Přejít na obsah

speKtisova kokta :)

Doporučené příspěvky

Já mít matroš tak už to mam hotové :lol: Spíš čekam na léto, kvůli lepidlu... Příčí se mi cokoliv lepit teď v zimě.. Jen doufám že vytlumím a s mým štěstím mi za týden odejde stahovačka :lol: A ještě jedno noční foto :) post-30002-0-52694300-1424250307_thumb.jpg

Upraveno uživatelem speKtis
Odkaz ke komentáři

Já se k tomu pořád nemůžu dostat. Buď jsem dřív nemohl ze zdrav. důvodů (rok jsem marodil se zádama) nebo na to není čas, protože je auto téměř každý den v permanenci, ale ono to jednoho dne příjde.... :D Jinak je určitě lepší to lepit v teple nebo kdo má garáž, tak si tam trochu přitopí (pokud je to potřeba) a může se pracovat, ale mě to právě moc časově nevychází ;)

Ohledně wooferu, svítí to pěkně ;) , já osobně bych teda nechtěl aby to svítílo, ale je to v kufru, tak to nemůže nijak rušit... :)

Odkaz ke komentáři

Tak světýlka se dají odpojit :) Je fakt že to asi vypnu, protože tady na sídlišti bych byl nerad, aby to někdo viděl... Ale jinak to neruší vůbec, ani to není vidět.. Okna mam maximálně černá a je to přetažené roletkou :palec:

Jinak právě dorazily kleště na ty pitomý spony, takže můžu odstrojit hadice a konečně vyměnit čidlo teploty vody které mi zlobí :palec: Tentokrát jsem koupil nějakou druhovýrobu, měli jí tu v mototechně za 85 korun, což neni ani cena poštovného u originálu, tak jsem si řekl že za zkoušku to stojí :palec:

post-30002-0-22556300-1424255671_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chápeš správně :) Akorát nic nemačkáš, je tam pružinka a zaaretuje se to samo po určitých stupních ;) Mačkáš páčku když chceš sponku povolit :palec:

K jízdě to vážně nejde, strašně to odvádí pozornost. Co je ale výhoda takhle výkonných beden, že i na malou hlasitost umí basovat mohutně, že má člověk pocit že jsou ty basy prostě po celém autě, není slyšet odkud ten bass vychází... U levných repro bylo vždycky slyšet že dveře hrajou na hovno a jde to z kufru :lol: To tady nehrozí :loool::loool:

Odkaz ke komentáři

Chápeš správně :) Akorát nic nemačkáš, je tam pružinka a zaaretuje se to samo po určitých stupních ;) Mačkáš páčku když chceš sponku povolit :palec:

K jízdě to vážně nejde, strašně to odvádí pozornost. Co je ale výhoda takhle výkonných beden, že i na malou hlasitost umí basovat mohutně, že má člověk pocit že jsou ty basy prostě po celém autě, není slyšet odkud ten bass vychází... U levných repro bylo vždycky slyšet že dveře hrajou na hovno a jde to z kufru :lol: To tady nehrozí :loool::loool:

Díky za objasnění :palec: , píšu si to k dalším věcem, které by bylo dobré pořídit do výbavy ;)

Odkaz ke komentáři

Hlásím vyměněné čidlo teploty chladící kapaliny.

Pár poznatků :lol: - Kleště na spony maximální luxus :palec: Sundat hadice byla záležitost ani ne na minutu.

- Než budete někdo to čidlo měnit, je dobré nechat to auto aspoň hodinu stát :lol: FAKT je to horký :lol:

- Originální čidlo mi přišlo nějaký divný, ukazovala to kraviny... Teď jsem dal druhovýrobu za 80 korun a paráda...

Odkaz ke komentáři

I v těžkých "rodinných" situacích se nesmí zapomenout na mazlika :unsure: Trochu jsme vylepšili volant, ať nám to ladí s vnějškem :palec:

EDIT: Právě tu byl kurýr a přivezl zelené žárovky do budíku. Podle videa na netu svítily obstojně, tak snad to zvládne prosvětlit i budík, večer nahodim foto :palec:

post-30002-0-19601800-1424765508_thumb.jpg post-30002-0-10131500-1424777954_thumb.jpg

Upraveno uživatelem speKtis
Odkaz ke komentáři

Tak jsem ráno našel na parkovišti moc milé překvápko... Samozřejmě žádný kontakt, nic, druhej mi to vzal o nárazník při vyjíždění z parkoviště a v pohodě si odjel... Naštěstí vim kdo vedle mě stál celou noc, a našel jsem to v 7 ráno, takže je hodně nepravděpodobný že by to byl někdo jinej.. Půjdu se podívat i na druhý auto až tu bude, mimochodem taky Octávka...

Otázka je, dá se to nějak řešit, když z toho místa prostě odjel, ale budu vědět že to byl ten dotyčnej? (předpokládám že na jeho předku najdu něco podobného)

post-30002-0-40296700-1424851643_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...