Danielo2 Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Caute , mam nasledujuci problem na oktavke 2 2.0 tdi bkd rv 07 mi prestali fungovat predne stierace. Ostrekovac ide ale stierace sa nespustia . Motor som vymenil , Meral som prud 12 v tam ide . Jediny kabel ktory je prazdny je ten cierno zeleny . V com by mohol byt problem ? V packe ? V nejakom rele ? Poradte prosim . Inac zadny stierac ide aj ostrekovac . Jedine predne stierace nejdu ani sa nehnu. Stale prsi jak je...te s autom sa neda chodit. Dakujem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 a čo tak pridretý mechanizmus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Menil som pantograf spolu s motorom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 a diagnostika co hovori? Na OII je motor stieracov aj riadiacou jednotkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest loisik Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Zdravim pánové,mám octavii II 2005 1.6 75kw. Včera jsem jel Šumava-Praha. Na Šumavě bylo -8C. Po cestě jsem potřeboval ostříknout přední sklo, ostřik fungoval ale přední stěrače nefungovaly v žádné poloze. Ok, zkusil jsem je prostříknout odmrazovačem, nic ani se nehnuly. Zároveň se mi začalo vypínat rádio. Vydrželo hrát cca 5 minut a pak out. Po zapnutí zas pár minut hrálo a zase se vypnulo. Jinak se zdálo vše v pořádku. Nějak jsem dojel do Prahy, nechal auto půl hodky stát a pokračoval v cestě, stěrač najednou začal jít (předtím jsem zkoušel jak znovu nastartovat tak stěrače rozhýbat a nešly). Ovšem začla mi svítit kontrolka rozbitého světla, auto jsem obešel ale žádné nefunkční světlo nemůžu najít. Neporadí někdo, s čím bych měl začí, jestli na to může mít vliv mráz a mám zkusit auto ještě několikrát projet.. pojistky jsem kontroloval jen pohledem a nezdála se mi žádná vypálená.. Dík H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Změř napětí, kolik ti dobíjí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Takový dotaz, nemáš tam náhodou HID xenony nebo tak? Případně se podívat co hlásí palubák (pokud máš maxík) za závadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest loisik Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 nemám ani měřák napětí ani xenony :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Maxidot máš? Můžeš si na něm vyklikat co by to mělo být za žárovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Zdravim , mam opacny problem , nejdu mi ostrekovace ,stierace ano. Nedopatral som sa , ci ma cerpadielko vlastnu poistku a ktoru , ma? V zozname pistiek som ju nenasiel, je to Octavia 2 FL. Pri pokuse spustit ostrekovac ziadny zvuk. V nadobe je cista zimna zmes. Dakujem za napady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Prosim Vas netusite niekto , je v aute poistka cisto na ostrekovac? stierace idu ako maju ale ostrekovac ani tuk. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Podivej se do manualu tam je popis poistek, ale myslim ze mas zamrzlou vodu v ostrikovaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Co s tym? Iba do teplej garaze? Alebo existuje nejaka chemia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Ale aj tak nechapem , mam tam cistu zmes na -20 tu nebolo pod -10 ani v noci. V tom manualy ziadna poistka pre ostrekovac nieje :( asi je to v jednej poistke spolu so stieracmi , ale stierace idu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 tak bolo to naozaj iba zamrznute , dal som to v obchodaku na -3 poschodie a po 3 hodinach to zacalo fungovat. Je to divne v nadrzke bola iba kvapalina zimna - Lidl vraj do - 20C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Tim ze si tam dal kapalinu lidl si mel zacit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Taky jsem jednou koupil kapalinu do -20 tak jsem ji nalil a neredil. Kdyz bLo -5 tak zamrzla...prodavaj samy šmejdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Všetko sú to šmejdy , teraz som mal Velvana -40st , na okne čistá zamrza pri vonkajšej teplote -15st .. už fakt budem musieť jazdiť len tú drahú liehovú originálku G052164M2 , smrdí to ako lieh , čistí to ako lieh zriedené 1:1 na refraktometri má -38st 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 V originalu do 40 stoji cca 35 kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Já kupuju teda würth do -20 kolem stovky bez dph 5L a ještě jsem co ji používám asi 5 let neměl problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 do 3 litrov tej lidl gebuziny som pridal 3dcl denaturaku , myslim , ze teraz do -30 urcite bude v pohode :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dvorak Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Dobrý den, Dnes mi přestali jet stěrače. Dostali se do půlky skla a nejdou ani nahoru a ani dolů, mám strach je ručně sundat dolů protože mi brání ve výhledu. Motorek slyším jak při zapnutí hrčí jako by normálně fungoval ale stěrače se ani nepohnout. Odstřikovače fungují bez problému. Mám Octu 1.6 55kw r.v. 1997. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 A proč to píšeš do sekce O2???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dvorak Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 A proč to píšeš do sekce O2???? Omlouvám se, sekci jsem přehlédnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jancipan Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 uz si to prehodil do inej sekcie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 To Dvořák... Seznam se s pravidly tohoto fóra a dodržuj je... A necituj... Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speddy00 Odesláno Leden 9, 2019 Sdílet Odesláno Leden 9, 2019 Dobrý den chtěl bych se zeptat ,prestali mi fungovat přední stěrače na mé 2octavii 2.0tdi,vyměnil jsem motorek ale stále se ani nehnou ,po připojení jiného motroku(vadného)tak se rozjedou ale jedou v jednom kuse ,mohl by s tím někdo poradit co a jak děkuji ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speddy00 Odesláno Leden 9, 2019 Sdílet Odesláno Leden 9, 2019 Dobrý den chtěl bych se zeptat ,prestali mi fungovat přední stěrače na mé 2octavii 2.0tdi,vyměnil jsem motorek ale stále se ani nehnou ,po připojení jiného motroku(vadného)tak se rozjedou ale jedou v jednom kuse ,mohl by s tím někdo poradit co a jak děkuji ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.