Přejít na obsah

Nejdou přední stěrače, ostřikovače ano


Danielo2

Doporučené příspěvky

Caute , mam nasledujuci problem na oktavke 2 2.0 tdi bkd rv 07 mi prestali fungovat predne stierace. Ostrekovac ide ale stierace sa nespustia . Motor som vymenil , Meral som prud 12 v tam ide . Jediny kabel ktory je prazdny je ten cierno zeleny . V com by mohol byt problem ? V packe ? V nejakom rele ?

Poradte prosim . Inac zadny stierac ide aj ostrekovac . Jedine predne stierace nejdu ani sa nehnu. Stale prsi jak je...te s autom sa neda chodit. Dakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravim pánové,

mám octavii II 2005 1.6 75kw. Včera jsem jel Šumava-Praha. Na Šumavě bylo -8C. Po cestě jsem potřeboval ostříknout přední sklo, ostřik fungoval ale přední stěrače nefungovaly v žádné poloze. Ok, zkusil jsem je prostříknout odmrazovačem, nic ani se nehnuly. Zároveň se mi začalo vypínat rádio. Vydrželo hrát cca 5 minut a pak out. Po zapnutí zas pár minut hrálo a zase se vypnulo. Jinak se zdálo vše v pořádku. Nějak jsem dojel do Prahy, nechal auto půl hodky stát a pokračoval v cestě, stěrač najednou začal jít (předtím jsem zkoušel jak znovu nastartovat tak stěrače rozhýbat a nešly). Ovšem začla mi svítit kontrolka rozbitého světla, auto jsem obešel ale žádné nefunkční světlo nemůžu najít.

 

Neporadí někdo, s čím bych měl začí, jestli na to může mít vliv mráz a mám zkusit auto ještě několikrát projet.. pojistky jsem kontroloval jen pohledem a nezdála se mi žádná vypálená..

 

Dík H.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravim , mam opacny problem , nejdu mi ostrekovace ,stierace ano. Nedopatral som sa , ci ma cerpadielko vlastnu poistku a ktoru , ma? V zozname pistiek som ju nenasiel, je to Octavia 2 FL. Pri pokuse spustit ostrekovac ziadny zvuk. V nadobe je cista zimna zmes. Dakujem za napady

Odkaz ke komentáři

Všetko sú to šmejdy , teraz som mal Velvana -40st , na okne čistá zamrza pri vonkajšej teplote -15st .. už fakt budem musieť jazdiť len tú drahú liehovú originálku G052164M2 , smrdí to ako lieh , čistí to ako lieh zriedené 1:1 na refraktometri má -38st

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Dobrý den,

Dnes mi přestali jet stěrače. Dostali se do půlky skla a nejdou ani nahoru a ani dolů, mám strach je ručně sundat dolů protože mi brání ve výhledu. Motorek slyším jak při zapnutí hrčí jako by normálně fungoval ale stěrače se ani nepohnout. Odstřikovače fungují bez problému. Mám Octu 1.6 55kw r.v. 1997.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...