Spooky1 Odesláno Leden 27, 2018 Sdílet Odesláno Leden 27, 2018 Tak to je dobrý celkem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Chlapi jakou pojistku pouzit (kolik A ) pro denní svícení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 23, 2018 Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Já tam mám 10A Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Aha, ted jsem byl v Kelly a tam mi rekli ze muze byt 5A tak jsem ji vzal, muze byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 23, 2018 Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Jde o to,jak máš silné žárovky. Pak je to jednoduché. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 23, 2018 Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Pokud je to LED denni sviceni, tak 5A pojistka bohate staci. Ono 5A by mela zvladnout 60W odber, coz denni sviceni rozhodne nema ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Dobrá tedy, dám 5A :) jinak včera mi přišly konečně papuče na léto :) Landsail LS588 UHP 225/45 R17 , už se nemužu dočkat až je nasadím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Co to je za značku těch gum, není to nějaká čína? Teď jsem se díval v rozměru 205/50 R17 a cena je hodně dobrá. Máš s nima nějakou zkušenost? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Jo je to sice cina ale podle hodnoceni na internetu to jsou pry hodne kvalitni pneu, hodne lidi co to recenzovali tak psali ze jeli na hodne pneu premiovych znacek a tyhle se jim hrave vyrovnaji a nekteri i dokonce ze jsou lepsi tak uvidime ? koukni zde https://www.testovanipneumatik.com/web/pages/letni-pneumatiky/landsail/ls588-uhp , za tucenu jsem je proste musel zkusit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Hodnocení mají hodně dobrý a za tu cenu to ve výsledku nemusí být špatný. Já mám teď 2 roky Kormorany, nejsou taky špatný, jen jsou hlučnější. Letošní letní sezonu by ještě měly vydržet, ale další rok už budu muset koupit nové pneu, tak jestli s nima budeš spokojenej, tak bych je asi taky zkusil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 No jsem na ne fakt zvedavy , doufam ze recenze budou sedet s moji zkusenosti, kdyztak sem potom napsu moje zkusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 dufam ze si nekupil vsetky co mali na sklade :D ja ich planujem kupovat za mesiac...mesiac som stravil s porovnavanim a podla recenzii i na zahranicnych weboch tiez ich budem kupovat..a nedavno som ich videl na audi RS4 tak si myslim ze to nebude len taka "obycajna cina" :) hlucnost, jazda za mokra a uspora paliva hovoria za vsetko...;) realne co pisali ludia tak najazdili s nimi okolo 40 000 km potom hod foto jak vyzeraju na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 Nene bud vkidu jeste jich meli hodne ? no prave, tam psali recenze lidi co to maji na audinach, bawach a ruznyc wykonnejsich autech a hodne si to chvali tak si taky rikam ze to nemuze byt smejd ? jasne hodim sem foto ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 24, 2018 Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 No jestli s nimi budete spokojeni, tak je možná koupím ještě letos, protože to hučení Kormoranů se mi moc poslouchat nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2018 ? dam vedet jak jsou na tom ? Jinach se chci pochvalit s dnesnim vysledkem ? Ale mam jeden problem, mel jsem predtim automaticke sviceni potkavacich a zadnich svetel a palubovky ,bylo to napojeno na konektor jak se zapinaji svetla na pin č. 6 , ten jsem odstranil a napojil tam to denni sviceni , sadni svetla a palubovka uz po otoceni klicku nesviti ale predni svetla sviti, nevite kde by to jeste mohlo byt nejak napojene , nebo proc mi to porad sviti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 25, 2018 Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Sviceni moc pekne a Landsaily budou urcite fungovat, kamos ma zimaky na rs2 a je max spokojeny. Taky jezdim na cinach a to Atlas a uplne pohoda, 225/35r19 a neni problem na vode, suchu, s brzdnou drahou, jsou tiche a najel jsem s nima 40 tisic a neseknout vlastni blbosti vnitrni hranu tak by jeste daly dalsich tak 10, mely 3-4mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2018 Ty ciny uz nejsou co byvaly , kvalitou uz dohnaly premiove znacky, nerikam ze vsechny ale jsou uz kvalitni cinske pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Zdar octavaci, mam problem , při výměně oleje (olejového filtru) sem zlomil trychtýř olejové měrky , tak jsem dokončil výměnu oleje, dolil podle měrky na horní rysku (ulomený trychtýř jsem si přidržel) pak jsem si zajel koupit novy trychtýř a vyměnil ho, ale když jsem si po asi tydnu preventivně zkontroloval hladinu oleje tak je najednou asi o 1cm nad horní ryskou, tak ted nevím jestli se mi tam ještě tolik oleje slilo (což se mi zdá trochu moc) nebo není náhodou třeba ten trychtýř kratší než původní ?(je třeba víc typů?) nevím co dělat :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červen 23, 2018 Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 je možné, žes koupil jenom kratší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Koupil jsem v kelly , byl tam jen jeden typ ? tak co ted stim, jestli uberu olej aby byl na rysce tak aby ho zas nebylo malo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2018 Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Pokud máš starou měrku ještě doma, tak porovnej čísla dílů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 23, 2018 Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Podľa typu motora : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Konny: starou jsem prave hned vyhodil Čudlo: muj kod motoru tam neni ?? mam axr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 23, 2018 Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 To by mělo být jako ASZ,takže správná. Kolik si nalil oleje? 4,5l? Tak to nech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2018 Tak asi to necham ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Červen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 Ještě jsem objednal original trychtyř tak ještě to vyzkouším a uvidím ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Září 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2018 Tak jsem ještě zapomněl dopsat že problém s olejem vyřešen , nejak jsem se přepocítal a nalil tam moc oleje, ale všude na netu psali že do O1 tdi se leje 4,5l oleje tak jsem tam tolik nalil , potom jsem s tim byl u mechanika tak mi zjistil že do mého už se leje jen 4,3 takže upuštěno trošku oleje a problém vyřešen A ted aktuální dotaz, dneska dělám repas zadního třmenu ( zatuhla ruční brzda v třmenu ) a na netu v návodu je na třmenu vratná pružina ale ja ji tam nemam , na O1 tour už se nedávala nebo se mi ztratila nebo jak. A ani v autokelly ji nemají jako náhradní díl a ani na nových třmenech ji tam nevidím tak jsem z toho trošku jelen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 24, 2018 Sdílet Odesláno Září 24, 2018 Myslis primo tu pruzinu, ktera ti tlaci na paku od rucni brzdy nebo tyto pomocne pruziny, ktere se davaji z OII? http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/pomocna-zpetna-pruzina-rucni-brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Září 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2018 Jojo myslim ty z toho odkazu , takze to tam asi nemusi byt ze, ale je lepsi je tam mit nebo je to zbytecne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 24, 2018 Sdílet Odesláno Září 24, 2018 OI tam ty pruziny nema, to az OII, ale klidne je tam dej, rucka pak bude mit vetsi silu na vraceni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.