TomasP. Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Ahojky chtěl jsem se zeptat... Zhruba po 24hod.stání dojdu k auto otočím kličkem nechám nabehnout čerpadlo to vše ok... Ale když zkusim tohle udělat napodruhe tak čerpadlo naběhne,ale jako by bylo seple nějake relatko a je pár vteřin slyšet jemny pysklaví zvuk...Tak si říkam zkusím udělat na potřetí nechám naběhnout čerpadlo a jak doznívá ten písklavej zvuk tak v ten okamžik nastartuji,ale otačky jsou na 2000 a houpou sebou... Tak to vypnu a při dalším pokusu čerpadlo normálně nabehne žádné dozívání pískáni nastartuji otačky studeneho motoru cca1200 což je v poho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 já bych řek že bys měl vyčistit a vagem nastavit klapku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Souhlas, nepíská relátko, ale klapka, proto ty nestabilní otáčky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 To píská škrtící klapka jak se nastavuje. Ja startuju zasadně až po te co se nastaví - přestane piskat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20981 stejnej motor stejnej postup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Jak už bylo napsáno, píská škrtící klapka, jak se nastavuje, taky mi to někdy dělá. Vždy počkám až utichne (nastaví se) a pak startuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Jasně jde o to,že zrovna moc hlasité to není a když si někde v rušnem prostředí tak to není ani slišet,zrovna včera jsem nastartoval jak všechny kontrolky zhasly jenže ta klapka se zřejmě nenastavila a jízda to bylo něco otačky houpali od 1000 na cca 2500. Zastavil jsem znovu počkal jsem cca 15sekund až všechno stichlo a bylo to ok... Mam spiš strach abych tu klapku nějak neodrovnal když se tak dlouho nastavuje určitě to neni v pořádku jenže v těch mrazech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Kolik má auto najeto? Je totiž možný, že ta klapka je KO a bude ji potřeba prostě vyměnit. Já už jsem taky musel klapku měnit... Jinak to nastavování by mělo trvat tak 3-4 sekundy a ne tak dlouho s tím, že se ještě nenastaví!!! Zkus nechat auto ještě napíchnout na diagnostiku, ať víš, jestli ti to něco nebude psát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 už ma přes 200000,ale jestly je puvodní netuššim nejsem první majitel,ale možna už měněná byla... Jinak kolik tak stojí nová klapka?čínu asi nekupovat co? Neděje se to u každeho startu,ale jednou za čas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Číně se vyhni obloukem. Ale ještě než budeš shánět novou klapku, zkus tu starou vyčistit a nastavit přes vag, už jak psal pavel71. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Nová klapka stojí asi od 2300-5000,- http://www.autodilyplus.cz/skrtici-klapka-a-hrdlo-ovladani-grp-800129?carId=7907 , kdežto ta nejlevnější je Čína a té bych se vyhnul obloukem!!! Zkus ale nejdřív klapku vyčistit a nastavit přes diagnostiku a zároveň se podívej, jestli tam nejsou napsané nějaké chyby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasP. Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Ahoj tak po vyčištění a nastavení je asi oněco lepší,ale oběvil se zvuk po zahřátí jako by v klapce něco chrastilo je to podobne zvuku vytahanemu řetězu např od rozvodu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.