Tomyzima Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj, Chtěl bych se s vámi poradit. Při vjíždění do výtahu v podzemních garážích jsem neodhadnul rejd a zadním bokem jsem se opřel o sloup (viz. Foto) má otázka: znáte něakýho lakýrníka v Praze nebo okolí, kterej dělá dobře a za rozumnou cenu ?? Mám tu nabídku za 3700,-, ale zdá se mi to dost. Má představa by byla 2500 s dph. Díky moc za rady a tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj, tak ona ta cena co ti nabídli není zas tak závratná - příprava, lak, práce, čas, jsou to dva díly (nárazník je většinou na demontáž) a minimálně celé do rozstřiku... Jinak máš SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Ahoj, 3500 je jen za bok. Zadni naraznik je za dalsich 3500,-. Kdyby to byl komplet za3500,- tak neresim :) jinak diky moc za tip, zkusim ho prubnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Hezký už večer, chtěl bych se zeptat, zda nemáte osobní zkušenosti, případně doporučení na lakovnu v Praze, případně směr Boleslav nebo Jižní Čechy. Potřebuju nalakovat kryty zrcátek do barvy vozu a krytku zámku, nic víc a nespěchám na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Hezký už večer, chtěl bych se zeptat, zda nemáte osobní zkušenosti, případně doporučení na lakovnu v Praze, případně směr Boleslav nebo Jižní Čechy. Potřebuju nalakovat kryty zrcátek do barvy vozu a krytku zámku, nic víc a nespěchám na to... Mam zkusenost s Rainbowcars - http://www.rainbowcars.cz/. Delali mi tenkrat pred FL O2 pravej bok + zadni naraznik (ten se daval komplet novej). Vse slo na pojistovnu, tak cenu nevim. Maji tam telefon, tak se zkus zeptat, ale kvalita byla prvotridni a auto jsem mel rychle hotove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peca Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 ja jsem byl Express autolakovna v Praze, mel jsem na lakovani pouze jednu cast, za 5hod.vse hotove a misto, kde bylo auto odrene bych nepoznal! stalo to 3000Kc, maji cenik vzdy podle casti auta-cim vice tim vic platis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.