Přejít na obsah

Rady při koupi Octavie, na co si dát pozor, co si ověřit...

Guest astrid

Doporučené příspěvky

Rozhodně prodat 55kW než házet ze skály, ještě někomu poslouží určo. :palec: Já ji také musím prodat. žravé T je lepší. :) A s lehkou nohou papá málo, méně než 55kW. Ty TDíčka nejsou pro mě. ;) Počítám do měsíce bude doma a v plné palbě. :lol:

chipmann. Ten motor ve feldě by snesl i 6ku. :) Bohužel tyhle auta rezli před očima, jinak by byly dobrý.

Odkaz ke komentáři
Za tím si budu stát, srovnání mám i s jinými motorizacemi. 74 kW jen tak 55 kW neujede. 1.8T jede sice dobře, ale také nic moc a to jsem s tím jezdil 3 roky. 55 kW je slušná, zrychlení má dobré.

měl sem tě jako věrného tomuhle motoru..ale teď si ho zradil přechodem na turbínu.... :lol:

u 1,6kařů si už neškrtneš asi :palec: :) ;)

Odkaz ke komentáři

Věrného ne, protože jsem aut vystřídal hodně, ale oblíbil jsem si svoji octu, i když mě ten výkon někdy štval, když jsem potřeboval rychlou akceleraci. Hlavně ze zapnutou klimou v plném obsazení a vše ubíralo výkon. Ale rozhodně nezapomenu, jako na své předchůdce. Vytuněná š 125 i s motorem. Hlavně ten 55kW motor znám, tak můžu podat i info. :rolleyes:

Dříve jsem přemýšlel nad tím dvoulitrem než nad jednaosmičkou. :lol: Pak jsem vlezl do áček na podívanou a nezapomenu. :D

Odkaz ke komentáři

no jo no...já s tou svojí byl teda až od vysoký školy...přes mladické nerozvážnosti jsem se tak nějak přenesl. AEE je moje první auto a vlastně i auto které mě naučilo jezdit-tedy učí mě ještě stále-neboť málo kdo si může říct že vše umí :lol:

Takže u toho vzájemného učení a starání se jeden o druhého ještě nějaký čas zůstanem :rolleyes:

I kdyby jsem to časem vyměnil za něco silnějšího - zatím nemám důvod jelikož je naprosto zbytečný si kupovat něco jinýho a navíc bude potřeba investovat jinde(bydlení...) - tak Oktu max. nechám našim na důchod. Pokud bych měnil, tak asi za Oktu II-1,4TSI, nebo za Yetiho 1,2nebo 1,4 TSI

Odkaz ke komentáři

Giancarlo, však já také, moje první vlastní octa a přesedlal jsem na ni z favouše, když nebudu počítat služebky a těch bylo dost. Za těch 7 let jsem si užil dost, tak jsem nepotřeboval něco náročného. :D

Asi bych se jí nevzdal, ale člověk prostě musí někdy překousnout a dát pryč, takový je život, i když byla se mnou dlouho, ta novější bude také octa, tak zas taková změna nebude, až na ten motor a vybavení. :D Jinak stále budu pod vlajkou Škody. ;)

TomášT, člověk se učí stále a nejen za volantem. ;) Třeba by jsi vyměnil, kdyby se ti naskytla příležitost vlastnit jinou octu. :D Jasně, ty máš jiné priority a jsou důležitější věci, ale já už mám rodinu, vlastní bydlení atd., takže uvažuji jinak. :D

OII se mi nelíbí, ale Yeti vypadá dobře, takže bych volil Yeti. A mají supr motory, což se mi líbí, ale ty ceny za nové, děs. :)

chipmann a VSemi, i před tím, ale mlčel jsem. :D

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Giancarlo, však já také, moje první vlastní octa a přesedlal jsem na ni z favouše, když nebudu počítat služebky a těch bylo dost. Za těch 7 let jsem si užil dost, tak jsem nepotřeboval něco náročného. :D

Asi bych se jí nevzdal, ale člověk prostě musí někdy překousnout a dát pryč, takový je život, i když byla se mnou dlouho, ta novější bude také octa, tak zas taková změna nebude, až na ten motor a vybavení. :D Jinak stále budu pod vlajkou Škody. ;)

TomášT, člověk se učí stále a nejen za volantem. :D Třeba by jsi vyměnil, kdyby se ti naskytla příležitost vlastnit jinou octu. :D Jasně, ty máš jiné priority a jsou důležitější věci, ale já už mám rodinu, vlastní bydlení atd., takže uvažuji jinak. ;)

OII se mi nelíbí, ale Yeti vypadá dobře, takže bych volil Yeti. A mají supr motory, což se mi líbí, ale ty ceny za nové, děs. :)

chipmann a VSemi, i před tím, ale mlčel jsem. :D

No to já šetřím na SupII v combu :D

Odkaz ke komentáři

to sme dva chipmene :D

4letý po lízačce brunello rosso(ta vínovo fialová) sedan....béžový interiér..benzín..jen mě sere že to toho nedaly něco normálního...1,4-škoda slov.......1,8...no...asi jediná možnost... 3,6to mě doma neprojde :D ale i tak..už je to moc.. škoda že do toho nedaly 2,0 z RSa nebo nějaký 2,5..benzín

no a to sme se tu s chipmenem s váma dohadovali o motorech když to sou vaše první auta??? :)

já že máte projeté všechny když ste tak hájili tu 1,6 55ku :D

to by pak byla jiná...by ste změnili názory :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...