hanys888 Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Taky bych chtěl představit svého miláčka :) je to 1.8T AGU rv. 99, už skoro komplet předělaná na facelift, ve stylu RS. Nakrouceno máme 215tis a zatím šlape jak hodinky. Auto jsem kupoval za celkem nízkou cenu, takže stav tomu odpovídal, ale nadruhou stranu byl tam chip na 132kw, sportovní podvozek, tříramenný volant, pedály, černé skla.. Zatím udělán komplet podvozek z RS, výměna všech silentbloků a čepů. Výfuk RS i zadní nárázník. Předek bych chtěl taky dát origo RS, ale to až po zimě, současný nárazník už je kaput. Další věc byl komplet interiér do černé, sedačky zatím původní, protože se neumím rozhodnout jestli origo rsacke nebo nějaké jiné koncernové, potom přišlo na řadu modré podsvětlení místo původního zeleného, potom to chtělo nějaké audio, měl jsem předtím feldu, takže jsem to vyndal a dal do okty :) předek powerbass s-6c a v platu MTX audio rtc 803, 4kanál zesik a subwoofer sice nevypadá nejlíp, ale účel splní. Další věc mě srala absence DO, po několika hodinách sem úspěšně sprovoznil chytrý alarm Magicar s pagerem :) poslední vec co mě napadá jsou parkovací senzory UNI. Mé plány po zimě: určitě přední nárazník přední kapotu i řidičovi dveře chci vyměnit xenony climatronic misto manualu větší kola alespoň 17 zadní brzdy 280mm větší turbo a vstřiky Tady nějaké fotky, mám bohužel jen něco focené narychlo, cca 500 fotek se mi smazalo z mobilu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 vitej mezi nami, pekne vozitko a upravy :-) hodne stesti s nima a at ti jezdi bez problemu. vidim T na znacce, odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Ať slouží :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 dík :) jsem od Ostravy. Ještě jsem našel fotky interiéru, ty sedačky to kazí, ale bohužel zatím sem nenarazil na žádné co by se mě líbily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Pěkný kočár, ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Zatim slouží :) ted akurat mam problem se zadnim dilem vyfuku dre mi to o pruzinu a prenaseji se vibrace do kasle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 24, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2014 Pěkně ji menis ;) sedačky jsem ted viděl z rs asi za 6000 mám dojem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 ja mám sedačky z o2 o moc lepší jak o1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Vitej pekny pekny ,jen tak da!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Dik hoši :) snazim se ji dat do pucu, byvaly majitel na to těžce sral. Posledni dobou si vsimam ze zase zacina cukat pri akceleraci. Hadicky uz sem menil, na vagu zadna chyba. Muzou to dělat svicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Lidi da se nejak poznat ze jsou spatne zapalovaci civky? Skube mi to na trojku kdyz pri 50km/h slapnu na plyn dvakrát trikrat to skubne a pak se to rozjede, na 4ku uz to neudela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak pro tento rok jsme dojezdili :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 ooou, co se stalo ? nedobrzdil ? ale hlavní jak se nikdo nezabil, plechy a plasty se vymění a zas bude kočka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 No bohuzel nedobrzdil, pred mesicem jsem spravoval podobnou a to by me ani nenapadlo, ze se mi stane to stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Ale je to trefeny dobře jenom pomenis díly :) blatniky vypadají v pohodě tak světla, maska a nárazník ale není vidět zevnitř ja měl opravu cca za 30 a to jsem měl komplet předek Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 No jen to maji vymyslene debilne, protoze se automaticky ohne vyztuha narazniku co je pod svetlem a svetlo jde nahoru a ohne i chladicovou stenu, jeste asi praskla nadoba na kapalinu ostrikovacu to mi vyteklo celkem rychle, vic zatim nevim, kapota nejde otevrit ten zamek je cely zničeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 To jo je na hovno.. me sice vystřelila kapota ale zamky byly v pohodě a kapotu jsem na horu dostal. Tohle je prostě nemile :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Jsou to jen plechy... Rovnou dáš xenony ;-) Sice to nasere, ale bude z ni jeste větší kočka než byla. Držím palce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak zamrzí to, ale není to zas tak zlé, důležité je, že nejsou hnuté nosníky. Držím palce ať to dáš brzy do kupy ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Naky napad jak pohnout s tou chladicovou stenou cca 2cm nahoru? Samozrejme nesedi světla kdyz se zavre kapota. Tady par fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Sehnal bych novou z vrakace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Tu v ostrave maji hovno, vsechno jen stary ksicht. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Za futurem ma ... vratimoc ma ..... hlucin ma a na bazosi mas dalsi 4 auta .... tak nevim jak ses dival :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 V hlucine nemaji na facelift nic to samé za furutem, vsecko sem objel a z vratimova bych si nevzal ani zarovku. Nicmene masku sem uz sehnal a v pondeli bych mel mit vyztuhu i stenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Jak uz mam rozebrany predek tak sem posundaval i sani atd abych se podival na hadice a pri kontrole svíček byl všude olej, jak se to tam mohlo dostat? Napada me jen ze to tam nateklo pri nalevani a kdyz se prelelo tak to steklo az na svicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Nevi nekdo jestli ta tepelna clona vyfuku je stejna pro všechny oktavky? Ja uz fakt nevim proc mi to porad vibruje nekde nad tunelem, stredovy dil mam novy plus vsechny silentbloky co drží vyfuk taky. Stred mam presne uprostřed strcim tam kolem ruku nic nevadi, ale jak nastartuju cele se to zacne klepat a nekde to vibruje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 netřepe se ti plech nad vyfukem ? je připevněný takovýma plechovýma podložkama a ty po čase odpadají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Ty sem daval vsechny nove jak sem menil středovy dil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Auto pořád rozebrane, tak sem se vrhnul na lakovani narazniku, nevi někdo co to byl za vyrobce? Original to nebude je to z laminatu a chtěl bych do toho mřížky podobne originálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, ty tapce jsi sehnal kde? Mj.chtělo by to novou stropnici s fl.clonotkama. Stredove a krajni mrizky se blbe shani protoze je o par cisel mensi nez origo. Zkus pletivo nebo se kouknout po origo a seriznout. Mj.pekna 18nactka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.