Přejít na obsah

speKtisova kokta :)


Doporučené příspěvky

Hoši nedělam to já, dává mi to tam známej, co už s tim má nějakou praxi, já bych si na to netroufl :palec: Na díru jsem zvědavej taky, páč má turbo ještě podložený naklápění, takže se ten náběh prej posune a mam ho čekat někde kolem 2000, jinak se prej doladí časem na softu. Fotky vedení trubek co mi zatím poslal přikládám :palec:

 

post-30002-0-10111700-1428698782_thumb.jpg post-30002-0-13964800-1428698792_thumb.jpg post-30002-0-49528800-1428698798_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hoši tak je to slušně řečeno v prdeli :wallbash::wallbash: Z turba se po nastartování ozval šílenej pískot, po rozebrání se zjistilo že jsou ulámaný lopatky na vejfuku... Takže se oprava odkládá, a já budu kupovat funglovku, ať mam jistotu, už mě to sere :wallbash::wallbash: Nějaký rady kde koupit? Na cc-autodíly nemají skladem. Dík :wallbash::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tady to neni jen o nasazení turba... Může bejt zprasená jednotka nekvalitnim chipem, já koupim nový turbo a stejně to bude blbnout.. Ten přede mnou věděl proč jí prodal, a já už taky nervy nemam... Mam jí dva roky a za tu dobu jsem se nesvezl tak, abych si to užil, jen peníze peníze peníze... Koupim si sériovku, pečlivě si jí vyberu, a dostat jí vizuálně do takovéhle podoby už bude jen radost :palec::palec: Z tohohle kousku už mam deprese... :wallbash::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Nebylo by lepší koupit nové turbo a nechat ten čip jen doladit, pak by jsi měl mít už klid, ne? :) Přece když už jsi do toho auta tolik investoval, tak by bylo škoda to nedotáhnout do finále, ne?

Pokud jsi ale pevně rozhodnutej, tak přeju hodně štěstí při hledání nějaké dobré OI... ;)

Odkaz ke komentáři

Prave ze zatim neinvestoval.. Delal jsem jen brzdy a cisteni turba.. Nejvic jsem dal za muziku atd, a to si dam do noveho auta.. :-)

 

Nepamatuji si celý tvůj topic a tak jsem si myslel, že jsi už nějaký investice měl... ;)

 

Jinak souhlasím s tím co napsal košin, že toto auto znáš a určitě by bylo lepší do tohoto trochu zainvestovat a měl by jsi klid. U jiného bazarového auta nevíš, co tě bude čekat a může to být nakonec ještě horší...

Já jsem třeba dělal polo GO motoru, brzdy, teď spojku apod., stálo to hromadu peněz a nikdy mě nenapadlo, že bych ji prodal, protože zase vím, co jsem měnil (proto jsem loni investoval i do LPG) a u jiného auta by mě to stejně taky čekalo... :)

Odkaz ke komentáři

Já bych koupil nový turbo zajel třeba do DP nechal odladit přímo na míru auta a máš klid

Takle sem to měl já když sem koupil octu byla čiplá pro jistotu sem zajel do DP říkli je čipla a to nesmyslně a furt na tvrdo neskutečné divi delala spojka po sešlapnutí , tak mi to odladili na míru dostal sem o 10koníků víc ,krouták stahly ,spojka dobrá jízda dobrá a spolehlivý žádný problém za ty 3roky

Odkaz ke komentáři

Mě by teď čekalo turbo, to je 20 tisíc, chip u dp na míru je dalších 20 tisíc, rozvody, hydroštely, podvozek (už je dost vyčvachtaná), stk, pojistka... Za ty peníze si přidám k těm 50 kolik chci za mojí a koupim si octu v top stavu... A hezkou si jí udělám taky, už jsme rozhodlej :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...