Giancarlo Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 každý automat řádí rychleji než manuál....a DSG je vrchol....plynulé,rychlé...a automat v BMW je perfektní...nechápu co se ti na tom nelíbilo..spíš si s tím neuměl...já sem v té X5 taky jel a nemůžu říct špatného slova...krásně plynule...furt si držel otáčky dole ve městě a když si to pak "přešlápl" tak podřadil o 2 krásně bez trhnutí...manuál se může jít zahrabat... ale ja nehovorím že je zlý. Je to ako hovoríš - skutočne paráda, to podradenie je neskutočne plynulé, majiteľ má aj najnovšie audi A4, tiež automat a hovorí že sa tá prevodovka sa na bmw ani nechytá. Ale ja proste schaltpáku musím mať, bez toho si jazdu nedokážem užiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No nevím co by tomu chipu řekl automat Nevym co by mnel rict? Asi by jse musel prizpusobyt a nebo mu dat vypoved :) každý automat řádí rychleji než manuál....a DSG je vrchol....plynulé,rychlé...a automat v BMW je perfektní...nechápu co se ti na tom nelíbilo..spíš si s tím neuměl...já sem v té X5 taky jel a nemůžu říct špatného slova...krásně plynule...furt si držel otáčky dole ve městě a když si to pak "přešlápl" tak podřadil o 2 krásně bez trhnutí...manuál se může jít zahrabat... Nevym jestly Jsi tim myslel taky ten klasicky automat jako je treba v octe nebo v ostatnih koncernovuh aut. V tom jsem nejel ale jak se divam na udaje tak jsou o hodne pomalejsi a to my nejak nejde do hromady s tim ze kazdy automat radi rychlej nez manual. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 i ten starý tiptronic v OCT řadí rychle....zrychlení je pomalejší páč to mělo jen 4 kvalty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jak tiptronic? Prece v O1 tiptronic nigy nebyl ale nejakej klasickej s nejakou funkcy Fussy Logic nebo jak? A jak by to slo s prehazovanim nejakeho 5kvalt automatu treba z golfu IV V6 nebo podobne? Domluvyla by se jednotka v automatu od benzinu (nebo jineho silnejsiho diesel-u) s TDI motorem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 joo přesně tiptronic jako takový v nich není...to bylo myšleno jako automat..(já tomu říkám všemu tiprtonick pokud to není dsg)..klasický.....ne ty dvojskojky... a v té OCT to řádí rychle...sice v cazu je cítit lehké trhnutí ale ja ježdění pohoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 joo přesně tiptronic jako takový v nich není...to bylo myšleno jako automat..(já tomu říkám všemu tiprtonick pokud to není dsg)..klasický.....ne ty dvojskojky...a v té OCT to řádí rychle...sice v cazu je cítit lehké trhnutí ale ja ježdění pohoda... No nevím ,ale mě v OI ten automat moc nenadchul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 na to jak je starý tak je OK...a zatím auta s ním jezdí dobře a drží se...znám dost aut co se jim např. DSG vysypalo po 100tis. automat-manuál je volba podle toho jak je kdo pohodlný...osobně v manuálu nevidím žadnou výhodu..spíš naopak-furt se s tím človek musí kvrdlat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Nazdárek, no nevím, ale mě aut. přev. nevyhovuje, měl jsem čest, raději manuál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 co to tam máš za fotku? To nevyzerá ako 1.8T . AEE som videl tu v bazáre ale turbína nikde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 1.8T budu mít. Pak dám fotky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Jen co prodám svoji 55kW, abych neplatil za 4 auta, to se mi nechce. :) Chtěli mě kupci stáhnout na ceně, kulový, at si koupí nějaké jiné z bazaru a ty ušetřené prachy do toho stejně vrazí, možná i více. Nejlepší je, budou všechny bílé. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 1.6 55kw no kdo by to chtěěěěl ;) :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 vymenim 1.6 55 kW za moje jizdni kolo :) rychle budes vsude stejne a jeste se protahnes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 vymenim 1.6 55 kW za moje jizdni kolo rychle budes vsude stejne a jeste se protahnes ;) :) :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Kulový, výkon je uvedený jen na jedno kolo, 4x4, takže celkem mám 220 kW. ;) :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 vymenim 1.6 55 kW za moje jizdni kolo :) rychle budes vsude stejne a jeste se protahnes ;) idioti :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 a zase sa to rozbehlo :) ! Inak vymením motyku a iné záhradné náradie za OI TDI - hold traktor je traktor to karátek: tak tá 1.8T je biela????? Tak to je potom super!!! Chce to už len nejaké poriadne kolesá,trochu pustiť k zemi, rs design a je to pecka :) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 a zase sa to rozbehlo :lool: ! Inak vymením motyku a iné záhradné náradie za OI TDI - hold traktor je traktor to karátek: tak tá 1.8T je biela????? Tak to je potom super!!! Chce to už len nejaké poriadne kolesá,trochu pustiť k zemi, rs design a je to pecka :) :) ;) Njn ,ale nejdřív musí prodat toho svého rychlíka :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dneska byla vyjíždka pro sedačky, takže už jsou doma. Úplný turbo, všechny jsem předjel. :) Jj, hodil jsem cenu na domluvu a uvidíme co dál. :) Diesel je traktor, tak mi ten zvuk připadá, jinak dobrý vtip. Bude bílá, takže spokojenost, spíš by se mi vyplatil motor čipnout, vyladit podvozek atd. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 RS sedáky? do teď si měl55kw a byla to střela...a teď chceš ještě čiplou turbínu? neblázni......to tě potáhá ;) Být tebou tak radši šetřím na elektromobil :P páč to už bude frajeřina létat s upravenou OCT a čiplou....to pak bude lákat porušovat rychlostní limity 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Můj plán, trochu se povozit jak za starých časů a pak prodat. Odhaduji cca dva roky, déle mít auto nemůžu. :P Sedačky stejné, ale pěkné, tak vyměním a bude auto vypadat lépe. ;) Prodej jsem hodil snad všude, tak uvidíme co bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jak rikam, vymenim ;) s doplatkem z druhy strany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Za tohle kolo??? Chtěl bych vidět toho vola, co by na tom šlapal. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ted me neco napadlo, ale nebudu zlej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jen to řekni schválně jestli je to to samé co si myslím jááá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 to nemuzu, uz je to takova dost urazka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karátek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Hmmm, to by mě také zajímalo. Jestli já, tak vůl nejsem, max. blázen. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ted me neco napadlo, ale nebudu zlej ;) no daj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.