312 Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 cau kluci chtel sem se vas zeptat na vas nazor a i tak poradit ohledne predelani na OI 2001 mam manualni klimu a premyslim ze to necham predelat na climatronic. Stoji to za ty penize vvyplati se to ? Je tu nekdo kdo to predelaval a jak je stim spokojenej adt. Dik za nazory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Když jsem viděl u známého jak tam klikal těma čudlikama a věčně něco nastavoval, tak jsem rád za manuál.. I za jízdy s tim jen otočim a už to frčí... Sice to nevypadá tak high-endově, ale účel to splňuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cajikovic Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Ahoj ja jsem předělaval manualni klimu na climatronic a jsem s ni spokojen je lepši jak manualni přesně si nastavim teplotu a ta teplota drži ani to nebylo drahe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 ja osobně si taky myslim že climatronic se vyplati, jo ze začatku sem na tom taky klikal všechno možne... :D ale ted si jen nacvakam přijemnych 22 stupnu a nic vic neřešim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Letos jsem to taky absolvoval a je to super pohodlíčko a komfort ,manuální bych už zpátky nechtěl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 a hlavně odmlžování skel je labůžo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 No a je složitý to předělat když už jsme u toho? Aby se zas nemuselo rozebrat půl auta kvůli tomu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 když se ví, kam šáhnout, tak to neni tak hrozný, ale samo trošku rozborka to je, vypustit vodu, klimu, palubka s výztuhou dolu, dodělat elektriku a pak vše seskládat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Tak na to se můžu... To jsem dělal nedávno pří výměně radiátoru topení a už nikdy víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Cau , mam manualní klimu , co vsechno potrebuji pro to abych to predelal na climatronic ? Na Jaro si to chci udelat .Pripadne nejake schema nebo neco kde se ma dodelavat ta elektrika by bylo ? Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dohny89 Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Zdravim chlapi.tak se pridavam.Uz taky sem predelal ac na climatronik a spokojenej!Muzu doporucit.Fakt parada!Delal sem to u Vasi v Prostejove.Super chlapik a pohodar.Hlavne umi a je spoleh.Jak se domluvilo tak se udelalo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Na kolipak te to vyšlo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 taky by mne to zajimalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 A dostává zabrat klimakompresor(spojka),když musí v plných otáčkách motoru sepnout. Pak sem nepište " roztrhla se mi spojka na klima". Není nad manual.Zapnout,vypnout na volnoběh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 nechaj ich, nech si robia co uznaju za vhodne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.