šoufl... Ale už jsem si to naladil na úroveň, kdy to člověk snese a je to supr Těšim se na léto až si vytlumím dveře a pořídim lepší repro.. To je veliká slabina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Je mi to jasny, ze na normalni poslouchani se to takto neda, ale jak se to naladi do prijatelne urovne, tak je to OK ;) . Co se tyka zbytku audia, tak s novymi repraky a s vytlumenymi dvermi to bude zese nekde jinde ;) . Ja se na to vytlumeni chystam vic jak 2 roky (matros mam doma) a porad se ne a ne k tomu dostat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Noo moc pěkny :-D To tě budou sousedi milovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.